ay yok delüü..aklıma bile gelmedi rep mep tınmam yawrum ben..ben burdaki sohbete bakarunnn:CüvCüv:olsun hayatım önemli deil ben zaten karşılık olsun diye vermiyom içimden geldiği için sizleri sevdiğim için veriyorum...zuzucum sanada vermişim daha önce olmuyo şekerim sakın yanlış anlama....
elaaa geliris cümbür cemaattt:jeyyar:darısı başıma, darısı başımaakaydirigubbakcemile3
buu zuzum gaddar gaddarkötükedihüso
şaka biyanada bizim ofise 15de bi 65 yaşında kadın geliyo, yıllardır...
ama patronlar kadına kıyıp gelme diyemiyolar, çünkü kocası çalışmıyomuş zor durumda yani...
ayyy kuşumm sizde kardeşimiz gibi oldunuzz kıssŞeniz
ama işte bi evin içinde kalabalık kardeş olmayı hep istemişimdiryerimseniben
merhaba arkadaşlarrr
nasılsınız bakalımm???
benim ayağım kırık bi vaziyette yatıyorumm yoksaa iyiyim :))
Sizin bebişleriniz büyükse oynuyosa benim oğluşumda rüyamda oynadı bugün kaydirigubbakcemile3 göbişim açık uyudum gece elimi koydum üstüne ondanmıdır nedir rüyamda elimi koyduğum yerden tekme hissediyorum yer değiştiriyorum yine hissediyorum eşime de hissettirmeye çalışıyorum uyuz anlamıyodu rüyamda gıcık oldum eşime lülülülülülü
Herkese Merhaba,
Kızlar aranıza yeni katıldım. Aylardır bütün gebelik forumunu okudum; ama burayı yeni görüyorum. Ne çok anne adayı varmış ekimde doğum yapacak. Ben de ben yalnızım sanıyodum, etrafımdaki herkese soruyodum sizinki ne zaman diye. Onun için çok mutlu oldum hepinizi bulduğuma.
Benimde 5 ekimde olacak doğumum kısmetse.
Artık yavaş yavaş çözmeye çalışır tanışırım hepinizle, sayfalar çok hızlı ilerlemiş çözemedim de şimdilik :)
Sizin bebişleriniz büyükse oynuyosa benim oğluşumda rüyamda oynadı bugün kaydirigubbakcemile3 göbişim açık uyudum gece elimi koydum üstüne ondanmıdır nedir rüyamda elimi koyduğum yerden tekme hissediyorum yer değiştiriyorum yine hissediyorum eşime de hissettirmeye çalışıyorum uyuz anlamıyodu rüyamda gıcık oldum eşime lülülülülülü
:mymeka: bi depik atsaydın kocana sendekaydirigubbakcemile3
benimde dün gece bacama kıramp girdi acıdan uyandırdım kocamı okşattırıdm geçtii:roflol:
seninde az kaldı kuzum hissetmeneyerimseniben
elaa dilimin ucuna gelio gelioo sus kızım zuzuu fatoşa benzeme diyoruumm..hadi neyse benzemiyim yineekaydirigubbakcemile3
ay yok delüü..aklıma bile gelmedi rep mep tınmam yawrum ben..ben burdaki sohbete bakarunnn:CüvCüv:
elaaa geliris cümbür cemaattt:jeyyar:
gelin kuzumm gelinnn sidikli fatoşuda unutman haaa kayıplara karıştı cadııfisfisfis
hoşgeldiiinn...bebişine sağlıcakla kawuş inşallah..bağımlılık yapıcaz haberin olsun demedi deme:)) hee bide şimdiden uyarıym sayfayı sık sık f5 yapıp yenileki mesajlarına cwp gelemdi sanma..yeni arkidişlernen bu sorunu genelde yaıyoruzda yerimseniben
elaa dilimin ucuna gelio gelioo sus kızım zuzuu fatoşa benzeme diyoruumm..hadi neyse benzemiyim yineekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:zuzum hiç anlamadıkkk:roflol:
ya nazyazcom bende vazelin kullancaktım iiçinde bilmem ne maadesi varmıi kana karşıomuz die bişiler dedi dün aybike korktum ya
kızlar karnıma 2 gündür vazelin sürüyorum çok iyi geldi....yumuşacık oldu karnım ....
anca okşatır zaten ilerisi yok kıs cd felan izleyin bari yasıktırdelikafadulden
zuzuuu hep sen azdırıyorsun handanla elayı......cadıııı
günaydın kızlar çok kötüyüm bugün dün birazcık iş yaptım aslında iş yapmadım masayı çektim biraz koltuğu çektim biraz sonra belime bir ağrı girdi pişamn oldum vicdan azabı çektim meleğimin beni bırakacağını düşündüm gece hiç uyuyamadım kalkıp hep kendimi kontrol ettim ve bu sabah ilk defa midemin bulandığına sevindim öyle birşey olsaydı midem bulanmazdı dimi kızlar çok üzgünüm yaa canım çok sıkılıyor..
günaydın kızlar çok kötüyüm bugün dün birazcık iş yaptım aslında iş yapmadım masayı çektim biraz koltuğu çektim biraz sonra belime bir ağrı girdi pişamn oldum vicdan azabı çektim meleğimin beni bırakacağını düşündüm gece hiç uyuyamadım kalkıp hep kendimi kontrol ettim ve bu sabah ilk defa midemin bulandığına sevindim öyle birşey olsaydı midem bulanmazdı dimi kızlar çok üzgünüm yaa canım çok sıkılıyor..
Ben de küsüp gidicem ama
günaydın dedim ama kimse tınlamadı beni(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?