2009 Ekim Anneleri

olsun hayatım önemli deil ben zaten karşılık olsun diye vermiyom içimden geldiği için sizleri sevdiğim için veriyorum...zuzucum sanada vermişim daha önce olmuyo şekerim sakın yanlış anlama....
ay yok delüü..aklıma bile gelmedi rep mep tınmam yawrum ben..ben burdaki sohbete bakarunnn:CüvCüv:
elaaa geliris cümbür cemaattt:jeyyar:

merhaba arkadaşlarrr
nasılsınız bakalımm???
benim ayağım kırık bi vaziyette yatıyorumm yoksaa iyiyim :))

wrose şimcik aklımdan geçiodun kıslara sorcaktım nerde bukıs diye..ayağınmı kırıldıı..geçmiş olsuunnnn tuh yaa biri göbüşte biri beikte ayak kırıkk..iişallah hemencik iileşirr

bis anca rüyamısda hissederis zaten iremm kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiiinn...bebişine sağlıcakla kawuş inşallah..bağımlılık yapıcaz haberin olsun demedi deme:)) hee bide şimdiden uyarıym sayfayı sık sık f5 yapıp yenileki mesajlarına cwp gelemdi sanma..yeni arkidişlernen bu sorunu genelde yaıyoruzda yerimseniben

:roflol::roflol:gerçekte anlamıyorlarki rüyada anlasınlar canım..annelik başka bişeyyyyerimseniben

:mymeka: bi depik atsaydın kocana sendekaydirigubbakcemile3
benimde dün gece bacama kıramp girdi acıdan uyandırdım kocamı okşattırıdm geçtii:roflol:
seninde az kaldı kuzum hissetmeneyerimseniben

elaa dilimin ucuna gelio gelioo sus kızım zuzuu fatoşa benzeme diyoruumm..hadi neyse benzemiyim yineekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar karnıma 2 gündür vazelin sürüyorum çok iyi geldi....yumuşacık oldu karnım ....

ya nazyazcom bende vazelin kullancaktım iiçinde bilmem ne maadesi varmıi kana karşıomuz die bişiler dedi dün aybike korktum ya

günaydın kızlar çok kötüyüm bugün dün birazcık iş yaptım aslında iş yapmadım masayı çektim biraz koltuğu çektim biraz sonra belime bir ağrı girdi pişamn oldum vicdan azabı çektim meleğimin beni bırakacağını düşündüm gece hiç uyuyamadım kalkıp hep kendimi kontrol ettim ve bu sabah ilk defa midemin bulandığına sevindim öyle birşey olsaydı midem bulanmazdı dimi kızlar çok üzgünüm yaa canım çok sıkılıyor..

kızlar karnıma 2 gündür vazelin sürüyorum çok iyi geldi....yumuşacık oldu karnım ....

kıss memişleri unutma sakın, onlarda yumuşacık olsun çatlamasınyerimseniben

anca okşatır zaten ilerisi yok kıs cd felan izleyin bari yasıktırdelikafadulden

:dilcikar: sapuk, biz cd dekilere taş çıkartırız taşş:dilcikar: emme doğumdan sonaa:roflol:

zuzuuu hep sen azdırıyorsun handanla elayı......cadıııı

evet nazım biz masumuz bide fatoş tabii:roflol:

dr sorunca banada haber ver canım ya bende kullanmak istiom çünkü

candy canım sıkma canını bebişine bişe olmaz tatlım ama öle çekme agır kaldır işleri yapmaklava:

oncacık şeyden birşey olmaz canım sıkma canın......ama bu tür şeyleri yapmamak lazım....

Hoşbuldukk:sm_cool:
Handan canım ne kadar yakınız. ben 16+3'üm. Cinsiyetini 13. haftada söylediler. Erkek diyo doktor ama ben çok emin olamıyorum. Gelecek hafata randevum var o zaman da erkek derse ncak emin olacam galiba....
Bi de 3'lü taramalarım yapılacak haftaya. Seninki yapıldı mı. Ben çok merak ediyorum, inşallah bi sorun çıkmazz...

korkma canım bişey olmamıştır yorulduğun için ağırmıştır...ama çok sürerse bir dr a git için rahatlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…