2009 Ekim Anneleri

gülicancım banada 13+3 ken erkek dedi 16.haftamda de kesin erkek dedi canım hadi hayırlısı:)) yok 3lü testim daha yapılmadı 5 mayısda randevum var o zaman yapılacaksa yapılacak inş temiz çıkacak tatlım

yok zaten şuan belimde ağrı yok zaten bebişim küçük olduğu için hareketlerini de hissetmiyorum ya ikide bir gidip kanamam var mı diye kontrol ediyorum kendimi ama moralim bozuluyo cuma günü gidicem doktora da....

ya şeker dikkat et kendine bak bu dönemler riskli dönemler aman diyim yapma böle şeyler, bu arada eğer bişey olsaydı renkli akıntı kan falan gelirdi çok şükür yokmuş sende böyle bişey mide bulantısıda iyi bebek iyi yani bence....:CüvCüv:

gecmiş olsun canım.aynı uyusmalar bende de oluyor.bisüre yürüyemiyorum.sadece bende oluyor zannediyordum.bende enkısa zamanda kontrollere gidecegim.tekrar gecmiş olsun canım.

elacım sizde de azma potansiyeli hayli yüksek cicim.....zuzuu sadece bunu dışarı çıkarıyor gibi:)

üzülme canım birşey olmaz allahın izniylee:teselli:
Ben de küsüp gidicem ama
günaydın dedim ama kimse tınlamadı beni (

günaydın canım....görmemişizdir...sayfalar çabuk ilerliyor çünküüyerimseniben

müsadenlee sanaa:mymeka::mymeka::mymeka: bundan geliyo...
burdan yırtınıyos temizlik yapmayın, yormayın kendinizi diye, sen bunları geçtin bide eşya çekiyosun:mymeka:
pişman olacağın şeyleri yapma cnm, bugün yat dinlen Allahın izniyle bebeğine bişey olmaz, ağrı girmeside bebeğinide yordunya ondandıra.s

Ben de küsüp gidicem ama
günaydın dedim ama kimse tınlamadı beni (

küsmee kıss günaydınn günaydınnkaydirigubbakcemile3

ay ne çok sayfa var kızlar nerden başlıcamı şaşırdım :uhm: ama yok şimdi bile sizi takip edeyim diye kçırıyorum walla kaydirigubbakcemile

kıslar ben herişimi yapıyorum her cumartesi evi süpürüyorum siliyorum toz alıyorum benmi dayanıklıyım anlamadımki anacım hemde en çürük benim aslında agrım sızım oluo ama olcak o kadar diom napım çok dinlemeyin kendinizi kuzular analarımız halı bile yıkarmış hamileyken yerimseniben

:roflol::roflol:zuzum hiç anlamadıkkk:roflol:
kaydirigubbakcemile3

zuzuuu hep sen azdırıyorsun handanla elayı......cadıııı
aa yok daha nelerrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

demiş kadar oldun zuzummm, kapişş:roflol:

çakallll:lepi:

ne dedim ay benn..içiniz fesat hepinizin..laelaelaelaelae

e aferim candy ne diyim ben sana..iş yapmamış masayı koltuğu çekmiş..kaydirigubbakcemile

heh bi kaçık da bu..kızım sil toz al da süpürme..süpürge karnı zorluyo kocine yaptırt..

candyelif korkma bişi olmamıştır bebişine.bende benzer bir durum yaşadım geçen hafta,kaç gün kendi kendimi üzdüm sonra doktorum kötü birşey olsa fiziken anlarsın zaten boşuna üzmüşsün kendini dedi.

candyelif geçmişolsun canım dikkat et kendine iş mecbur yapıyoruz ama ben kocama yaptırıyorum çekme işlerini sende öyle yap bırak yapsınlar klava: benim dün koltuğun arkasına telefonum düştü almadım onu bilem kocama aldırdım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…