Ben de küsüp gidicem ama
günaydın dedim ama kimse tınlamadı beni(
dr sorunca banada haber ver canım ya bende kullanmak istiom çünkü
candy canım sıkma canını bebişine bişe olmaz tatlım ama öle çekme agır kaldır işleri yapmaklava:
günaydın kızlar çok kötüyüm bugün dün birazcık iş yaptım aslında iş yapmadım masayı çektim biraz koltuğu çektim biraz sonra belime bir ağrı girdi pişamn oldum vicdan azabı çektim meleğimin beni bırakacağını düşündüm gece hiç uyuyamadım kalkıp hep kendimi kontrol ettim ve bu sabah ilk defa midemin bulandığına sevindim öyle birşey olsaydı midem bulanmazdı dimi kızlar çok üzgünüm yaa canım çok sıkılıyor..
Selam hosgeldin
benim eh iste orta sekerli hamilelik bazen cok enerjik hissediyorum bazen bitkin.
pazar gunu kahvaltiyi biraz gec hazirladim saat 10 bucuk gibi tam herseyi hazirladim sofrayi kurdum sag koluma bir agirlik coktu nefes alamadim sonra beynim birden bire oyle karincalandiki heralde felc iniyor dedim cok kotu oldum persembe gunu randevum var doktora soyleyecegim.
üzülme canım birşey olmaz allahın izniylee:teselli:günaydın kızlar çok kötüyüm bugün dün birazcık iş yaptım aslında iş yapmadım masayı çektim biraz koltuğu çektim biraz sonra belime bir ağrı girdi pişamn oldum vicdan azabı çektim meleğimin beni bırakacağını düşündüm gece hiç uyuyamadım kalkıp hep kendimi kontrol ettim ve bu sabah ilk defa midemin bulandığına sevindim öyle birşey olsaydı midem bulanmazdı dimi kızlar çok üzgünüm yaa canım çok sıkılıyor..
Ben de küsüp gidicem ama
günaydın kızlar çok kötüyüm bugün dün birazcık iş yaptım aslında iş yapmadım masayı çektim biraz koltuğu çektim biraz sonra belime bir ağrı girdi pişamn oldum vicdan azabı çektim meleğimin beni bırakacağını düşündüm gece hiç uyuyamadım kalkıp hep kendimi kontrol ettim ve bu sabah ilk defa midemin bulandığına sevindim öyle birşey olsaydı midem bulanmazdı dimi kızlar çok üzgünüm yaa canım çok sıkılıyor..
Ben de küsüp gidicem ama
Ben de küsüp gidicem ama
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:zuzum hiç anlamadıkkk:roflol:
aa yok daha nelerrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zuzuuu hep sen azdırıyorsun handanla elayı......cadıııı
demiş kadar oldun zuzummm, kapişş:roflol:
çakallll:lepi:
elacım sizde de azma potansiyeli hayli yüksek cicim.....zuzuu sadece bunu dışarı çıkarıyor gibi:)
kıslar ben herişimi yapıyorum her cumartesi evi süpürüyorum siliyorum toz alıyorum benmi dayanıklıyım anlamadımki anacım hemde en çürük benim aslında agrım sızım oluo ama olcak o kadar diom napım çok dinlemeyin kendinizi kuzular analarımız halı bile yıkarmış hamileyken yerimseniben
hıhhh:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
elacım sizde de azma potansiyeli hayli yüksek cicim.....zuzuu sadece bunu dışarı çıkarıyor gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?