mrb kıslar 21 haftalık hamişim,doktorum tetanoz aşısı yaptırmam gerektiğini söyledi,benim aşıya alerjim vardır çok rahatsız eder beni çocukluğumdan bu yana.Siz yaptırmadınızmı,herhangi bir komplikasyon oluştumu?
isine geliyorya seversin yerimseniben :)). ablam iciyo anliyorum..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıslar lalli görmüom kaç gündür haberi olan varmı acaba
aşkbuya canım benim arkadasım da dogurana kadar püfürpüfür içti vallah..hiç problem yasamadı bebegi de maasallah tosun gibi dogdu ama insallah ilerde bi problemle karsılasmazlar((( içmene kısmam kuzum..tiryakiysen tabiki birden bırakmak olmaz..3 tane iidir herhalde cogaltma da insallah sorun olmaz :)))Şeniz
Dün gittim doktora şükürler olsun iyi minğim 12 ekim doğum 13 biliyodum ben... 417 gr 24 cm 3kilo almışım kilo alışım iyiymiş bişey demiyorum dedi doktorum...Ve bana bi süpriz yaptı 4 boyutluda gösterdi miniğimi tam açar açmaz bi güldü meleğim inanamadım...
Doktorum diyoki sana hamilelik çok yakışoyo ama 2 den fazla yapma dedi sakın sakin bi bebek bekleme buda kuduruk dedi alıştım zaten sakın bi çocuk olursa şüpelenirdim
Tetenoz aşısını sordum ben hastalarıma illede yaptır demiyorum dedi devlet ve sağlık ocakları çok baskı yapıyor dedi istersen vurul ben dedim istemıyorum o zman vurulma dedi bende 2 çocuğumdada vurulmadım dedi doktorum tam kafa dengi hamur işi yeme dedi...kramplar için magnesyum verdi..
Doğum içinde sana epidural anestezi yaparız hiç acısız miss gibi doğururrsun dedi rahatladım...
Benden bu kadar hanımlar size bebişim resmini getirdim...
işte buda 4 boyutluda bebişim..
maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?