2009 Ekim Anneleri

kıslaar benn ayrıntılıya gidiyorum şimdi aayyyy cok heyecanlandım tosunumu görecem insallah..öptüm hepinizi...bu arad benimde göğüslerim catlamıs kırmızı kırmızı cizgiler olustu maalesef karnımda ve bacaklarımda bişey yok cok sükür insallah da olmaz:)))

kızlar ya benim göbekimmm şimdiden başladı çatlamaya eczaneden kremde aldım amaa bilmiyorum artık.. tek çatlayan benmiyim

evet cnm bende duydum bunu cilt doktorundan.normaldede kullanmak gerekirmiş.heleki hamilelikte daha dikkat etmek lazımmış.acaba burda kullanan arkadaşlar varmı?

hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyom haber ver gelince alkisalkisalkis

ben neolcam 67yim hala ilerli,yo ki,lommm ignelerde devam ediyoooo

hiç sıkıntı stres yapma cnmm bebişlerimiz gelsin sağlıcakla kolay kilo vermek, hem bazılarımızda şişkinlik ve su topluyormuş vucut hemen gidiyor kilolarr belkim sende öyledirr, bende ırsi olmasın annem kilolu hiç istemem sonumun öyle olmasınıı :1ninca:

cnm işte bu düşük önleyici igneler yaglıymış doktorum o yapıyo sendeki kiloyu bebeginin klosu gayet güsel gidiyo dedi sanırım dogumla gider inşallah ben ben alırken acaba bebegim almıyomu die panik yapıyom çok

Yaw ben 12 kilo alayım diye kafama takmıştım başta, hep ona göre hesap yapıyom, o da tutmayınca moralim çok bosuluyo. ama zaten çabuk gidiyosa ne kascam kendimi yaa. Koyver gitsin o zaman hahahaaa delikafadulden
Canım bi de bu bübchen markası mı bebe yağının. hiç görmedim de

ANG€L;7257323 .!.:
evet cnm bende duydum bunu cilt doktorundan.normaldede kullanmak gerekirmiş.heleki hamilelikte daha dikkat etmek lazımmış.acaba burda kullanan arkadaşlar varmı?

Kısslar ben de geçen ay aldım. Vicy 50 faktörlü su bazlı olandan. Benim de cildim beyaz ve yağlı gibi. O yüzden su bazlı olanını aldım. Normal kremden bile daha az yağı var. Bana da kayaemel tavsiye etmişti yanlış hatırlamıyosam. O geçen yaz kullanmış var olan lekelerim bile geçti demiş. Bi bakabilirsiniz siz de

ben neolcam 67yim hala ilerli,yo ki,lommm ignelerde devam ediyoooo

Canım ben ce hiç kafana takma yaa, senin bi de iğne yapman gerekiyo. Sağlığın daha önemli, hem bak hızlı gidiyomuş doğumdan sonra

kızlar ya benim göbekimmm şimdiden başladı çatlamaya eczaneden kremde aldım amaa bilmiyorum artık.. tek çatlayan benmiyim

Benim de göğüslerim çatladı kısslar. ama hakettim hiç bişiy sürmüyodum onlara karnıma sürüyodum onda hiçbişiy yok daha.

Selduşcum hayırlı haberle gel canım

bak sen bebeğin için alıyorsun cnmm hiç panik yapma bebeğinin kilo alımıda güzelmiş maşallah yerimseniben

musyascım merhaba. bende seninle aynı dertten müzdaribim. benimde kanımda pıhtılaşma var. hergün bi tane fraxiparine 0,4 ml yapıyom kendime ilk haftalar iğne + 100 mg da ecopirin içiyodum 8. haftamda kanamam geldiği için doktorum bıraktırdı ecopirini şuan sadece iğne tabi bunun yanında vitamin ve demir hapıda alıyorum. senin nasıl geçiyor günlerin bi sıkıntın bi problemin varmı canım..

gülican bübchen marka bebe ürünleri var oğluma almıştım set olarak vucuduna alerji yaptı şimdi ben kullanıyorum delikafadulden

geldim şekerim netten bebk mobilyalarına bakıyordum sen nasıslın iyi misinsengözlerimebaksanab

iyiyim yavrum ne olsun hosgleidn mucuxxx

cok gecmis olsun ve ayriyetten ask olsun öyle seymi olur yerimseniben

selam kızlarr a.s.
nedense bugün hiç keyfim yok şöyle evde olsamda uyusam azcık olmaz mııı mirmirmirmir

aynen anacim aynen

ajkumm yemekteydim yeni geldim, çok yemişimm nefess alamıyomm-tatlicadiarzu-

anca ye sen diyecem icim rahat etmez nan cok yiyom patlicam artik o duruma geliyom bide gözüm cok acikiyo muhahaha

bende acıktım mı ne :jeyyar:

:roflol:

selam kızlar:)))))

ujgeldin yavrummm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…