canim rahim boyunu bu aylarda ölcüyor doktorlar bebek buyudukce ve haftalar ilerledikce rahim boyu kisaliyormus , 4 cm normali ama 2.5 cm dustugunde tehlikeliymis yani doguma heran hazirlik yapiyormus o zamanda doktor tavsiyesine gore hareket etmek gerekiyormus istirahat gibi erken dogum olmamasi icin
evet canim en guvenilir olmasi icin alttan ölcüyor hem rahim boyunu hemde esneme olup olmadigina bakiyor , bunu herzaman yapmiyorlar doktordan mutlaka yapilmasini isteyin bence , eger bakip normal derse sorun yok zaten ilerki aylarda kendiliginden bakacaktir dikkatli olmakta yarar var alttan bakarken hem vijinal enfeksiyon varsada gorebiliyor baska turlu bilemiyorlar
ayy ilkayım doğumda bile açıp gösteresim yokk bide muayene mi çıktı başımıza..:umursamaz:
benim oglum bu araalr biraz seessizleşti kıslar ya büyüdükçe agırlaştıkca azalıo sanki hareketleri yada ben hisedemiomCADIARZU
evet canim en guvenilir olmasi icin alttan ölcüyor hem rahim boyunu hemde esneme olup olmadigina bakiyor , bunu herzaman yapmiyorlar doktordan mutlaka yapilmasini isteyin bence , eger bakip normal derse sorun yok zaten ilerki aylarda kendiliginden bakacaktir dikkatli olmakta yarar var alttan bakarken hem vijinal enfeksiyon varsada gorebiliyor baska turlu bilemiyorlar
benim oglum bu araalr biraz seessizleşti kıslar ya büyüdükçe agırlaştıkca azalıo sanki hareketleri yada ben hisedemiomCADIARZU
canim cok hareket ediyorsan bugunlerde ondandir ben calisirken hissedemiyordum isyerince eve gelince kipir kipirdi sanki..
hehehe alemsin kiz zuzu ne olacak onlar doktor sanki baktirmasan onlarin umrundami olacak sen kendini dusunmen bebegini dusunmen lazim bosver ac baksin o bakarken orali olma tavana falan bak 5 dk da biter :roflol::roflol::roflol:
kizlar karpuz karpuz dediniz canim karpuz cekti bir dilim karpuz yiyorum su an :)) 1 dilim =ceyrek karpuz
biraz kalin bir dilim :))
hiç sen aç aççan yeri kapa gözlerini doktora bırak kendini :roflol:hehehe alemsin kiz zuzu ne olacak onlar doktor sanki baktirmasan onlarin umrundami olacak sen kendini dusunmen bebegini dusunmen lazim bosver ac baksin o bakarken orali olma tavana falan bak 5 dk da biter :roflol::roflol::roflol:
benimkide mübarek illa 12den sonra başlıyo tekmelere beni uyutmucak ya :umursamaz:canim cok hareket ediyorsan bugunlerde ondandir ben calisirken hissedemiyordum isyerince eve gelince kipir kipirdi sanki..
yüzümü başka şeyimi başka doktora mı göstersem ne kaydirigubbakcemile3 hayır şeyimi gösterdiikten soona yüzüne bakamam da o bakımdankaydirigubbakcemile3
yüzümü başka şeyimi başka doktora mı göstersem ne kaydirigubbakcemile3 hayır şeyimi gösterdiikten soona yüzüne bakamam da o bakımdankaydirigubbakcemile3
hesap makinası alıp hesaplayalım ölçüp biçelim iyisimi kaydirigubbakcemile3
hiç sen aç aççan yeri kapa gözlerini doktora bırak kendini :roflol:
benimkide mübarek illa 12den sonra başlıyo tekmelere beni uyutmucak ya :umursamaz:
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?