2009 Ekim Anneleri

aa bilgi için sağol canım yaa hiç duymamıştım
doktora gidince sorayım bakayım bende

ayy ilkayım doğumda bile açıp gösteresim yokk bide muayene mi çıktı başımıza..:umursamaz:

maşallahkuuzcuklara benim kide durmuyo hiç bu ikigündür bi seferde 9tekme atıyo saydım hızlı hızlı top oynuyo sanki içerde hehe zilloşum

benim oglum bu araalr biraz seessizleşti kıslar ya büyüdükçe agırlaştıkca azalıo sanki hareketleri yada ben hisedemiomCADIARZU

kizlar karpuz karpuz dediniz canim karpuz cekti bir dilim karpuz yiyorum su an :)) 1 dilim =ceyrek karpuz
biraz kalin bir dilim :))

ayy ilkayım doğumda bile açıp gösteresim yokk bide muayene mi çıktı başımıza..:umursamaz:

hehehe alemsin kiz zuzu ne olacak onlar doktor sanki baktirmasan onlarin umrundami olacak sen kendini dusunmen bebegini dusunmen lazim bosver ac baksin o bakarken orali olma tavana falan bak 5 dk da biter :roflol::roflol::roflol:

kızlar meyva muhabbetinizi okudum ne o yaw öyle 9 kiraz ben ayrım kilo yiyim bi oturuşyta akşamlarıda aytmadan bi muz yiyom allah yardımcımzı olsun

haklısın canım ona göre tedbirli gidiyim. baştan beri hiç alttan bakmadıda o yüzden sordum teşekkür ederim.

evt çok güseller hafta sonu karşıya geçtk çamlıcaya arkadşmıza gtk orda moblyacılar çarşısı vardı bzde çkıp baktık saten çarşnniçinde oturuolardı ay görnce deli oldum resmen.o denzci takımın aynısı bi yerde 2600 dü biyerde 200 di ay hevesm kalcak benm bunlarda:=)

canim cok hareket ediyorsan bugunlerde ondandir ben calisirken hissedemiyordum isyerince eve gelince kipir kipirdi sanki..

olabilr haftasonu çok dolandım yoruldum ay ne bilim hep kıpır kıpır olsun istiom ne zmn hiç durmucaklar acaba bi ara çok hareketliydi yatınca çok hissediom aama işyerinde malum akşamı beklemek lasım öslüom valla

hehehe alemsin kiz zuzu ne olacak onlar doktor sanki baktirmasan onlarin umrundami olacak sen kendini dusunmen bebegini dusunmen lazim bosver ac baksin o bakarken orali olma tavana falan bak 5 dk da biter :roflol::roflol::roflol:

yüzümü başka şeyimi başka doktora mı göstersem ne kaydirigubbakcemile3 hayır şeyimi gösterdiikten soona yüzüne bakamam da o bakımdankaydirigubbakcemile3

kizlar karpuz karpuz dediniz canim karpuz cekti bir dilim karpuz yiyorum su an :)) 1 dilim =ceyrek karpuz
biraz kalin bir dilim :))

hesap makinası alıp hesaplayalım ölçüp biçelim iyisimi kaydirigubbakcemile3
hiç sen aç aççan yeri kapa gözlerini doktora bırak kendini :roflol:
canim cok hareket ediyorsan bugunlerde ondandir ben calisirken hissedemiyordum isyerince eve gelince kipir kipirdi sanki..
benimkide mübarek illa 12den sonra başlıyo tekmelere beni uyutmucak ya :umursamaz:

yüzümü başka şeyimi başka doktora mı göstersem ne kaydirigubbakcemile3 hayır şeyimi gösterdiikten soona yüzüne bakamam da o bakımdankaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

benmkide maşşlh çok oynuo ben dra sorcam bukadr oynaması mümknmü die.uyuyamıorum ben geceeri hiç.bi haftadr uykuszluk problemleri başladı..handan o oynuo ama sen çalştğn için hssetmiosun hayatım..

bizim arkadaşta sezeryan olmuştu gelen giden bakıyo dedi en sonun açtım indir kaldır onlarlamı uğraşcam dedi

evet benimkide bu aralar uyutmuyor beni yaramazim benim yesin annesi onun pipisini:asigim:

sen beni guldurdun ya ALLAH senide guldursun :roflol: onlar zaten gunde acaba kac tanesine bakiyor oyle adamlar bikmistir utaniyorsan adamin yuzune hic bakma yere bak sonra hehehe anlar zaten cekindigini , bence baktirrrrrrrrr kesinlikle 1 defada olsa baktir tatlim zaten dogumda istesende istemesende 180 derece acacaksin hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…