2009 Ekim Anneleri

ANG€L;7608380 .!.:
günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum herkese
elalım doğum günün kutlu olsun eşinle ve bebişinle nice mutlu yıllara

cnmm çokk tşk ederimmmmŞeniz

ELALIoğum günün kutlu olsun canım. en büyük hediyenle birlikte ömür boyu sağlık mutluluk dilerim

en ucuz ben ödedim lütfen itiraz istemmem dr a muayene oldum 10 tl ayrıntı istedim onu başka dr yaptı 8 yl ona verdimsositososito

ücret bilgileri için sağolun kızlar, sanırım doktorum ayrıntılıyı zaten yaptığı için bana espri yaptı, ya da 4 boyutluyu kastettiğimi sandı. Öff tam çaylaklık yaptım desenize, olsun ilk bebişlerin kaderi bu galiba, acemiliğe denk geldi. Dün doktoruma erken doğum sancısı neye benzer? diye sordum. Adam da, bilmiyorum ben hiç çekmedim, anlatanların yalancısıyım dedi.Aşağıya bası olurmuş, diye ekledi, kaka var gibi mi dedim, yok bu rahim tarafında olur, dedi. Aklıma takılan her soruyu soracam diye, doktorum da kocam da salak olduğuma inanıyor galiba. Aman öfff içimde kalacağına, sordum rahatladım.:kedi:

cnmmm çok tşk ederimmmŞeniz
hayatımın en anlamlı doğum günüü evett, eşimm bana 1 ay önce nazar boncuklu kolye almıştı, doğum günü hediyen şimdiden demişti...
bugün sabahtaa bak bişey almadım haaa hediyem karnında diyo delüü:asigim:

feliscimm aklına gelenleri sorcan tabii bu eşler anlamıyo bizi bende bürsürü soru soruyom eşim bana kızıyo, her gelen senin kadar soru sorarsa yandılar alla diyoo...
bizim içimizde kalcana boşverr atalım kurtulalımm:icecream:

tetanoz aşımı oldum kilomu ölçtüler bebişimin kalp atışını dinledim ilk başta alamadı sesi sonra başka tarafa tuttu kıpır kıpır atıyodu yavrumm benimmmm bi daha ki tetanoz aşımı 6 ay sonra olcakmışım

geçmiş olsun yasemin hoşgeldin acı varmı acı

Son düzenleme:
kıslar ii unutmayıp soruonuz ya ben bebegimi görünce unutuom herşeyi eşimde öle saf saf çıkıoz sonra aklımıza gelio bu sefer not kagıdına yazdım yarın sorcaklarımı inş unutmamda sorarım ya:kedi:

Son düzenleme:
dandanımm ben ilk günden berii hepp hep not kağıdına yazıpp soruyom, yoksaa nerdee bütünn sorcaklarımız o anda akla gelmeszemuszemus

ben de sağlık ocağında 15 haziranda oldum difteri tetanoz aşımı, sıraya bile girmeden doğrudan aşı odasına geçiyorsun, şansıma hemşirenin eli çok hafifti, 2. doz 15 temmuzda, toplam 5 doz vurulacakmışım.

tekrardan gunaydın guzel anneler
biz işlerımızı yaptık geldık ama bızım karnımız acıktı yaw
hemide zil çalıyo
şöyle güzel soslu bı makarna olsa offffff

geçmiş olsun yasemin hoşgeldin acı varmı acı
biraz acıdı vururken şimdi biraz ağırlık var kolumda sanki
yasemin 2.side çok acıyormu canım opuyorumnanaktan
ilkide 2, side acıyo be canım biz karıalr acı çekmeye gelmişik zatii :umursamaz:
maşallah paşana yasemincimm
amin canım hepimizin meleklerini korusun rabbim
dimi ela safım işte:mymeka:

elam bak yaz kağıda sonra karışmam he zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…