pempemmm bu yediğin kazıklardan sonra koltuğunda rahat oturabiliyonmu cücümmCADIARZU
ANG€L;7608380 .!.:günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum herkese
elalım doğum günün kutlu olsun eşinle ve bebişinle nice mutlu yıllara
Genelde haftasonu yiyorum ya hafta içine geçmiş oluyor alıştım artık kaydirigubbakcemile3
ELALIoğum günün kutlu olsun canım. en büyük hediyenle birlikte ömür boyu sağlık mutluluk dilerim
en ucuz ben ödedim lütfen itiraz istemmem dr a muayene oldum 10 tl ayrıntı istedim onu başka dr yaptı 8 yl ona verdimsositososito
ücret bilgileri için sağolun kızlar, sanırım doktorum ayrıntılıyı zaten yaptığı için bana espri yaptı, ya da 4 boyutluyu kastettiğimi sandı. Öff tam çaylaklık yaptım desenize, olsun ilk bebişlerin kaderi bu galiba, acemiliğe denk geldi. Dün doktoruma erken doğum sancısı neye benzer? diye sordum. Adam da, bilmiyorum ben hiç çekmedim, anlatanların yalancısıyım dedi.Aşağıya bası olurmuş, diye ekledi, kaka var gibi mi dedim, yok bu rahim tarafında olur, dedi. Aklıma takılan her soruyu soracam diye, doktorum da kocam da salak olduğuma inanıyor galiba. Aman öfff içimde kalacağına, sordum rahatladım.:kedi:
maşallah paşana yasemincimm
dimi ela safım işte:mymeka:
tetanoz aşımı oldum kilomu ölçtüler bebişimin kalp atışını dinledim ilk başta alamadı sesi sonra başka tarafa tuttu kıpır kıpır atıyodu yavrumm benimmmm bi daha ki tetanoz aşımı 6 ay sonra olcakmışım
biraz acıdı vururken şimdi biraz ağırlık var kolumda sankigeçmiş olsun yasemin hoşgeldin acı varmı acı
ilkide 2, side acıyo be canım biz karıalr acı çekmeye gelmişik zatii :umursamaz:yasemin 2.side çok acıyormu canım opuyorumnanaktan
maşallah paşana yasemincimm
amin canım hepimizin meleklerinikorusun rabbim
dimi ela safım işte:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?