2009 Ekim Anneleri

elalım handan ajanstan aldığım bilgiye göre erken bekliyorlarmış zaten ikiz olunca erken doğum riski oluyormu bilmiyorum

gunaydın kıslarr.bende ctesi kızımı gordum.saglıgı yerindeymis
dunde 50 gr lık sekeri yaptırdım bugun sonucu alıcam.insallah bisi cıkmaz.

günaydın kızlar!! Dün kontrolümüz vardı, Ethicada. 45 dakikalık muayeneden sonra doktoruma ayrıntılı ultrasona gönderecek misiniz? diye sordum, şüpheli bir durum görmezsem göndermiyorum, bizim ultrason cihazlarımız da son derece gelişmiş, dedi. 2li testin sonuçları iyi çıkınca 3lüye de gerek yok demişti. Hem geçen ayki muayenede hem de dünkünde en az 20 dakika kalbi inceledi, kırmızı ve mavi renklendirerek ekranda dolaşım sistemini inceledi. Ben çok güveniyorum doktoruma, ama yine de merak ettiğim, benim durumumda olan var mı, yani ayrıntılıya gerek duyulmayan? Bana sadece şeker, kan ve idrar tahlili yazdı.

maşalahh buketcimmm , inş ii çıkar şekerinde

senn bebişede maşallah feliscim , ben yaptırdım ayrıntılı doktorum en önemlisi ayrıntılı deid ama güveniosan doktoruna kafanı kurcalama derim

buket maşallah canım inş. sonucun güzel çıkar

Felis dr güveniyorsan sorun yok demektir her doktorun hasta takibi başka oluyor ethicada kime gidiyorsun canım birde ultrasonları 3 boyutlumu birde muayne ücreti nekadar amma soru sordum. :kedi:

evet ela ikizler genelde erken dogarmış ama bununkileer biraz daha erken gelmiş

Şeniz

gunaydın kıslarr.bende ctesi kızımı gordum.saglıgı yerindeymis
dunde 50 gr lık sekeri yaptırdım bugun sonucu alıcam.insallah bisi cıkmaz.

maşallah cnm kızınaa
inşallah şeker yüklemende iyi çıkar...

maşallah cnm bebişinee
doktoruna güveniyosan bende kafanı kurcalama derim, senin dediğin o kırmızı mavi renklendirerek ekranda dolaşım sistemine bakmışya banada onu detaylıda yapmışlardı, dediği gibi onların cihazları daha gelişmiş olabilirryerimseniben

maşalahh buketcimmm , inş ii çıkar şekerinde

senn bebişede maşallah feliscim , ben yaptırdım ayrıntılı doktorum en önemlisi ayrıntılı deid ama güveniosan doktoruna kafanı kurcalama derim

ayrıntılı ne kadar tutuyor, malum bir sürü masraf olacak, sadece gerekenleri yapalım dedikçe saçma lükslere kaçtım, şimdi ayrıntılıya girip girmemeyi düşünüyorum hale bak!

günaydın canlaaaaar......ayrıntılı ultrasonu yapmış zaten senin dr.bende ayrıntılıda aynı şeyleri gördüm...kalbini inceledi mavi kırmızı renk vererek...

günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum herkese
elalım doğum günün kutlu olsun eşinle ve bebişinle nice mutlu yıllara

pempemmm bu yediğin kazıklardan sonra koltuğunda rahat oturabiliyonmu cücümmCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…