2009 Ekim Anneleri

tekrar ben geldim kizlar . amazonn ve bahair tesekkür ederim kizlar yorumlariniz icin bir nebzede olsa icim rahatladi , bazen baskalarina moral vermeye calisirken kendim korkudan ölüyorum ALLAH hakkimizda hayirlisini versin

günaydn kıslarrrr
ben 9da şeker yüklemesne gidecem veee bebeğimide görcem sabah hamilelik tvde doğm videoları izledm nasıl ağlamk görsenzzz çok duygulandm çok:=)

günaydn kıslarrrr
ben 9da şeker yüklemesne gidecem veee bebeğimide görcem sabah hamilelik tvde doğm videoları izledm nasıl ağlamk görsenzzz çok duygulandm çok:=)

Sanada gunaydın ne güzel canım bebişini görcen inşallah şeker sonucun iyi çıkar opuyorumnanaktan

günaydınnn canım.. kız gizem sen pc başında doğuracan haaa. demedi deme :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar güzel bir gün dilegıyle...

ELALIM dogum gunun kutlu olsun canım eşinle bebeğinle ve sevdiklerınle hayırlı ,saglıklı ,uzun bır ömür diliyorum inşallah

mutlu yıllar!!!!!!!!!!

elacım doğum günü kutlu olsun sevdiklerinle ve bebeğinle birlikte daha nice sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllara inşallah.öpüyorum.iyiki doğdun cnm.....

elacım doğum günü kutlu olsun sevdiklerinle ve bebeğinle birlikte daha nice sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllara inşallah.öpüyorum.iyiki doğdun cnm.....

günaydun güsellerrrrrr

elam takrar iiki pırtladın canımm:1hug:

CANLARIMMMMMMMMMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinize çokk çokk teşekkür ediyorummmŞeniz iyiki varsınız kader arkadaşlarım benimmzemuszemus çok amaa çok mutlu oldumm, hatta duygulandırdınız beniimafoldumben
içten dilekleriniz içinn canıı gönülden hepimiz için AMİN diyorumm:Saruboceq:

he kıs canan pırtlatmış valla erken bekliolarmış zaten ama dahada erken gelmiş bende heyecanlandım 7,5 aylık dogurdu kadın allahım bizleri korusun onunki normal gene ikiz die

kıss pempee evet doğurmuş gülben walla yeni duydum iyiymiş meleklerinin durumu...
acaba ikiz olduklarından dolayımı erken oldularki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…