- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
tekrardan gunaydın guzel anneler
biz işlerımızı yaptık geldık ama bızım karnımız acıktı yaw
hemide zil çalıyo
şöyle güzel soslu bı makarna olsa offffff
dandannnnnnn niye kızıyon bana yyyyyyyaaaaaaaa nıye dövuyon
elam ajkum benim iyi ki doğdun iyi ki varsın ailenle kaygananla sana bir ömür boyu mutluluk diliyorum canım benim opuyorumnanaktan
ben kahvaltı yaptım bıkerem 8 de canım
aa demek doğurdu erkenden :1shok:handan kısss gülben ergende pırtlatmış 30. haftasında ikizleri
CANLARIMMMMMMMMMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinize çokk çokk teşekkür ediyorummmŞeniz iyiki varsınız kader arkadaşlarım benimmzemuszemus çok amaa çok mutlu oldumm, hatta duygulandırdınız beniimafoldumben
içten dilekleriniz içinn canıı gönülden hepimiz için AMİN diyorumm:Saruboceq:
günaydın canım işallah güzel sonuçlar alırsıngunaydın kıslarr.bende ctesi kızımı gordum.saglıgı yerindeymis
dunde 50 gr lık sekeri yaptırdım bugun sonucu alıcam.insallah bisi cıkmaz.
günaydın kızlar!! Dün kontrolümüz vardı, Ethicada. 45 dakikalık muayeneden sonra doktoruma ayrıntılı ultrasona gönderecek misiniz? diye sordum, şüpheli bir durum görmezsem göndermiyorum, bizim ultrason cihazlarımız da son derece gelişmiş, dedi. 2li testin sonuçları iyi çıkınca 3lüye de gerek yok demişti. Hem geçen ayki muayenede hem de dünkünde en az 20 dakika kalbi inceledi, kırmızı ve mavi renklendirerek ekranda dolaşım sistemini inceledi. Ben çok güveniyorum doktoruma, ama yine de merak ettiğim, benim durumumda olan var mı, yani ayrıntılıya gerek duyulmayan? Bana sadece şeker, kan ve idrar tahlili yazdı.
bende bende 165 tl cikk laelaelaelaelaehişttttttt çekilin kenara en güzel kazığı ben yedim ayrıntılıyı 160 tl yaptırdım :1ninca:
ANG€L;7608380 .!.:günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum herkese
elalım doğum günün kutlu olsun eşinle ve bebişinle nice mutlu yıllara
kızlar günaydın ben geldim nasılsınız bakalım
kıslar ii unutmayıp soruonuz ya ben bebegimi görünce unutuom herşeyi eşimde öle saf saf çıkıoz sonra aklımıza gelio bu sefer not kagıdına yazdım yarın sorcaklarımı inş unutmamda sorarım ya:kedi:
tekrardan gunaydın guzel anneler
biz işlerımızı yaptık geldık ama bızım karnımız acıktı yaw
hemide zil çalıyo
şöyle güzel soslu bı makarna olsa offffff
kızartma az kalsın bende yapacaktım ama sıcaklar ve yağın ağırlığı aklıma gelince vazgeçtim
ama bulcukum ben dun hamur kızartmasını yıyemedım yaptıramadım kaynanama bugun öğleden snra gezmeye gıdıyorum cok samımı bı yengeme o yapıcak bana aayyy yıcem yanı
cokacimcoook
kızartma az kalsın bende yapacaktım ama sıcaklar ve yağın ağırlığı aklıma gelince vazgeçtim
bende kendim yoğurdum fırında hamur bulamadım azimle kaydirigubbakcemile3ama bulcukum ben dun hamur kızartmasını yıyemedım yaptıramadım kaynanama bugun öğleden snra gezmeye gıdıyorum cok samımı bı yengeme o yapıcak bana aayyy yıcem yanı
cokacimcoook
günaydınnnn güzel annişlerrrrrryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?