kıslarrrrrrr ben geldimm bu hatunlar nerde 3 kişimi varz yani topu topu....ben bebeğimi gördüm çok güseldi hemde ilkdefa renkli yani ten rengnde gösterdi bana dr..annesnn kuzusu okadr güseldiki burnu babasına bensiodu:=)şeker testi hemogram hepatt b ve c testleri istedi onlarıda yaptrdm ve şimdi eve geldm sonçlarm için drum arıcak inş ii çıkar...bu arada bebişim 960 gr 1 kiloya yakındıııpaşam yaa çokgüsel bişi renklş görmek
kizlar bu aralar sindirim guclugu cekiyorum yediklerimi sindiremiyor midem o yuzden hep bir siskinlik rahatsizlik hissediyorum..karnim acikiyor o sislik inmeden yiyincede ust uste yemis gibi oluyor ne yapacagim durumum cok vahim...yardim...
benimde öyle patlıcam şimdi ya offfffff:umursamaz: bide ateş basıyo sorma gitsin tetanoz oldum ondan mı acababenneyaptımki
canm asiye hanıma gidio handanla amazon.ben reyhana ayrntılıda gttm sonra gene ona gidiorum memnunum ondan çokta sıcak gelio bana..gözde açıkçası düşünmüyor değilim doktorumdan çok memnunum ama hastane olarak nisa çok daha kaliteli geliyor bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık bir kere muayne olsammı acaba belki fikrim değişir siz reyhanamı gidiyordunuz sanki başka bir isim söylüyordunuz.
ben yemeğe gideyim gelince görüşürüz..
tetanoz aşısı oldum sabah yemiştim ama şimdi kötü oldumtetanozmu oldun:1shok: tetanoz asisimi??
sen cokmu yedin yoksa benim gibi sindirim zorlugumu cekiyorsun..??
ohhh hoş geldin canımm bende evde olsam da uyusamselam kızlar biz kızımla anca uyandık merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr
ben yemeğe gideyim gelince görüşürüz..
güzel annişler veeee bitanecik bebişlerimizzzz merhaba....
geçmişi okumaktan yaşlanıcam bir gün bilgisayar başında kaydirigubbakcemile3
benimde bu aralar özellikle akşamları karnımda bir şişkinlik oluyor anlatamam,sığışamıyorum hiç bir yere..birde benimde böyle kasıklarıma aşşaya doğru baskı oluyor ama artık herşeyi kafaya takmıyacam..normaldir mutlaka..pazartesi doktoruma gidicem ve vedalaşıcam kızlar çok üzgünüm ya..o kadar memnundumki anlatamam,nasıl bulucam bu kadar iyi bir doktor bilmiyorum..:gitme:
ayrıca ELALI canım doğum günün kutlu olsun geç kaldım ama..sağlıkla bebişinle eşinle bir ömür geçir inşallah..
neyse çok konuştum..
Kızına sürekli ``Badem gözlümnur yüzlüm`` derdi anneciği.Halbuki kızın gözleri şaşıyüzü ise sivilcelerle donanmıştı.Ama annesine göre O Pamuk Prenses`ten katlarca daha güzeldi.Kız küçükken annesinin dediklerine inanırkendini güzeller güzeli sanırdı.Ama artık büyümüştü.İnanmıyordu annesinin bu sözlerine.Aynaya baktıkça annesinin ona yalan söylediğini daha iyi anlıyorbu nedenle annesine karşı kötü duygular besliyordu.
Bakımlıyız.Com - Annenin Gözüyle Doktorların annesiyle konuştuklarını dinlemişti.``Bir kaç ay içinde gözlerinin artık şaşılıkla da kalmayacağınıkör olacağını`` söylüyorlardı.Kız bunu duydukça çılgına dönüyordu.Artık gözleri kapanmıştı.Dünyanın eşsiz güzelliklerini artık göremiyordu.Kalbiyle hissetmek zorundaydı.Doktorlar onu ameliyat ederlerse çok az bir ihtimal de olsa düzelebileceğini söylediler.Kız en ufak ihtimalleri bile değerlendirmeye çalışıyordugözleri için.Bu nedenle ameliyatı kabul etti.Ameliyat epeyce uzun sürmüştü.Kız ameliyathaneden çıktı.Görebiliyordu.Ve aynaya baktı.İnanamıyordu.Adeta büyülenmişti.Çünkü aynaya baktığında yüzünü çok güzel görüyordu.Doktorlara:``yoksa estetik ameliyatıda mı yaptınız?``diye sordu.Doktorlar susup kaldılar.Bir kaç dakika sonra sessizliği bozarak cevap verdi.``Hayır yavrum.Annen bana lazım değilbenim gözlerimle bakarak ne kadar güzel olduğunu görsün diye sana gözlerini verdi!``...
kıslarrrrrrr ben geldimm bu hatunlar nerde 3 kişimi varz yani topu topu....ben bebeğimi gördüm çok güseldi hemde ilkdefa renkli yani ten rengnde gösterdi bana dr..annesnn kuzusu okadr güseldiki burnu babasına bensiodu:=)şeker testi hemogram hepatt b ve c testleri istedi onlarıda yaptrdm ve şimdi eve geldm sonçlarm için drum arıcak inş ii çıkar...bu arada bebişim 960 gr 1 kiloya yakındıııpaşam yaa çokgüsel bişi renklş görmek
güzel annişler veeee bitanecik bebişlerimizzzz merhaba....
geçmişi okumaktan yaşlanıcam bir gün bilgisayar başında kaydirigubbakcemile3
benimde bu aralar özellikle akşamları karnımda bir şişkinlik oluyor anlatamam,sığışamıyorum hiç bir yere..birde benimde böyle kasıklarıma aşşaya doğru baskı oluyor ama artık herşeyi kafaya takmıyacam..normaldir mutlaka..pazartesi doktoruma gidicem ve vedalaşıcam kızlar çok üzgünüm ya..o kadar memnundumki anlatamam,nasıl bulucam bu kadar iyi bir doktor bilmiyorum..:gitme:
ayrıca ELALI canım doğum günün kutlu olsun geç kaldım ama..sağlıkla bebişinle eşinle bir ömür geçir inşallah..
neyse çok konuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?