2009 Ekim Anneleri

dandan nerde ya kıs dandan asiye sana göstermedimi renkli ben reyhana kaçş yaptım hastaneden çnkü reyhanı çok sevmştim:=)knştum kıza ben onun hastasym bşi boşlta al beni dedim.

ooo masallah canim yaa bebisin tombis olacak galiba :))

gözde canım maşallah paşamıza 960 gr olmuş demek
inş. sonuçlarında güzel çıkar canım
Gözde nisada ultrasonlar renklimi nasıl ten rengi gördün ben orayı anlamadım

kizlar bu aralar sindirim guclugu cekiyorum yediklerimi sindiremiyor midem o yuzden hep bir siskinlik rahatsizlik hissediyorum..karnim acikiyor o sislik inmeden yiyincede ust uste yemis gibi oluyor ne yapacagim durumum cok vahim...yardim...

pembe valla yeni gelmş makinalar sanırsam daha önce yoktu ama dr hem renkli hem siyah beyaz baktı:=)pek hoşuma gitti:=)

pembe senn tickernda bebek varya hani aynı onun gibiydi kuzum paşam annesi yer onu yerrr yerr.ben gülüorum doktor kıs dur çocouğu şeklden şekle soktun dedi oda zıplıo ben güldükçe:=)sonra baloncuklar çıkardı ağzını açp kapadı...
pembe sende nisaya gelsene hem yakıncanak sanada herşesii süper fyatlar iyi ben varya medicalde okadr kazkladnğma üzülküorum şimdi medicalde bugünki 4 testi yaptrsam 250 ytlydi.70 flan verdm

kizlar bu aralar sindirim guclugu cekiyorum yediklerimi sindiremiyor midem o yuzden hep bir siskinlik rahatsizlik hissediyorum..karnim acikiyor o sislik inmeden yiyincede ust uste yemis gibi oluyor ne yapacagim durumum cok vahim...yardim...

benimde öyle patlıcam şimdi ya offfffff:umursamaz: bide ateş basıyo sorma gitsin tetanoz oldum ondan mı acababenneyaptımki

gözde açıkçası düşünmüyor değilim doktorumdan çok memnunum ama hastane olarak nisa çok daha kaliteli geliyor bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık bir kere muayne olsammı acaba belki fikrim değişir siz reyhanamı gidiyordunuz sanki başka bir isim söylüyordunuz.

canm asiye hanıma gidio handanla amazon.ben reyhana ayrntılıda gttm sonra gene ona gidiorum memnunum ondan çokta sıcak gelio bana..
ben yemeğe gideyim gelince görüşürüz..

afyet olsun cnam bol bol et olsun paşana...

birde ben 10 kilo diodumya dartı bozktu sanrm:=)63le başlamştm şuan 71.4 müşüm yani 8 bçk kilo almşm:=)))1 bçk kilo kardaym:Ç=)

tetanozmu oldun:1shok: tetanoz asisimi??
sen cokmu yedin yoksa benim gibi sindirim zorlugumu cekiyorsun..??
tetanoz aşısı oldum sabah yemiştim ama şimdi kötü oldum
selam kızlar biz kızımla anca uyandık merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr
ohhh hoş geldin canımm bende evde olsam da uyusam
ben yemeğe gideyim gelince görüşürüz..

afiyet olsun canım bol bol et olsunnnopuyorumnanaktan

güzel annişler veeee bitanecik bebişlerimizzzz merhaba....
geçmişi okumaktan yaşlanıcam bir gün bilgisayar başında kaydirigubbakcemile3
benimde bu aralar özellikle akşamları karnımda bir şişkinlik oluyor anlatamam,sığışamıyorum hiç bir yere..birde benimde böyle kasıklarıma aşşaya doğru baskı oluyor ama artık herşeyi kafaya takmıyacam..normaldir mutlaka..pazartesi doktoruma gidicem ve vedalaşıcam kızlar çok üzgünüm ya..o kadar memnundumki anlatamam,nasıl bulucam bu kadar iyi bir doktor bilmiyorum..:gitme:
ayrıca ELALI canım doğum günün kutlu olsun geç kaldım ama..sağlıkla bebişinle eşinle bir ömür geçir inşallah..
neyse çok konuştum..

canım doktorunu niye değişticen CADIARZU

annelik bölee bişey işteesenağlama

gözdecim maşallah tosun oğlunaa anamm 1 kilo olmuş kıss yerim ben onuu
ayy yarın gelsede bende görsem kızımı kaç gr oldu acep bende merak ediyomzemuszemus
gözdee nann kıllarınla ilgili geç kaldım sanırsamkaydirigubbakcemile3 iş işten geçti dimi yafrımm:smiley-cool:

bernacımm cnmm çok tşk ederim :asigim:datlummŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…