2009 Ekim Anneleri

canım doktorunu niye değişticen CADIARZU

canım ben 1 senedir eşimden ayrı tekirdağda görev yapıyorum daha yeni memleketim denizliye gidebilecem şükürler olsun 1 hafta sonra temelli gidince buradan denizlide yeni doktor bulmam gerekiyor..gideceğim için mutluyum tabide doktoruma üzgünüm..hayırlısı olsun napalım..

hehehhe ela kıllarm duruo haytm.ağdacı 2 gün dolu bende dün gtmedm pematkte vurmadm okr çk yoktu ağdaya bilem gelmess:=9ama bugün yarn elden geçmeleri gerek göbişimi göremiom ya kocacım yardm etcek yada kasmann zararı olmassa ağdaya gdecem ama kafm karşk çok tırrrrrsıoruuumm..

ya sormayın benimde 2 güne kadar yapmam lazım ama şu kendimi kasınca birşey olurmu diye korkuyorum..annemde bızttt deyince çıkarmı bu saçmalama diyor..sırnaşık şey

Merhaba kizlar ben geldim simdi doktordan geldim , çok sükür sekerim normale dönmüs diyet falan yapmama gerek yokmus , rahim boyunu ölctü 3.9 dedi simdilik normal dedi kasilma olup olmadigini sordu gun icinde karnimin sertligini sordu ayakta olunca falan sertlesiyor korkuyorum dedim , bu haftalar en kritik haftalar anne adaylari icin dedi olabilidigince dinlenmeye calisin fazla ayakta durmak fazla oturmak yok dedi , 2 hafta sonraya tekrar randevu istedim temmuzun 6 sinda randevum var tekrar duruma göre degerlendirecekmis hep ayni seyi soyluyor ilerki aylarda surekli istirahat verebilirim dikkat edin dedi kasilmalari sayin dedi siddetli agri falan olunca hemen hastaneye gidin dedi bebegim iyimis sukur benden simdilik bu kadar

ıykkk piss ivedik seniiilülülülülülülülülülülülülülülülülülü
yaa kızlar walla ben ağdadan tırsıyom hatırlayanlar vardır hamişlimin ilk zamanlarında sırf bacaklarıma ve koltuk altıma sir ağda yaptırdıydım, bacaklarım nasıl alerji olmuştu uyuz gibi kaşındıydım, aldırış o aldırış oldu bende uzatmadan 2 haftada bir kendi makinamla alıyom bacaklarımı ve koltuk altımı...
amaa orası için ne makina ne ağda kullanmadımda, kullanamamda hiç permatik sağolsunkaydirigubbakcemile2 şu aralar kutuyu göremediim içinde mecbur kocişden yardım alıyomm

nan ela sen ağdamı yapıyon bakayımmmmm :kedi:

yok yafrımmm :smiley-cool:

Aman ılkaycım meleĞının ıı olmasına Çok sevındım dıkkatlı ol kuŞummm allah saĞlıkla kucaĞımıza almayı nasıp eder ınŞ.

maşallah cnm oğluşunaa şekerinin normale döndüğüne çok sevindim, darısı bize inşallah:Saruboceq:

hadi geçmiş olsun ilkaycım..inşallah hepimiz sağlıklıca zamanında doğururuz..ama bu kasılmalar sertlikler benimde kafamı bulandırmıyor değil ama artık iyi düşünelim boşverin..yoksa zehir oluyor kötü birşey varmı diye düşünmekten..

Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür :

Allahım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.
* Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.

Allahım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım

*Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir.

*Allahım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.

Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.

Allahım sana tekrar nasıl döneceğim?

* Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allahın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar ;

Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne?

* Adının önemi yok ama, sen ona ;

ANNE
diyeceksin....

allahım bizede o günleri göstersin yaaa :gitme: :gitme:

selam kızlar ben de artık 3 gündür bebişimin tekmelerini çok net hissediyorum
ohh maşaalah bebişine canım
çok sevindim ilkayım iyi olmasına bende sabah kalp atışlarını sağlık ocağında dinledim çok güzeldi

ben daha öncede okumuştum bunu çok duygulanmıştım allah bizede anne olmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

cok duygulandim canim benim ya insallah ALLAHIM o gunleri bize gösterir hayali bile guzel

gizemcim amin inşallah..ne güzel yazıymış duygulandım valla senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…