canım doktorunu niye değişticen CADIARZU
selam kızlar ben de artık 3 gündür bebişimin tekmelerini çok net hissediyorum
selam kızlar ben de artık 3 gündür bebişimin tekmelerini çok net hissediyorum
hehehhe ela kıllarm duruo haytm.ağdacı 2 gün dolu bende dün gtmedm pematkte vurmadm okr çk yoktu ağdaya bilem gelmess:=9ama bugün yarn elden geçmeleri gerek göbişimi göremiom ya kocacım yardm etcek yada kasmann zararı olmassa ağdaya gdecem ama kafm karşk çok tırrrrrsıoruuumm..
hehehhe ela kıllarm duruo haytm.ağdacı 2 gün dolu bende dün gtmedm pematkte vurmadm okr çk yoktu ağdaya bilem gelmess:=9ama bugün yarn elden geçmeleri gerek göbişimi göremiom ya kocacım yardm etcek yada kasmann zararı olmassa ağdaya gdecem ama kafm karşk çok tırrrrrsıoruuumm..
nan ela sen ağdamı yapıyon bakayımmmmm :kedi:
Merhaba kizlar ben geldim simdi doktordan geldim , çok sükür sekerim normale dönmüs diyet falan yapmama gerek yokmus , rahim boyunu ölctü 3.9 dedi simdilik normal dedi kasilma olup olmadigini sordu gun icinde karnimin sertligini sordu ayakta olunca falan sertlesiyor korkuyorum dedim , bu haftalar en kritik haftalar anne adaylari icin dedi olabilidigince dinlenmeye calisin fazla ayakta durmak fazla oturmak yok dedi , 2 hafta sonraya tekrar randevu istedim temmuzun 6 sinda randevum var tekrar duruma göre degerlendirecekmis hep ayni seyi soyluyor ilerki aylarda surekli istirahat verebilirim dikkat edin dedi kasilmalari sayin dedi siddetli agri falan olunca hemen hastaneye gidin dedi bebegim iyimis sukur benden simdilik bu kadar
Merhaba kizlar ben geldim simdi doktordan geldim , çok sükür sekerim normale dönmüs diyet falan yapmama gerek yokmus , rahim boyunu ölctü 3.9 dedi simdilik normal dedi kasilma olup olmadigini sordu gun icinde karnimin sertligini sordu ayakta olunca falan sertlesiyor korkuyorum dedim , bu haftalar en kritik haftalar anne adaylari icin dedi olabilidigince dinlenmeye calisin fazla ayakta durmak fazla oturmak yok dedi , 2 hafta sonraya tekrar randevu istedim temmuzun 6 sinda randevum var tekrar duruma göre degerlendirecekmis hep ayni seyi soyluyor ilerki aylarda surekli istirahat verebilirim dikkat edin dedi kasilmalari sayin dedi siddetli agri falan olunca hemen hastaneye gidin dedi bebegim iyimis sukur benden simdilik bu kadar
ohh maşaalah bebişine canımselam kızlar ben de artık 3 gündür bebişimin tekmelerini çok net hissediyorum
çok sevindim ilkayım iyi olmasına bende sabah kalp atışlarını sağlık ocağında dinledim çok güzeldiMerhaba kizlar ben geldim simdi doktordan geldim , çok sükür sekerim normale dönmüs diyet falan yapmama gerek yokmus , rahim boyunu ölctü 3.9 dedi simdilik normal dedi kasilma olup olmadigini sordu gun icinde karnimin sertligini sordu ayakta olunca falan sertlesiyor korkuyorum dedim , bu haftalar en kritik haftalar anne adaylari icin dedi olabilidigince dinlenmeye calisin fazla ayakta durmak fazla oturmak yok dedi , 2 hafta sonraya tekrar randevu istedim temmuzun 6 sinda randevum var tekrar duruma göre degerlendirecekmis hep ayni seyi soyluyor ilerki aylarda surekli istirahat verebilirim dikkat edin dedi kasilmalari sayin dedi siddetli agri falan olunca hemen hastaneye gidin dedi bebegim iyimis sukur benden simdilik bu kadar
Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür :
Allahım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.
* Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.
Allahım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım
*Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir.
*Allahım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.
Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.
Allahım sana tekrar nasıl döneceğim?
* Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allahın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar ;
Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne?
* Adının önemi yok ama, sen ona ;
ANNE
diyeceksin....
allahım bizede o günleri göstersin yaaa :gitme: :gitme:
Allahım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım
*Allahım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.
Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.
Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allahın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar ;
ANNE
diyeceksin....
Tesekkür ederim canlarim sagolun darisi sekeri cikan arkadaslarimiza insallah
ANNE
diyeceksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?