2009 Ekim Anneleri

cok duygulandim canim benim ya insallah ALLAHIM o gunleri bize gösterir hayali bile guzel

gizemcim amin inşallah..ne güzel yazıymış duygulandım valla senağlama

bende resmen ağlama krizine girdim okurken ve sizle paylaşmak istedim allah inş. kucağımıza almayı nasip eder :Saruboceq:

kızlar ben kızıma nazar degdirdim sanırım dünden beri bi sabah 3kere tekme attı başka hareket etmedi bütün gün oynardı içerde bişi yoktur dimi

yoktur bişeyi korkma şeker artık büyüyolar ya hareketleri gittik çe yavaşlıyodur onun için endişe etme tatlım uyuyodur minnoş böceği kızınn gel teyzesi öpsün onu bi opuyorumnanaktan

kızlar ben kızıma nazar degdirdim sanırım dünden beri bi sabah 3kere tekme attı başka hareket etmedi bütün gün oynardı içerde bişi yoktur dimi

musyascım üzme kendini bişeyi yoktur kızının, bu aralar çok tutarsız oluyo hareketleri...
benim kızımda tam belirgin şekilde dün akşam yemek sonrası uzandığımda tekme attı, bu sabahtan buyanaa öle kuvvetli bişey hissetmedim, hala hiç oynamadı gibi bişeymafoldumben amaa benim şu dikkatimi çekti ben evdeyken, uzanırken daha çok tekme atıyo ve dışardan gözüküyo...

musyas canım hiç üzme kendini elalımında dediği gibi tutarsız hareketleri dün benim kızım çok az hareket etti bugünde aksine çok hareketli .

elalı maşallah kızına canım

benim oğluşumda evde yatıyo dışarı çıktıkmı hissediyomu ne hiç uyumadan devamlı beni tekmeliyo annesi gibi gezenti mi olccek nee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

bide gece uzandımmı çook oynuyo kaydirigubbakcemile3

merak etme canım o hareket ediyordur da biz net hissetmiyoruz genelde benim paşamda akşamları hareketli sırnaşık şey

bende aynisi oluyor canim endiselenme henuz kucukler o nedenle , gun icinde bazen hic tekmelemiyor benimki yatinca genelde daha tekme atiyor hatta doktoruma bile sordum gayet normal dedi onumuzdeki ay bebeklerimizin tekmelerini gobek uzerinde hissedecekmisiz simdi basi yukarda ayaklari asagida oluyormus

RAKISEVER kzılar şuraya bi bakın Oda ve masada gördüğünüz objelerin üzerini sırayla tıklayınız.
Televizyon süper, bir de sağda bir gramofon var. Onu da tıklayınız. Karşınıza üç şarkı çıkacak. Onları da
sırayla tıklayacaksınız. Sesi açmayı unutmayınız..

RAKISEVER

selam kızlar ,
ilkaycım gözün aydın canım şekerinin normale dönmesine ve bebeğin iyi olmasına sevindim,
elacım ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara kuşum. a.s.
pöff bu ne sıcaktır yaa allahım daha hazirandayız yandık valla.
iyisiniz demi kızlar,aman iyi olalım hayırlısıyla geçsin şu günler inşallah.

a,selam tesekkür ederim amazonn hosgeldin canim nasilsin ? orda hava sicak burda havanin durumu hic belli degil suan soguk , hemen hergun yagmur yagiyor bir sicak bir yagmur bizimkisi .. sicak olunca cekilmiyor ALLAH im kolaylik versin

Öğle yemeğine gitmeden önce istifra ettim o yüzden kendimi halsiz hissediyorum canım ya keyfim yok işimde yok uyukluyorum bilg. başında.

pembem calisiyorsun ustelik ah canim kiyamam ya calisanlara uzuluyorum boyle mecburen masa basinda kalinca , ALLAH im kolaylik versin herkese gecmis olsun son tirimestire giriyoruzya o nedenle ilk tirimestir gibi bulantilar falan olabilirmis tatlim , benimde uykum var aslinda biraz dinleneyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…