2009 Ekim Anneleri

ilkay sağol tatlım sanırım halbıuki pek bulantı çekmedim ben ilk aylarda falan inş. devam etmez
sende yat dinlen canım Şeniz

Kızlar bugÜn hıÇ keyfım yok ÖĞen yemeĞını bıle geÇıŞtırdım 1 Çorba ıÇtım sadece off neden bÖyle olduum bugÜn bu gÜnlerde hıÇ ıŞtahım yok sızınde Öylemı

tşk ederim kuşummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolun canlarım pc kasıyo kapanıyo sürekli takip edemiyom ya sayfayı sinir oldum resmen o iştahsızlık bendede var cnm adaşım yasemin

musyas güle güle gy canm çok şiriiiiiiinn:=)
pembem geçmş olsun ya bulantlar başlıcak benmde arra yanı ve bulanıo miğdeye bişi kaçıomş asit mi acaba tuhaf bişi diolardı ondan olrmşş canm çok gçmş olsun bende kalkp yemk bile yemdm çok halszm sıcaktan yatamıom yapş yapş terliom ve snrli oluyorum çok

gözdecim teşekür ederim canım
canım bu sıcaklar mahfedecek gibi duruyor aç aç durma sende bir duş ala birşeyler atıştır açılırsın hadi canım hadi kalk üşenme

kızlar ben kızıma nazar degdirdim sanırım dünden beri bi sabah 3kere tekme attı başka hareket etmedi bütün gün oynardı içerde bişi yoktur dimi
yok canım telaş etme iyidir bebişinzemuszemus
yasemincim sıcaklardandır üzme kendini...
napayım canım meleim aç kalcak diye üzülüyom zorla bi çorba içtim
saolun canlarım pc kasıyo kapanıyo sürekli takip edemiyom ya sayfayı sinir oldum resmen o iştahsızlık bendede var cnm adaşım yasemin
adaşız demek canım 2-3 gündür iştahszım canım ya elevit bilem iştah açmıyo yanimafoldumben
selam kızlar nasılsınız????

hoş geldin canım biz sıcaklar ve iştahsızlık haricimnde iyiyiz sen ansılsın bebişin nasıla.s.

ben demir ialcı gyneferro alıyom bana elevit vermedi pembe bihap aç karna alıyom ama bendede iştah yok hiç bu ara sıcaktan olabilir bidebu toplu alıntıyı nasıl yapıyonuz benimki bi kişininkini alıntı yapıyo:roflol:

hoş geldin canım biz sıcaklar ve iştahsızlık haricimnde iyiyiz sen ansılsın bebişin nasıla.s.

hoşbulduk canım... ya bu iştahsızlık bi bende mi yok... ben gene bişeyler yememek için savaşıyorum kendimle sonuç olarakl yemiyorum ama yoğun uğraşlar sonucu.. sıcaklara gelince de ben fethiye de sıcakların en haddini yaşadığım için istabuldaki sıcaklar beni çok aşırı etkilemiyo... sabahtan beri annemle eminönünde dolaştık. 1 saat önce geldik ve biraa ayaklarım şiş genel olarak iyiyimm.. bebişimde iyidir herhalde bide kocişim gelse daha iyi oalcam inşallah

canım mesajlaın yanında mQ yazıyor ya ona tıkla kaç kişinin alıntısını yapacaksan mQ tıkla en sonn alıntı yaptığın kişinin mesajının yanında bide alıntı yap de hepsini otomatik atıyor ne dolambaçlı anlattım be anladın mı acaba bana bile akrışık geldidelikafadulden

kızlar nasılsınız?beni ençok yoran bu hormonlar çok duygusallaştım hep ağlıyorum bide yanlızım.

kızlar nasılsınız?beni ençok yoran bu hormonlar çok duygusallaştım hep ağlıyorum bide yanlızım.

böylemi kuşum anlamışmıyım bakimmmm

sagol cnm sıcaklardan biraz halsiziz sersem gibiyimde denilir sürekli uyumak istiyom geceleri uyuyamıyom malesef çünkü duygusallık bazen bendede full oluyo sanki büyük olay olmuş gi,bi salya sümük gidiyom normal cnm b u aylarda

Kızlar nasılsınız?

Naapcaz bu sıcaklarla yaaa( Ben çok uyuklamaya başladım ve küçük tansiyonum 4 e düşüyor mide bulantısı, zihnimin donnuyor sanki bayılacak gibi oluyorum. Bir de uyuyakalıyorum mesela koltukta sıcaktan bir uyanıyorum bööle kalbim pıt pıt atıyor çarpıntı göbeğim de sıkıltırmaya başladı fenayım yani özetle mafoldumben

Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…