saol bitanem Şenizmusyas kotu degil canim ya cok seker cikmissiniz :)))) opuyorumnanaktan
selam kızlar ,
ilkaycım gözün aydın canım şekerinin normale dönmesine ve bebeğin iyi olmasına sevindim,
elacım ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara kuşum. a.s.
pöff bu ne sıcaktır yaa allahım daha hazirandayız yandık valla.
iyisiniz demi kızlar,aman iyi olalım hayırlısıyla geçsin şu günler inşallah.
yok canım telaş etme iyidir bebişinzemuszemuskızlar ben kızıma nazar degdirdim sanırım dünden beri bi sabah 3kere tekme attı başka hareket etmedi bütün gün oynardı içerde bişi yoktur dimi
napayım canım meleim aç kalcak diye üzülüyom zorla bi çorba içtimyasemincim sıcaklardandır üzme kendini...
adaşız demek canım 2-3 gündür iştahszım canım ya elevit bilem iştah açmıyo yanimafoldumbensaolun canlarım pc kasıyo kapanıyo sürekli takip edemiyom ya sayfayı sinir oldum resmen o iştahsızlık bendede var cnm adaşım yasemin
selam kızlar nasılsınız????
ben demir ialcı gyneferro alıyom bana elevit vermedi pembe bihap aç karna alıyom ama bendede iştah yok hiç bu ara sıcaktan olabilir bidebu toplu alıntıyı nasıl yapıyonuz benimki bi kişininkini alıntı yapıyo:roflol:yok canım telaş etme iyidir bebişinzemuszemus
napayım canım meleim aç kalcak diye üzülüyom zorla bi çorba içtim
adaşız demek canım 2-3 gündür iştahszım canım ya elevit bilem iştah açmıyo yanimafoldumben
hoş geldin canım biz sıcaklar ve iştahsızlık haricimnde iyiyiz sen ansılsın bebişin nasıla.s.
hoş geldin canım biz sıcaklar ve iştahsızlık haricimnde iyiyiz sen ansılsın bebişin nasıla.s.
ben demir ialcı gyneferro alıyom bana elevit vermedi pembe bihap aç karna alıyom ama bendede iştah yok hiç bu ara sıcaktan olabilir bidebu toplu alıntıyı nasıl yapıyonuz benimki bi kişininkini alıntı yapıyo:roflol:
kızlar nasılsınız?beni ençok yoran bu hormonlar çok duygusallaştım hep ağlıyorum bide yanlızım.
boylemı
böylemi kuşum anlamışmıyım bakimmmmcanım mesajlaın yanında mQ yazıyor ya ona tıkla kaç kişinin alıntısını yapacaksan mQ tıkla en sonn alıntı yaptığın kişinin mesajının yanında bide alıntı yap de hepsini otomatik atıyor ne dolambaçlı anlattım be anladın mı acaba bana bile akrışık geldidelikafadulden
kızlar nasılsınız?beni ençok yoran bu hormonlar çok duygusallaştım hep ağlıyorum bide yanlızım.
sagol cnm sıcaklardan biraz halsiziz sersem gibiyimde denilir sürekli uyumak istiyom geceleri uyuyamıyom malesef çünkü duygusallık bazen bendede full oluyo sanki büyük olay olmuş gi,bi salya sümük gidiyom normal cnm b u aylardakızlar nasılsınız?beni ençok yoran bu hormonlar çok duygusallaştım hep ağlıyorum bide yanlızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?