yaaane guzel seninle ayni gundeyiz benim bebisimde 10mm olmusmudur ?:)ne guzel ins. birgun banada nasip olur ..
kızlar kızlar bugün doktordan geldim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum 10mm imiş normal boyutta imiş çok sevinçliyim, darısı duymayanların başına atrık.
Rabbim kalbine gore versin.. inş. en kısa zamanda bebiş haberlerini verirsin bize
herkeze günaydınnnn ya benim miğdem bulanmıyoda çok felaket yanıyoo ya özellikle sabahlarıı
esma,dr.a gittin mi?bende de yanma vardı..rennie diye bi ilaç vermişti,iyi geliyordu..istersen bir görün dr.a...
kızlar günaydın hepinize! ultrason la ilgili bir şüphem var paylaşmak istediğim, yurtdışında yaşayan bazı arkadaşlar orada 17. haftadan önce ultrasona bakılmadığını yazdı, ben ultrasonu ses dalgası sanıyorum ultrasound adı üstünde, o zaman bu Avrupalı doktorlar niye karşılar ki. Benim 2 doktorum var birinin doktorluğu, diğerinin ultrason cihazı iyi! İkisi de ayda bir gel deyince,bebişi 2 haftada bir görebileceğiz. Ama şimdi bu ultrason meselesi aklıma takıldı. Lütfen bilgisi olan paylaşsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?