2009 Ekim Anneleri

rroseye katılıyorum son anda tabiiki kusacaksınız ama sakın kusayımda rahatlayayım diye sizde eğilimde bulunmayın çünkü 1 kere kusunca ardı muhakkak geliyor mide kasılmaya alıştığı için en ufak bulantıda hep aynı işlemi görüyor elinizden geldiğince baktınızki mideniz bulanıyor bulanmıyor diyip hemen aklınızı başka şeylere yıoğunlaştırmanız gerekiyor psikoloji çok önemli arkadaşlar

hayırlı ugurlu olsun hepinize bende 2008 ekim annesiyim allah hepinize evlatlarınızı kucagınıza saglıkla almanızı nasip etsin arkadaslar.sevgiler...

günaydın kızlarrrrrrrrrr

gizemcim nasılsın
ben iyyim bulantılar arttı ama kusmak yok çok şükür ağrılarımda var bu hafta kasıklarımda

qünaydınn.. ben buqün cok kötüyüm cok korkuncç bi rüya qördm qece bebeim beni bırakıp qidiyordu ruya tabirlerine baktım mutluluk anlamına qeliyomus cok etkilendm ruyadan

bulantıların benimde berbt canım kafamı kaldırma stemiyom valla aman meleklerimiz sağlıklı olsunda bu günlerde geçcek allahın izniyle

GÜnaydin kizlar, ben daha uyumadim burda saat 02:14 bi bakayim sabah kuslarina dedim nabersiniz...

kızlar kızlar bugün doktordan geldim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum 10mm imiş normal boyutta imiş çok sevinçliyim, darısı duymayanların başına atrık.

gözünaydınnnn bitanemm rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin. :Saruboceq:

herkeze günaydınnnn ya benim miğdem bulanmıyoda çok felaket yanıyoo ya özellikle sabahlarıı

kızlar günaydın hepinize! ultrason la ilgili bir şüphem var paylaşmak istediğim, yurtdışında yaşayan bazı arkadaşlar orada 17. haftadan önce ultrasona bakılmadığını yazdı, ben ultrasonu ses dalgası sanıyorum ultrasound adı üstünde, o zaman bu Avrupalı doktorlar niye karşılar ki. Benim 2 doktorum var birinin doktorluğu, diğerinin ultrason cihazı iyi! İkisi de ayda bir gel deyince,bebişi 2 haftada bir görebileceğiz. Ama şimdi bu ultrason meselesi aklıma takıldı. Lütfen bilgisi olan paylaşsın.

canım ultrason hakkında pek bilgim yok ama şunu söyleyim ben 7+1 ken gittigimde doktorum kalp atışlarını gösterdi duymak istiyorum herkes duyuyor dedim hayır daha çok küçük şimdi senin onun sesini duyabilmen iiçin ben ona ses dalgaları göndermem lazım bebegini rahatsız eder gerek yok görmekle yetin büyüyünce dinlicez dedi bende tamam dedim ama çogu arkadaşım dinledi her doktor farklı sanırım

evet ultrason sadece ses dalgası..ben de hiçbir zararı yok diye biliyorum..hatta duymuştum ki bir bebeğe ultrason yakınından gecen bir tren sesi gibi gelirmiş...yani bebek rahatsız olabilir..hepsi bu..

bu arada tickerları imzanıza nasıl ekliyorsunuz?her yolu denedim ama olmuyo..sekilde görüldüğü gibi sadece çarpı var-tatlicadiarzu-

ya bizde rennie var recetesinde hamilelere zararı yoktur diyor içsem mi ben onceden beri kullanıyordum hatta içersinde kalsiyum varmış doktora danışmadan almak olurmu valla suanda alıyorum midem kaynıyor resmen
hıı bide reflusu gastiriti olan kişiler mide bulantılarına karsı daha savunmalı oluyormuş alısık oldugu için bende mide bulantısı var ama kusma yok
tickerin adresini bana bir arkadas gondermişti canım bi snye bulim siteyi sana gonderim nasıl yapılacagıda anlatılıyordu tek tek

muhtemel doqum tarihini yada satı girdikten sonra ordaki linki profilindeki kilo boy yerine kopyalayıp kaydediyorsun

Avrupada her şeyin daha gelişmiş olduğunu veya iyi hizmet verildiğini düşünmek yanlış arkadaşlar bir programda amerikada bile bizde olan tomografi cihazlarının yaygın olarak kullanılmadığını her doktorun ve sağlık kuruluşunun bu şekilde yatırım yapamadığını ve türkiyenin imkanlarının daha iyi olduğunu duymuştum, inanılacak gibi değil ama böyleymiş , avrupada da öyle olabilir ve de bugüna kadar çevremizdeki herkezin bebeği bu ultrasyon testlerinden geçiyor ve maşallah sağlıklı bir şekilde doğuyorlar korkacak bişey yok keyfibni çıkartalım derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…