2009 Ekim Anneleri

ela ne güldün kıs okadr çok han varki bende mecbur han han hannnnnn düüüüüütt:)bıktım kafam karştı:=)))
bende sizleri özlücem gülom:=)
ya nedicem portbeb nası bişi yani nası model intrnette portbebe yasdm anam herşey çktı hangisi anlamadmzemuszemus

ben daha hiç öyle ıvır zıvırını almadım 4 tane yenı dogan takımı 2 tane kundak,penye battanıye,normal bebek battanıyesı,ananesının ördügü yelekler baska daha neler alıcam yardım edın lütfen annem farklı şehırde burda kımsem yok eşimin ailesınden baska onlarda hıç ilgilendıklerı yok hersey bana düşüyor ama bende bişey bılmıyorum ilk bebegım henüz kafamçokkarıştı

kızlar bişey sorucam ya cahıl kaldım şu maşrapa ne

kaydirigubbakcemile3 kovadan su almaya yarayan tas cnm, ama evde kullandıklarımıza göre bunun sapı biraz daha uzun nedenseyerimseniben

ay yok kız normalde ucuzcu değildirde ama kampanya oldumu dayanamıyo.. ben çantayı almamak için çok direndim o da almak için. ve o kazandı napacaksa o çantayı?????

bidaa çanta isteme diye beleşe getirmeye çalışmış işte ve kazanmışkaydirigubbakcemile3

kizlar bana 15 dk kadar müsade biraz işim var... dörüşürüz. şimdilik öpüyorummmmmm

görüşürüz cnmopuyorumnanaktan

nisan anm sen bendende cahl kalmşsnn ben portbebe ne die soruom sende maşrapaa:=))))hadi portbebe nesede maşrapaya güldüm nan:=9

nisannurcum ben kendime liste yapmıştım, aldıkça üstlerini çizdim umarım işine yarar cnm

BEBEK ıÇıN

• 2-3 adet penye pattaniye
• 2 tane kalın battaniye (polar-yünlü gibi olanlardan)
• hastane çıkışı (1 adet)
• 5-6 tane 0-3 aylık tulum, pijama v.s
• 10 tane 3-6 aylık tulum, pijama v.s
• bol çorap
• bol mendil (ağız bezi, ter bezi)
• bol önlük
• 3-4 adet yelek
• Bebek tırnak makası
• Çıtçıtlı bady 0-3 ve 3-6 aylık (yarım kol, uzun kol)
• Eldiven
• Yıkama için küvet ve lifi
• Yıkamak için maşraba
• Fırça ve tarak seti
• Bebek deterjanı ve yumuşatıcısı
• Bebek bezi
• Bebe yağı,pişik kremi,şampuanı,vücüt şampuanı, ıslak mendil
• Bakım çantası seti
• oda termometresi
• bebek için ateş ölçer
• Havlu, bornoz
• Kilotlu çorap
• Meme ucu
• Süt sağma pompası elektrikli (medelanın elektrikli pilli süt pompası) 155ten 105 inmiş. (2. marka ameda lactaline)
• Biberon, emzik
Biberon not : dr. browns dar ağızlı biberon ( KIZLAR BU MARKA ALIN BıBERONU BUNU DA ÇOK ARAŞTIRDIM. BıBERONUN ıÇıNDE HAVA GEÇıRMEMESı ıÇıN ÖZEL APARATI VAR. ÇOCUK KESıNLıKLE HAVA YUTMADIĞINDAN GAZ OLMUYOR. NORMAL BıBERONLAR GıBı DEĞıL DE ÇEKTıKÇE SÜT GELDıĞı ıÇıN VE DAR AĞIZLI OLDUĞU ıÇıNBEBEK MEMEYı DE BIRAKMIYOR. SAĞDIĞINIZ SÜTÜ BıBERONLA VEREBıLıRSıNıZ BıRYERE GıTTıĞıNıZDE FALAN. NıSAN ANNELERıNDEN VE FORUMLARDAN ARAŞTIRDIM BUNU DA.
• Çanta
• Altaçması
• gezmeye giderken giydirmek için 2 tane güzel takım 3-6 aylık
• burun aspiratörü
• oyuncak
• toka, saç bantı

ANNE ıÇıN

• pijama takımı ve gecelik,
• ped
• göğüs pedi
• emzirme sütyeni

kızlar llall sen bılırsın ben baska neler almam gereklı ya şöyle guzel bı lıste yapıverse birisi hayrına ya...

oy kuzum aynı benn ben daha hiç bişi almadm.annem gelio bu akşam kocacm alcak otogardan onu akşam gelirler bizde yarn ve cumartesi alşverş yapcas snra ben gdecem anneme e kuzum sölesene annen gelsn kıyamm yaa tek başına beceremessn..üzüldm bak şimcik keşke bana yakın olsaydnn.içcağzm sızladı:1hug:

gözdecim benim aldığım port bebede hani bez gibi sağı solu kalapı kulpları var ordanda tutuyon genelde bebeğin ilk zamanlarında kullanılıyo ondan var, kangurusu var, altaçması var, ayakları demirden ourduğun yerde sallamalık salıncak gibi bişey var, bide çantası var...
du resim bulabilirsem koyarım...

allah razı olsun ELACIM

gül sen gül gözdecım cahıllık basa bele işte tas deyıverın bak şıp dıye anlarım cnmlülülülülülü

benım annem calışıyo cnm o benı bekle dıyo ooooo onu beklersem pasam cıbıldak kalcak bende almak istıyorum bı kac bısey ya...

nisacım elanınki gayet güzel bir liste...:asigim:açıkcası ben liste yapmadım..kafama göre takılıommmmm:1rolleyes:gördükçe alıom yaniii.....:1rolleyes:

port bebe alınca pusete gerk varmı anlamadm ben bu portbebeyi.nasılsa puset gibi hem oto kol hem ana kucağı gibi olanlar varya hani ondan alınca negerk var benmi anlamam.ay kafayı yicem.lafa daldm annem gelcek yemk yok bi odayı süpürdüm otrdm yoruldmm bıktım ev kadnı olmktan bıktım

gözdecimm yaaa çok gerekli bişey olmayabilir ben hem arabaya takılan hemde evde kullanılan anakucağının (puetin) daha işime yarıcanı düşünüyom, ama bunuda 50tl görünce aldım, anneme falan gittiğinde o demirli zımbırtıya koup, bağlanıp sallanır diye...

bide kociş yanımda olmadığında o ana kucana koyup taşıyamamki sağlık ocana falan gitmek gerekirse, o kapalı şeye koyup (nasılsa kış bebesi olcaklar) öle götürürüm diye düşündüm...

valla ben port bebe almayı düşünmüyorum. bende pusetin içindeki ana kucağı ile taşımayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…