kızlar bişey sorucam ya cahıl kaldım şu maşrapa ne
ay yok kız normalde ucuzcu değildirde ama kampanya oldumu dayanamıyo.. ben çantayı almamak için çok direndim o da almak için. ve o kazandı napacaksa o çantayı?????
kizlar bana 15 dk kadar müsade biraz işim var... dörüşürüz. şimdilik öpüyorummmmmm
su tası canım
ben daha hiç öyle ıvır zıvırını almadım 4 tane yenı dogan takımı 2 tane kundak,penye battanıye,normal bebek battanıyesı,ananesının ördügü yelekler baska daha neler alıcam yardım edın lütfen annem farklı şehırde burda kımsem yok eşimin ailesınden baska onlarda hıç ilgilendıklerı yok hersey bana düşüyor ama bende bişey bılmıyorum ilk bebegım henüz kafamçokkarıştı
ela ne güldün kıs okadr çok han varki bende mecbur han han hannnnnn düüüüüütt:)bıktım kafam karştı:=)))
bende sizleri özlücem gülom:=)
ya nedicem portbeb nası bişi yani nası model intrnette portbebe yasdm anam herşey çktı hangisi anlamadmzemuszemus
allah razı olsun ELACIM
gül sen gül gözdecım cahıllık basa bele işte tas deyıverın bak şıp dıye anlarım cnmlülülülülülü
port bebe alınca pusete gerk varmı anlamadm ben bu portbebeyi.nasılsa puset gibi hem oto kol hem ana kucağı gibi olanlar varya hani ondan alınca negerk var benmi anlamam.ay kafayı yicem.lafa daldm annem gelcek yemk yok bi odayı süpürdüm otrdm yoruldmm bıktım ev kadnı olmktan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?