2009 Ekim Anneleri

zeynepcim.....benim baba tarafı komple diabetle boğuşuo....:bbo:ben şuan dietetyim canım dr. verdiği dieti uygulamaya çalışıyorum ama bugün iki parça çikolata yedim...sonra acaip bi pişmanlık hissettimm...ya bebişime birşey olursa dieeeee.....:çok üzgünüm:birde büyük ihtimalle doğuma kadar devam edecek bu diet olayı....allahdan ünsilin kullanacak kadar yüksek değil....:Saruboceq:
canım bende sola yatınca bebişim acaip problem yapıo...çünkü benim bebişim soldaaa....:asigim:sağa yatınca hiç problem yok ve bende genelde sağa yatıorummmmm:1rolleyes:
kızlar dün kızıma gene 130liralık alışveriş yaptım...
eşim şimdiden bu kız daha doğmadan 1500tlye mal oldu diye kara kara düşünüyo :))))

eeee kız olunca böle oluo süslüüüü kokoşşş....dur doğsun bide büyüsün senin aldığınıda beğenmiolar canım...ben seçiçem dio:1rolleyes:

kuşumm bu paraın içinde zaten ne odası var ne beşiği varrkaydirigubbakcemile3
elle tutulur büyük olarak arabası ve anakucağı, port bebesi, banyo küveti, kovası maşrapası amaa hemen hemen bütün kıyafetleri tamamzemuszemus
bu arada ben hastane çıkışını 1 takım almıştım dün 1 tane daha aldım:asigim:

yaw habire bişeyler alıp durmayın beni de kudurtmayın. 2. ye ne hacetki? almakmı gerekiyo?

zeynepçim geçmiş olsun. okuduğım kadarıyla şekerin çok yüzksek çıkmamaış ama galiba. hafif bi diyetle kontrol altında tutabilirmişsin gibi geldi bana .... doktorun en dedi?

canım druma pazartesi gidicem bakalım ne diycek..bana görede abartı yüksek deil ama bakalım dr bey ne buyurucaklar

inşallah seninki düşük çıkar canım ..sanırım diyet vericektir bakıcaz..

sanada çok geçmiş olsun canım sanırım bundan sonra benden diyetle uğraşıcam off yaaa

ayy evet dün bizzat şahit oldum ben bakınırken 2,5 yaşındaki bi cimcimee kendinee ayakkabı beğeniyodu, babası yok kızım o sana olmaz dedikçee kudurdu kızz:roflol:

yaw habire bişeyler alıp durmayın beni de kudurtmayın. 2. ye ne hacetki? almakmı gerekiyo?

yafrumm hafta ortası zuzumun ablası doğum yaptı, hemşireler 2. bi hastane çıkışı var dimi diye sormuşlar cnm...
kullanılmasa bile zaten ilk 2-3 ay bu kıyafetler giyilebiliyoya birazdan onun için aldımzemuszemus

kızlarr siz biberon ve emzik alacakmısınız?
ben dün dr. brons un 60cclik 1 numara biberonunu ve nukun 1 numara damaklı emziğindende aldım...
ilk zamanlar almam diyodum ama gene kenarda birer tane dursunlar diye düşünmeye başladım, neyle karşılaşcaz bilemiyiz dimi?

sadece kıyafeti nasıl 2 bçk mlyat tutuo len..oha dedim çok fazlaymş annem yandı yaa kadn üstlendiğine pişman olcak:=)

gözdecim eminönünden arabasıyla anakucağına 375tl verdik...
kürkçü handanda ıvır zıvır kıyafet + port bebeye 185 tl ödedik...
ama bu 185in içinde tulum falan yok, doğru düzgün pijama takımıda yok ordaki fiyatlar bana pek ucuz gelmedi...

hayda ne gerek varki 2. ciye . hemşirelerin sormasıda entresan benim hiç bi tanıdığıma şimdiye kadar soran olmamıştı. neyse alacaz bi tane daha artıkın napalım

dündee bizim orda destina diye bi mağaza var ordan, küvet, kova, maşrapa, bornoz, 1 tk hastane çıkışı, tırnak makası seti, burun aspiratörü, digital termometre, emzik, biberon, ayakkabı falan aldık, 130tl verdik...

sadece kıyafeti nasıl 2 bçk mlyat tutuo len..oha dedim çok fazlaymş annem yandı yaa kadn üstlendiğine pişman olcak:=)

kim dedi nann sadece kıyafetin 2,5 tuttuğunu, bizimki 1500ü buldu, sırf 1i kıyafet amaayerimseniben

ben 2 hafta önce almıştım onları eminönünden.

hayda ne gerek varki 2. ciye . hemşirelerin sormasıda entresan benim hiç bi tanıdığıma şimdiye kadar soran olmamıştı. neyse alacaz bi tane daha artıkın napalım

bende ölee dedim aldım napim, kızım cıbıldak kalmasın oralarda diyeekaydirigubbakcemile3

yafrum seninki eminönünde ne kadar tuttu de bakim helee:smiley-cool:

ben biraz farklı şeyler aldım ama şöyle diyim: tırnak makası seti, burun zımpıtısı, emzik biberon maşrapa bide chicconun bakım setini aldım şampuan bebe yağı pişik kremi ıslak mendil bişey daha vardı içinde ama hatırlamıyorum hepsine toplam 94 lira verdim. bizim küvetimiz ablamlardan var çünkü..

sola yatmaya devam et sen kuşum. sola yatınca benimki de daha bir hareketleniyor aynen.
kızlar dün kızıma gene 130liralık alışveriş yaptım...
eşim şimdiden bu kız daha doğmadan 1500tlye mal oldu diye kara kara düşünüyo :))))
ohh yarasın yavruna boşver..:)))

evet elacım malesef 2 tokluk değerim yüksek çıktı..
geçmiş olsun zeynepçim ya hay allah. diyetle düzelir inşallah canım ya. dikkat edivericen 3 ay kaldı bozma moralini. Şeniz
kuşum ben 1 tane hastane çıkışı almıştım 1 tane daha aldım ama , 2. ye aldığımın öyle battaniyesi falan yok. zıbını, tulumu, eldiveni, şapkası falan var o kadar. daha küçük bir hastane çıkışı. belki kakasını falan yapar eder batırır, koymak lazım yedek bişeyler. illaki hastane çıkışı koymay agerek yok, tulum, zıbın falan koysan da olur yani.

ben 2 ay önce idil bebenin hastane çıkışını almıştım 70 küsurlu bişey demişti. 55 almıştım.. fiyat ondan farkedebilir. gerçi hastane çıkışın ne kadarlık bilmiyorum...

artık çok geç yarın belki dönecz istanbuldan....öfff bulurum herhalde koyacak bişeyler amma stres yaptım he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…