zeynepcim.....benim baba tarafı komple diabetle boğuşuo....:bbo:ben şuan dietetyim canım dr. verdiği dieti uygulamaya çalışıyorum ama bugün iki parça çikolata yedim...sonra acaip bi pişmanlık hissettimm...ya bebişime birşey olursa dieeeee.....:çok üzgünüm:birde büyük ihtimalle doğuma kadar devam edecek bu diet olayı....allahdan ünsilin kullanacak kadar yüksek değil....:Saruboceq:saol canım ya bakalım ne olucaz..ailemde derken annemde babamda yok ama teyzem ve dayımda var...önceden böyle bir sorunum yoktu yani hep açlığa bakılırdı ve hep normaldi...şimdi değerlerin biri 3 puan diğeri 9 puan sınırı geçmiş gözüküyo...bakalım dr ne diycek...sen nasıl yapıyorsun diyetmi insülinmi..
canım bende sola yatınca bebişim acaip problem yapıo...çünkü benim bebişim soldaaa....:asigim:sağa yatınca hiç problem yok ve bende genelde sağa yatıorummmmm:1rolleyes:kıslar napıosunz bakalım herkes ii dimi..ben sola yatınca bebk çok vuruo kıslar hemde rahatsz edecek kadr vuruo acaba sıkışıomu yan yatınca üstnemi yatıomki bilmeden sanki anne hadi düsel hadi der gibi vuruo.sağa yatncada kaburgalarm acıo düz yatıncada belm çok ağrıo napcam ben yaaaaa.offf.uykuusz gecelerdeym şu 10 gündür ben
kızlar dün kızıma gene 130liralık alışveriş yaptım...
eşim şimdiden bu kız daha doğmadan 1500tlye mal oldu diye kara kara düşünüyo :))))
ay lla elacım bizde istanbula geldiğimizden beri harcadığım paranın haddi hesabı yok.. ortada aslında hiçbişey yok ama giden para çok. kızlar biraz masraflı oluyo galiba. kafadan 2-2.5 bin lira giştmiştir öle oda takımı falan da almadık yani. almayacam da zaten
kuşumm bu paraın içinde zaten ne odası var ne beşiği varrkaydirigubbakcemile3
elle tutulur büyük olarak arabası ve anakucağı, port bebesi, banyo küveti, kovası maşrapası amaa hemen hemen bütün kıyafetleri tamamzemuszemus
bu arada ben hastane çıkışını 1 takım almıştım dün 1 tane daha aldım:asigim:
geçmiş olsun şekerim.. ağrın yok yani şimdilik güzel bi uykuda çekmişsindir:)))))))
zeynepçim geçmiş olsun. okuduğım kadarıyla şekerin çok yüzksek çıkmamaış ama galiba. hafif bi diyetle kontrol altında tutabilirmişsin gibi geldi bana .... doktorun en dedi?
ayyy evett ama sonradann amaa kızımaa gitsin yeterkii iyi olsun diyo ajkummmopuyorumnanaktan
diyetmi yapacaksın peki cnm? benimde 50liğin sonucu yarın belli olacak:1shok:
evet cücümm kız babası olmak kolay değilkaydirigubbakcemile3 asıl masraflar henüz olmadı yandık wallaazemuszemus kızım iyi olsundaaa napimm :asigim:
zeynepcim.....benim baba tarafı komple diabetle boğuşuo....:bbo:ben şuan dietetyim canım dr. verdiği dieti uygulamaya çalışıyorum ama bugün iki parça çikolata yedim...sonra acaip bi pişmanlık hissettimm...ya bebişime birşey olursa dieeeee.....:çok üzgünüm:birde büyük ihtimalle doğuma kadar devam edecek bu diet olayı....allahdan ünsilin kullanacak kadar yüksek değil....:Saruboceq:
canım bende sola yatınca bebişim acaip problem yapıo...çünkü benim bebişim soldaaa....:asigim:sağa yatınca hiç problem yok ve bende genelde sağa yatıorummmmm:1rolleyes:
eeee kız olunca böle oluo süslüüüü kokoşşş....dur doğsun bide büyüsün senin aldığınıda beğenmiolar canım...ben seçiçem dio:1rolleyes:
zeynepcim.....benim baba tarafı komple diabetle boğuşuo....:bbo:ben şuan dietetyim canım dr. verdiği dieti uygulamaya çalışıyorum ama bugün iki parça çikolata yedim...sonra acaip bi pişmanlık hissettimm...ya bebişime birşey olursa dieeeee.....:çok üzgünüm:birde büyük ihtimalle doğuma kadar devam edecek bu diet olayı....allahdan ünsilin kullanacak kadar yüksek değil....:Saruboceq:
canım bende sola yatınca bebişim acaip problem yapıo...çünkü benim bebişim soldaaa....:asigim:sağa yatınca hiç problem yok ve bende genelde sağa yatıorummmmm:1rolleyes:
eeee kız olunca böle oluo süslüüüü kokoşşş....dur doğsun bide büyüsün senin aldığınıda beğenmiolar canım...ben seçiçem dio:1rolleyes:
yaw habire bişeyler alıp durmayın beni de kudurtmayın. 2. ye ne hacetki? almakmı gerekiyo?
ayy evet dün bizzat şahit oldum ben bakınırken 2,5 yaşındaki bi cimcimee kendinee ayakkabı beğeniyodu, babası yok kızım o sana olmaz dedikçee kudurdu kızz:roflol:
yafrumm hafta ortası zuzumun ablası doğum yaptı, hemşireler 2. bi hastane çıkışı var dimi diye sormuşlar cnm...
kullanılmasa bile zaten ilk 2-3 ay bu kıyafetler giyilebiliyoya birazdan onun için aldımzemuszemus
sadece kıyafeti nasıl 2 bçk mlyat tutuo len..oha dedim çok fazlaymş annem yandı yaa kadn üstlendiğine pişman olcak:=)
dündee bizim orda destina diye bi mağaza var ordan, küvet, kova, maşrapa, bornoz, 1 tk hastane çıkışı, tırnak makası seti, burun aspiratörü, digital termometre, emzik, biberon, ayakkabı falan aldık, 130tl verdik...
hayda ne gerek varki 2. ciye . hemşirelerin sormasıda entresan benim hiç bi tanıdığıma şimdiye kadar soran olmamıştı. neyse alacaz bi tane daha artıkın napalım
ben 2 hafta önce almıştım onları eminönünden.
yafrum seninki eminönünde ne kadar tuttu de bakim helee:smiley-cool:
sola yatmaya devam et sen kuşum. sola yatınca benimki de daha bir hareketleniyor aynen.kıslar napıosunz bakalım herkes ii dimi..ben sola yatınca bebk çok vuruo kıslar hemde rahatsz edecek kadr vuruo acaba sıkışıomu yan yatınca üstnemi yatıomki bilmeden sanki anne hadi düsel hadi der gibi vuruo.sağa yatncada kaburgalarm acıo düz yatıncada belm çok ağrıo napcam ben yaaaaa.offf.uykuusz gecelerdeym şu 10 gündür ben
ohh yarasın yavruna boşver..:)))kızlar dün kızıma gene 130liralık alışveriş yaptım...
eşim şimdiden bu kız daha doğmadan 1500tlye mal oldu diye kara kara düşünüyo :))))
geçmiş olsun zeynepçim ya hay allah. diyetle düzelir inşallah canım ya. dikkat edivericen 3 ay kaldı bozma moralini. Şenizevet elacım malesef 2 tokluk değerim yüksek çıktı..
kuşum ben 1 tane hastane çıkışı almıştım 1 tane daha aldım ama , 2. ye aldığımın öyle battaniyesi falan yok. zıbını, tulumu, eldiveni, şapkası falan var o kadar. daha küçük bir hastane çıkışı. belki kakasını falan yapar eder batırır, koymak lazım yedek bişeyler. illaki hastane çıkışı koymay agerek yok, tulum, zıbın falan koysan da olur yani.yaw habire bişeyler alıp durmayın beni de kudurtmayın. 2. ye ne hacetki? almakmı gerekiyo?
sola yatmaya devam et sen kuşum. sola yatınca benimki de daha bir hareketleniyor aynen.
ohh yarasın yavruna boşver..:)))
geçmiş olsun zeynepçim ya hay allah. diyetle düzelir inşallah canım ya. dikkat edivericen 3 ay kaldı bozma moralini. Şeniz
kuşum ben 1 tane hastane çıkışı almıştım 1 tane daha aldım ama , 2. ye aldığımın öyle battaniyesi falan yok. zıbını, tulumu, eldiveni, şapkası falan var o kadar. daha küçük bir hastane çıkışı. belki kakasını falan yapar eder batırır, koymak lazım yedek bişeyler. illaki hastane çıkışı koymay agerek yok, tulum, zıbın falan koysan da olur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?