2009 Ekim Anneleri

ela kürkçü han nerde yaa off ne han bunlar yaa bana havuzlu hana git dediler sırff hamileer felan dolaşıomş yani bebek şeleri vrmş hay anasını ay gözmde büyüyo ben yarndan itibaren yokum saten kıslar yarn ve hafta sonu alşverş yapcas ordan annemlere yslığa geççm nekadr kalcağmda belli değil hepnizi çok özlücem annelern orda adsl yok pcyi götrcem ama giremm

bakım setini bende henüz almadım, ben sebamed almayı düşünüyorum ama sizin fikirleriniz neler bu konuda???

ıvır zıvırları da toptan almışsın kuşum iyi olmuş. ben de aldım bunlardan.
benim de bir tek yatağım kaldı. bi de küçük komidin gibi birşey alıcam bebişin kıyafetlerini koymaya. o kadar. eşyalarını da yıkayıp yerleştirdimmi ohhh başka işim kalmıcak.

ben daha 2 gün önce kürkçi handaydım pek bişey yok.havuzlu hana daha önce gitmiştim orada daha çok mağaza var hem daha güzel

bebek odası almayacan galiba amazoncum sen de benim gibi?

bakım setini bende henüz almadım, ben sebamed almayı düşünüyorum ama sizin fikirleriniz neler bu konuda???

sebamed iyi diyorlar evet. ama ben set olarak almadım. sebamedin pişik kremi ve vücut losyonunu aldım. dalinin de sabununu aldım. o kadar. şampuan kullanmak istemiyorum. sabun daha az kimyasal içeriyormuş, deterjan gibiymiş o vücut yıkama jelleri , şampuanlar falan. onkolog erkan topuz söylemişti tv de. ondan duymuştum. sabun kullanıcam o yüzden. kendimize bile vücut jeli kullanmıyorum zaten sabun kullanırım, bebişime de öyle yapıcam.

valla benim ablamlar falan da hep sebamed kullandı ama diğer eşyaları alırkenchicconun setinde çanta hediyeydi kocamda bayırlır öyle şeylere o yüzden chicco aldık bi bilgim olduğundan değil yani....:))))))))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben 2 ay önce idil bebenin hastane çıkışını almıştım 70 küsurlu bişey demişti. 55 almıştım.. fiyat ondan farkedebilir. gerçi hastane çıkışın ne kadarlık bilmiyorum...

cnm ben ilk hastane çıışını jokerden almıştım 69tlden 42ye düşmmüştü...
dünkü aldığımda dükkan kapatıldığı için kampanya yapmış etiketin yarısı diye 46dan 23e düşmüştüyerimseniben

anacımm ne bu hanlar kısskaydirigubbakcemile3 okurken mesajını sesli güldüm walla:roflol:
eminönünde sor kürkçü hanı herkes biliryerimseniben
oyyy ajkumm özlicez seniiopuyorumnanaktan kendini çok yormadan gez datlummyerimseniben

yok kuşum ya almıcam,kendini bilecek yaşa gelsin ne isterse onu alırım yavruma. bebekliğini bu şekilde atlatmayı istiyorum. genç odası alırım uzun vadeli kullanır diye düşündüm.

ben de almayı düşünmüyom sadece bi tane dolap aldım bide oyun parkı var 2 yaşına kadar falan onda idare eder diye düşündüm. benim yeğenim 3 yaşına kadar oyun parkında yattı sonra da genç odası aldılar geçen sene...

cnmm benimde yatağım ve kendime gecelik terlik falan kaldı...
odama park yatak almayı düşünüyom sırf sonradan katlanıp kaldırılsın diye...
sen oda yapmıcaksın sanırım? ben o kunuda henüz kararsızım o yüzden şifonyer falan almıcam kendi şifonyerimden 2 derin göz ve dolabımdan bi kaç rafı kızım için ayırcam ilk zamanlar, sonrası Allah büyüktüryerimseniben

ben daha 2 gün önce kürkçi handaydım pek bişey yok.havuzlu hana daha önce gitmiştim orada daha çok mağaza var hem daha güzel

ayhh evet bende kürkçü hanından ıvırını zıvırını aldım, battaniye, port bebe, 12 adet çıtçıtlı badi, ağız mendili, çorap, önlük, 2-3 pijam altı v.s. aldım sadeceyerimseniben

hayırlı kandiller ekim anneleri..........

hayırlı kandiller sanada lahanacımopuyorumnanaktan

cnm bende senin gibi yapabilirim, sabun kullanırım ilk zamanlar sanırım...

valla benim ablamlar falan da hep sebamed kullandı ama diğer eşyaları alırkenchicconun setinde çanta hediyeydi kocamda bayırlır öyle şeylere o yüzden chicco aldık bi bilgim olduğundan değil yani....:))))))))

kaydirigubbakcemile3 senin kocişte ucuzcu haaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…