dündee bizim orda destina diye bi mağaza var ordan, küvet, kova, maşrapa, bornoz, 1 tk hastane çıkışı, tırnak makası seti, burun aspiratörü, digital termometre, emzik, biberon, ayakkabı falan aldık, 130tl verdik...
ela kürkçü han nerde yaa off ne han bunlar yaa bana havuzlu hana git dediler sırff hamileer felan dolaşıomş yani bebek şeleri vrmş hay anasını ay gözmde büyüyo ben yarndan itibaren yokum saten kıslar yarn ve hafta sonu alşverş yapcas ordan annemlere yslığa geççm nekadr kalcağmda belli değil hepnizi çok özlücem annelern orda adsl yok pcyi götrcem ama giremm
ıvır zıvırları da toptan almışsın kuşum iyi olmuş. ben de aldım bunlardan.
benim de bir tek yatağım kaldı. bi de küçük komidin gibi birşey alıcam bebişin kıyafetlerini koymaya. o kadar. eşyalarını da yıkayıp yerleştirdimmi ohhh başka işim kalmıcak.
bakım setini bende henüz almadım, ben sebamed almayı düşünüyorum ama sizin fikirleriniz neler bu konuda???
bakım setini bende henüz almadım, ben sebamed almayı düşünüyorum ama sizin fikirleriniz neler bu konuda???
sola yatmaya devam et sen kuşum. sola yatınca benimki de daha bir hareketleniyor aynen.
ohh yarasın yavruna boşver..:)))
geçmiş olsun zeynepçim ya hay allah. diyetle düzelir inşallah canım ya. dikkat edivericen 3 ay kaldı bozma moralini. Şeniz
kuşum ben 1 tane hastane çıkışı almıştım 1 tane daha aldım ama , 2. ye aldığımın öyle battaniyesi falan yok. zıbını, tulumu, eldiveni, şapkası falan var o kadar. daha küçük bir hastane çıkışı. belki kakasını falan yapar eder batırır, koymak lazım yedek bişeyler. illaki hastane çıkışı koymay agerek yok, tulum, zıbın falan koysan da olur yani.
ben 2 ay önce idil bebenin hastane çıkışını almıştım 70 küsurlu bişey demişti. 55 almıştım.. fiyat ondan farkedebilir. gerçi hastane çıkışın ne kadarlık bilmiyorum...
ela kürkçü han nerde yaa off ne han bunlar yaa bana havuzlu hana git dediler sırff hamileer felan dolaşıomş yani bebek şeleri vrmş hay anasını ay gözmde büyüyo ben yarndan itibaren yokum saten kıslar yarn ve hafta sonu alşverş yapcas ordan annemlere yslığa geççm nekadr kalcağmda belli değil hepnizi çok özlücem annelern orda adsl yok pcyi götrcem ama giremm
bebek odası almayacan galiba amazoncum sen de benim gibi?
hayırlı kandiller ekim anneleri..........
yok kuşum ya almıcam,kendini bilecek yaşa gelsin ne isterse onu alırım yavruma. bebekliğini bu şekilde atlatmayı istiyorum. genç odası alırım uzun vadeli kullanır diye düşündüm.
ıvır zıvırları da toptan almışsın kuşum iyi olmuş. ben de aldım bunlardan.
benim de bir tek yatağım kaldı. bi de küçük komidin gibi birşey alıcam bebişin kıyafetlerini koymaya. o kadar. eşyalarını da yıkayıp yerleştirdimmi ohhh başka işim kalmıcak.
ben daha 2 gün önce kürkçi handaydım pek bişey yok.havuzlu hana daha önce gitmiştim orada daha çok mağaza var hem daha güzel
hayırlı kandiller ekim anneleri..........
sebamed iyi diyorlar evet. ama ben set olarak almadım. sebamedin pişik kremi ve vücut losyonunu aldım. dalinin de sabununu aldım. o kadar. şampuan kullanmak istemiyorum. sabun daha az kimyasal içeriyormuş, deterjan gibiymiş o vücut yıkama jelleri , şampuanlar falan. onkolog erkan topuz söylemişti tv de. ondan duymuştum. sabun kullanıcam o yüzden. kendimize bile vücut jeli kullanmıyorum zaten sabun kullanırım, bebişime de öyle yapıcam.
valla benim ablamlar falan da hep sebamed kullandı ama diğer eşyaları alırkenchicconun setinde çanta hediyeydi kocamda bayırlır öyle şeylere o yüzden chicco aldık bi bilgim olduğundan değil yani....:))))))))
elalım setin içinde hatırlayamadığım şey sabundu şimdi hatırladım
kaydirigubbakcemile3 senin kocişte ucuzcu haaakaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorucam ya cahıl kaldım şu maşrapa ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?