2009 Ekim Anneleri

bence güselmş benm kocam çok hevesli kangurusunu takp gescekmş bebkle.bende dedimki öldürürm lan seni kıslarda arkadan bakcaklar bebişe dicekler ay yerm seni ne tatlı yanındakide dicek babasıda çok tatlı gelde katil olma dedim yok sana kanguru:=)))

kızlar ya benım göbüş bır tuylendı bır tuylendı normalde yoktur sarışınım uzun uzun var ya sızdede oldumu

ama portbebnn içinde çanta kanguru ve evde yanmzda taşımmz için gerkli oln şeler var.kafam krştı bence lasm die düşündm ama.yanlş düşündm demkki e ayrı ayrı alcağmıza bikerede potbebe alırıs 50 ytlye neolcak daja karlı dğeilmi.

kızlar kocam yokken ben sıze göbüşümü göstermek istıyorum ama nasıl yapcam onu bana bırı anlatsa basıtse yapabılırım herhal

ana bu ne kıskançlık bu celal. kocana tatlı diyecek olan zaten der bebek olsada olamsa da:))))))

kız potbebe o linkteki resimde görülen en baştaki şey sadece bebeği koyup taşıyosun o işte port bebe

ayy bilmiyom kızlarr yaa ben maymun iştahımdan dolayı hem bu port bebe takımını hemde anakucağını aldım...

kızlar ya benım göbüş bır tuylendı bır tuylendı normalde yoktur sarışınım uzun uzun var ya sızdede oldumu

oldu tab bebişim. bütün derim şeftali gibi oldu resmen. ben de sarışınım ama oldu ne yazıkki.... eşime diyorumz aten doğurna kadar senden daha kıllı olucam herhalde diye

gözdecim 50tl neye vermiyoski içinde kalmasın bence sende ikisine al...

yawww benim göbüş zaten kullıydı normalde, şimdi sanki daha çok gibi geliyo gözüme-tatlicadiarzu-
geçen kocişe dedim böle böle diye oda diyo hep öleydi şamdi karnını rahat görüyonyaa ondan dikkatini çekiyodur dedi uyuss:mymeka:

ayy bilmiyom kızlarr yaa ben maymun iştahımdan dolayı hem bu port bebe takımını hemde anakucağını aldım...

valla ben olabildiğince frenliyorum kendimi. araba seti içinde önce bi chicconun 1200 lüğüne taktım kafayı sonra hayır dedim en fazla 5-6 ay kullancaksın dedim ve gittim pierre cardin'in 2009 modelini en ucuz nerde satılıyo buldum gittim ordan aldım

ayyy kızlarr mesait bitiyo 5dk var, toparlanıyom benzemuszemus
herkese iyi akşamlar kendinize ve bebişlere iyi bakınopuyorumnanaktan
gözdecim görüşemessek kendine iyi bak iyi tatiller cnm, bol bol dinlenŞeniz

aman bu erkekler hep böyle zaten. bende bazen hırs yapıp selülitlerle başetmeye çalışıyom kocama nasıl baya azalmış dimi diyom. zaten yoktuki diyo. sonra ben de heves meves kalmıyo gene salıyom kendimi:))))))))

kaça aldın cnm?
bende pierre cardin 2020 enigma modelini + anakucanı (pusetini) 375e aldım...

ayyy kızlarr mesait bitiyo 5dk var, toparlanıyom benzemuszemus
herkese iyi akşamlar kendinize ve bebişlere iyi bakınopuyorumnanaktan
gözdecim görüşemessek kendine iyi bak iyi tatiller cnm, bol bol dinlenŞeniz

iyi akşamlar canım öpüyorum seni kendine iyi bak

iyi akşamlar elammmm öptm kendne ve bebişe çok ii bak.allaha emnt ol..
ya kıslar ben araba almıcam şimdi e bizim bebek seneye yaza 7 aylık olcak enaz osamn alırıs ona göre modelde çıkar hem.şimdi alsak yer kaplıcak yeri bırak ne bilim ben kışın nreye gtceski yağmurda karda.

val gözdecim düşünürsen aslında hreşye gereksiz ben hiçbişey almayı düşünmüyodum ilk 1 sene ama insan çevresinekiler aldıkça özeniyo işte... kocam da ben de gaza geldik gittik aldık..

bahair haklısın cnm nese kıslar ben çıkıorm annem yoldadır daha yemk yapmadm kadn gelcek oturdm kaldm pc başndaherkes kib görüşemeyeblrs..çokseviom hepnizi hoşçakaln allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…