elaaaaaaa..kuuzmm aşkom günaydnnn ben hemen bakım kıslar napıo deidm alşmışım ya biz çıkıos şimcik saat 10 gibi didioz emnönüne:)anneciğim geldi bebişe bişiler yapmş ciclere ekledm.daha giremm heralde pazrda gidecem kib.allaha emnt öpüom sefom sizi.yasemn maşllh bebişe kuuzm...
elaaaaaaa..kuuzmm aşkom günaydnnn ben hemen bakım kıslar napıo deidm alşmışım ya biz çıkıos şimcik saat 10 gibi didioz emnönüne:)anneciğim geldi bebişe bişiler yapmş ciclere ekledm.daha giremm heralde pazrda gidecem kib.allaha emnt öpüom sefom sizi.yasemn maşllh bebişe kuuzm...
yasemincim maşallah oğluşunaa
güle güle git canım fazla yorulma son topiğe ekle aldıklarını kaydirigubbakcemile3
yaaa 1 hafta öncesi 1 hafta sonrası çok önemli olmuyo cnm sıkma canını ilk zamanlar benim kızımda hep 5-6 gün önden giderdi şimdi gününde gidiyo o zaman benimkindede gelişim yavaşlığı var...
böle düşünmee her kontrolde bikaçgün oynayabiliyo cnmyerimseniben
inşallah idrar d-sonuçlarında iyi çıkar, bende çok heyecanlıyım bugün öleden sonra hastaneye gidicem şeker sonuçlarımı, idrar sonuçlarımı ve tiroid sonuçlarımı alıp doktora göstercem:Saruboceq: inşallah iyi çıkar herşey:Saruboceq
ne bilem aşkım ya doktor iyi dedi gerçi herşey ama insan düşünmeden de edemiyor işte napayım inş. sorunsuz bi şekilde bebişlerimizi alıcaz kucamızaopuyorumnanaktan
iyiyim pempem çok şükür sen nasılsın?
öğlende sonuçları alcam merak içindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?