2009 Ekim Anneleri

musyacım yazı çok hoştuu...sabah sabah iyi geldiiii.....opuyorumnanaktan

g ü n a y d ı n n n n n güzel annişler.....opuyorumnanaktan
gününüzün güzel geçmesi dileğiyleeeeee:asigim:

kıslarr gnaydnnn canlarm annem akşam geldi.bzde sat 10 gibi çkcas alşverişe..pazr günüde gdecem ciciler topiğine ekledm anneannmzn ördkleini.handancım bu arada şekern ii çkmş sevndm btanem hepnizi öptm.beni mrk etmeynn.allaha emnt olun..

Günaydın güzelleropuyorumnanaktan
herkese hayırlı cumalar:Saruboceq:

günaydın şekerleropuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım ben dün meleğimi kontrole götürdüm gayet iyimiş yalnız ultrason kağıdında bi şey fark ettim muhtemel doğum önceden 12 ekim yazardı bunda 18 ekim yazıyor bebeğimin gelişimimi yavaşladı acaba çok üzüldüm ya sabahta sağlık ocağına idrar tahlili verdim öncekinde mantar çıkmıştı doktor tekrar yaptıralım dedi sağlık ocağındaki doktorda iyi tahlilin dedi bugün doktoruma göstercem bakalımmafoldumben
musyascım yazı çok güzel bayıldım vallaopuyorumnanaktan

yasemincim maşallah oğluşunaa
yaaa 1 hafta öncesi 1 hafta sonrası çok önemli olmuyo cnm sıkma canını ilk zamanlar benim kızımda hep 5-6 gün önden giderdi şimdi gününde gidiyo o zaman benimkindede gelişim yavaşlığı var...
böle düşünmee her kontrolde bikaçgün oynayabiliyo cnmyerimseniben
inşallah idrar d-sonuçlarında iyi çıkar, bende çok heyecanlıyım bugün öleden sonra hastaneye gidicem şeker sonuçlarımı, idrar sonuçlarımı ve tiroid sonuçlarımı alıp doktora göstercem:Saruboceq: inşallah iyi çıkar herşey:Saruboceq:

elaaaaaaa..kuuzmm aşkom günaydnnn ben hemen bakım kıslar napıo deidm alşmışım ya biz çıkıos şimcik saat 10 gibi didioz emnönüne:)anneciğim geldi bebişe bişiler yapmş ciclere ekledm.daha giremm heralde pazrda gidecem kib.allaha emnt öpüom sefom sizi.yasemn maşllh bebişe kuuzm...

iyi alışverişler datlum kendine iyi bakŞeniz

iyiyim pempem çok şükür sen nasılsın?
öğlende sonuçları alcam merak içindeyim...

selam fıstıklar uzun süredir takip edemedim siteyi yoğunlukdan nasılsınızzz bakalımm..
biz kızımla çok iyiyiz bu hafta doktora gittik 700 gr olmuşuz. gayet iyidi sağlığı şimdi sıra şeker testinde onun belli mi hafta aralığı varmı kızlar....şu haftalar arasında diye ona göre yaptırıcamm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…