2009 Ekim Anneleri

esmacım maşallah kızına...
şeker yüklemesi 24-28 haftalar arası yapılıyo cnm...

günaydın güsellerrr

acaip uykm var ya göslerim kapanıo mirmirmirmir bugunude bi atlatsaydık akşam kocişim adanaya gidio( bende babamla yazlıga gidicem tek kaldım burda dinlenirim bi güsel orda ama bugun bitsin:Saruboceq:

canlarım özellikle çalışan anneler bu kahvaltı oalyını napıyorsunzu ya ben dengesiz besleniyom galiba sabah 1 yumurta-200ml süt-poğça yada börek alıyom kötü demi offfff sabah kalkamıyom ki yapayımm:kedi:

sütle yumurta çok güsel yasemincim ama hergün börek pogaça yeme hiç bi faydası yok bebişe haftada 1 kere felan ye bence , bende evde yemiyorum işyerinde yiyorum evden getiriyorum peynir seytin salatalık domates biber felan yiyiom

Günaydın kıslar zemuszemus

Poğaça elinize almayın dr.sakın ha dedi! Hiçbir yararı yokmuş ve tansiyonu yükseltirmiş aman dikkat!

yasemin canım ben yanımda getiriyorum ekmeğimi peynir domates süt yumurta işyerimde yapıyorum benim için bir sorun olmuyor börek falan kesinlikle yemiyorum benim açımdan bir sorun olmuyor canım kahvaltı

Uno çok tahıllı ekmeği tavsiye ederim, çok besleyici ve faydalı olup da bu adar lezzetli de olabilen pek az şey vardır heralde, öğünlerde 1er dilim yiyorum ama tok tutuyor yine de.

en kötü beslenen benim heralde aranızda hafta içi hep poğaça ve simit yiyorum kahvaltı yapacak zamanım olmuyor offff offff tam dayaklığım dimiklava:

selamm kızlarrr...nasısınıss...ben dün akşam çok kötü oldummm..tansiyonum mu düştü ne sapsarı oldumm,halsislikten ölüodum..soora nefes alamadım filan ağlıy aağlıya uyumuşum...bide ben son 10 günde acaip kilo aldım,kendimi çok şişko hissediyorum..insan 10 günde 2 kilo alırmı yaa..uff deli oldumm

zuzumm hoşgeldin cnmmopuyorumnanaktan
geçmiş olsun belki sende üşütmüşsündür, bende aylardır ilk kez bu sabah kustum midemdeki bütün sarı su çıktı ve tansiyonum benimde çok düşüyo:bbo:
tatlım sen zaten az kiloaldıydın 10 günde 2 kilo alman normal cnm sıkma canını çoğumuza göre sen az kilo bile aldın, Berranı düşün kendini üzme, aldığın kilolarlaa kızının büyüdüğünü düşünnŞeniz

geçmiş olsun zuzucum sıcaklarda tansiyonları etkilio benimde genelde düşük dolanıom dikkat et canım,kiloyuda takma ya alacaksın tabi yemesende alacaksın salla gitsin kuzum:)

en kötü beslenen benim heralde aranızda hafta içi hep poğaça ve simit yiyorum kahvaltı yapacak zamanım olmuyor offff offff tam dayaklığım dimiklava:

bende hiç kahvaltı yapamıyorum hatta yemek yemek bile içimden gelmiyo bu haftalarda. hüfff çok üzülüyom ama mafoldumben

bebişinizin sağlığı yerindeyse sorun yok demektir ama siz yinede yediklerinize dikkat edin opuyorumnanaktan

Zuzuumm çok geçmiş olsun canım çok büyük ihtimal sıcaktandır canım tansiyonunu etkilemiştir. kiloyuda takma kafana zaten kilo almadınki sen artık bu aylardan sonra yesende yemesende haftada yarım kilo hatırlatırım canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…