zuzumm hoşgeldin cnmmopuyorumnanaktan
geçmiş olsun belki sende üşütmüşsündür, bende aylardır ilk kez bu sabah kustum midemdeki bütün sarı su çıktı ve tansiyonum benimde çok düşüyo:bbo:
tatlım sen zaten az kiloaldıydın 10 günde 2 kilo alman normal cnm sıkma canını çoğumuza göre sen az kilo bile aldın, Berranı düşün kendini üzme, aldığın kilolarlaa kızının büyüdüğünü düşünnŞeniz
geçmiş olsun zuzucum sıcaklarda tansiyonları etkilio benimde genelde düşük dolanıom dikkat et canım,kiloyuda takma ya alacaksın tabi yemesende alacaksın salla gitsin kuzum:)
Zuzuumm çok geçmiş olsun canım çok büyük ihtimal sıcaktandır canım tansiyonunu etkilemiştir. kiloyuda takma kafana zaten kilo almadınki sen artık bu aylardan sonra yesende yemesende haftada yarım kilo hatırlatırım canım opuyorumnanaktan
güanydın kuşum sanada hayırlı cumalargünaydın kıslarrrrrrrr, hayırlı cumalarrr :Saruboceq:
yafrular bişey sorucam öğlende sonuçlarımı almaya gidicem bende stres yaptım galiba, başım çok ağrıyo ve keyifsizim...
bu açlık ve tokluk şeker değerlerinin aralıklarını bilen varmı? kaça kadar normaldir?
Şenizçok normal zuzumm bu yaptıkların, bütün ruh halimiz değişiyo içimizdeki mucizelerimize şükredip, onları severek bu zamanları atlatacaz Allahın izniyle bebeim:asigim:
canımmm Allah kawuştursun kocineeecanım ya seni çok ii anlıom bir hamile olarakkaydirigubbakcemile3bende dün akşam durduk yere hıçkıra hıçkıra agladım kendmi çok mutsuz hissettim felan yalnız degilsin yani böle iniş çıkışlar olurmuş bu dönemlerde atlatıcaz inş ffazla düşünmememiz lazımmış bide kocişim gidio bu akşam die çok üzgünüm ilk defa ayrı kalcaz böle askerlik hariç uzun yola ayrı gitmedik inşallah sagsalim gider gelir çok üsgünüm(
yafrular bişey sorucam öğlende sonuçlarımı almaya gidicem bende stres yaptım galiba, başım çok ağrıyo ve keyifsizim...
bu açlık ve tokluk şeker değerlerinin aralıklarını bilen varmı? kaça kadar normaldir?
zuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol bence çirkinleştiğini düşünme bu günler en güzel en kutsal günlerimiz unutmayalım lütfennnkaydirigubbakcemile3
bende saçmasapan şeyler düşünüyorum ya ona bişi olursa ya uçagı düşerse töbe töbe allah korusun hamilelik böle yapıo demekki insanı sürekli kaybetme korkusu ben tek başıma naparım felan salak salak düşünüom sonra üzülüom of bi gidip gelseydi hayırlısı ile:Saruboceq:
Zuzum Çok geÇmİŞ olsun canım..
Çok dİkkat et kendİne hayatım..
bende saçmasapan şeyler düşünüyorum ya ona bişi olursa ya uçagı düşerse töbe töbe allah korusun hamilelik böle yapıo demekki insanı sürekli kaybetme korkusu ben tek başıma naparım felan salak salak düşünüom sonra üzülüom of bi gidip gelseydi hayırlısı ile:Saruboceq:
:mymeka: tööbeee..delii...oturda dua et kötü kötü düşüncene...
:mymeka: :mymeka: Ey Hamile Arkadaşım doğru düzgün şeyler düşün allahın izniyle eşin güzel güzel gidip gelecek inş.
Böyle olumsuz şeyler düşünüp bebişleride üzmeyin a.sa.sa.s
güanydın kuşum sanada hayırlı cumalar
elam 140 a kadar sorun yokk ondan sonra sorun benim 111 çıkmıştısositososito
inşallah elacım efet abisi evlenio salı akşamı döncek:(
canım açlık 70-106 arası yasıodu benim sonuçlarımda olması gereken toklukta sınır 140 en fazla
Şeniz
canımmm Allah kawuştursun kocineee
dandan pempe filan bilir kuzum..ben daha yaptırmadım..
saol canımm..haklısınnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?