2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun zuzucum sıcaklarda tansiyonları etkilio benimde genelde düşük dolanıom dikkat et canım,kiloyuda takma ya alacaksın tabi yemesende alacaksın salla gitsin kuzum:)

cannarım benimm..negüsel moral oluyosunuz..sıcaklarda etkilio ewet hem tansiyonumu hem moralimi..halsizleşiyorum ,sonra kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum..çok ilginç 2 gündür bi depresiflik war,geçer sanırım..aynaya bakınca beğenmiyorum kendimi,sonra kızım bi tekme sallıyo açıp karnımı okşıyıp gülümsiyorum,herşeye değer diyorum..hamilelik şeysi sanırım karışığım biraz şu günlerde....

çok normal zuzumm bu yaptıkların, bütün ruh halimiz değişiyo içimizdeki mucizelerimize şükredip, onları severek bu zamanları atlatacaz Allahın izniyle bebeim:asigim:

canım ya seni çok ii anlıom bir hamile olarakkaydirigubbakcemile3bende dün akşam durduk yere hıçkıra hıçkıra agladım kendmi çok mutsuz hissettim felan yalnız degilsin yani böle iniş çıkışlar olurmuş bu dönemlerde atlatıcaz inş ffazla düşünmememiz lazımmış bide kocişim gidio bu akşam die çok üzgünüm ilk defa ayrı kalcaz böle askerlik hariç uzun yola ayrı gitmedik inşallah sagsalim gider gelir çok üsgünüm(

yafrular bişey sorucam öğlende sonuçlarımı almaya gidicem bende stres yaptım galiba, başım çok ağrıyo ve keyifsizim...
bu açlık ve tokluk şeker değerlerinin aralıklarını bilen varmı? kaça kadar normaldir?

zuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol bence çirkinleştiğini düşünme bu günler en güzel en kutsal günlerimiz unutmayalım lütfennnkaydirigubbakcemile3

bende saçmasapan şeyler düşünüyorum ya ona bişi olursa ya uçagı düşerse töbe töbe allah korusun hamilelik böle yapıo demekki insanı sürekli kaybetme korkusu ben tek başıma naparım felan salak salak düşünüom sonra üzülüom of bi gidip gelseydi hayırlısı ile:Saruboceq:

dandanım sende üzme kendini kocişin hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah...
eşin kaynınınmı ne düğün var diyodun onamı gidiyo?

günaydın kıslarrrrrrrr, hayırlı cumalarrr :Saruboceq:
güanydın kuşum sanada hayırlı cumalar

elam 140 a kadar sorun yokk ondan sonra sorun benim 111 çıkmıştısositososito

Son düzenleme:
inşallah elacım efet abisi evlenio salı akşamı döncek:(

canım açlık 70-106 arası yasıodu benim sonuçlarımda olması gereken toklukta sınır 140 en fazla

çok normal zuzumm bu yaptıkların, bütün ruh halimiz değişiyo içimizdeki mucizelerimize şükredip, onları severek bu zamanları atlatacaz Allahın izniyle bebeim:asigim:
Şeniz

canımmm Allah kawuştursun kocineee

dandan pempe filan bilir kuzum..ben daha yaptırmadım..
zuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol bence çirkinleştiğini düşünme bu günler en güzel en kutsal günlerimiz unutmayalım lütfennnkaydirigubbakcemile3

saol canımm..haklısınnnopuyorumnanaktan

:mymeka: tööbeee..delii...oturda dua et kötü kötü düşüncene...

:mymeka: :mymeka: Ey Hamile Arkadaşım doğru düzgün şeyler düşün allahın izniyle eşin güzel güzel gidip gelecek inş.
Böyle olumsuz şeyler düşünüp bebişleride üzmeyin a.sa.sa.s

Zuzuu hamileyken duygularımz çok yoğun oluyor 5 dk önce gülerken 5 dk. sonra zırıl zırıl ağlıyoruz bu durumda allah eşlerimize sabır versin kaydirigubbakcemile3

:mymeka: tööbeee..delii...oturda dua et kötü kötü düşüncene...

salakım die yasdım zaten elimde degil sonrada aglıom nie dügün yapıolar ki kocimi alıolarklava:
:mymeka: :mymeka: Ey Hamile Arkadaşım doğru düzgün şeyler düşün allahın izniyle eşin güzel güzel gidip gelecek inş.
Böyle olumsuz şeyler düşünüp bebişleride üzmeyin a.sa.sa.s

inşallah canım dua ede ede bi hal oldum zaten o gidip gelene kadar bana rahat yok ruh gibi dolanırım:gitme:

güanydın kuşum sanada hayırlı cumalar

elam 140 a kadar sorun yokk ondan sonra sorun benim 111 çıkmıştısositososito

inşallah elacım efet abisi evlenio salı akşamı döncek:(

canım açlık 70-106 arası yasıodu benim sonuçlarımda olması gereken toklukta sınır 140 en fazla

Şeniz

canımmm Allah kawuştursun kocineee

dandan pempe filan bilir kuzum..ben daha yaptırmadım..

saol canımm..haklısınnnopuyorumnanaktan

sağolun kızlarrr inşallah normal seviyede çıkar sonuçlarım:Saruboceq:
tiroidler beni çok korkutuyo :çok üzgünüm:

canan senin doktorun ne zaman gelio ? aslında 100mg yaptırma bencede bak düşük çıkıo sonra kollarım mosmor dolanıom boşuna o kadar eziyet çektim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…