2009 Ekim Anneleri

troidlerden korkma ela bişi çıkmaz inşallah bizim burda müdürn karısı trioid hastası mesela çatır çatır dogurdu a.s

inşallah cnm:Saruboceq: odamı hipotiroid belki hamileyken ilaç falan kullanmıştır...
eğer bugünkü değerler yüksek çıkarsa dr. endokrine yönlendircek:çok üzgünüm:

inşallah cnm:Saruboceq: odamı hipotiroid belki hamileyken ilaç falan kullanmıştır...
eğer bugünkü değerler yüksek çıkarsa dr. endokrine yönlendircek:çok üzgünüm:

tam bilmiorumda canım şimdi ameleyat oldu troid bezlerinden çok tatlı bi kızları var yani içini ferah tut allahın izniyle saglıkla dogurcaz inşkaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN FISTIKLAR!!!!!!!!!!

nasılsınız bakaalım ??* yasemıncım masallah paşana kac gr olmuş pekı annesı???

aglama nöbetlerını sormayın kızlar dun aglaya aglaya koçişimin kollarında uyumuş kalmışım bişey deıl adamıda uyutmamışım bu gece nöbetı de var hay allah üzüldüm ama napım elımde deıl ya...nolcaz böyle bılemıyorum..

handancım sıkma canını hayırlısıyla gıdıp gelır kocann..hemde senı ve paşasını cokk özler...

canan senin doktorun ne zaman gelio ? aslında 100mg yaptırma bencede bak düşük çıkıo sonra kollarım mosmor dolanıom boşuna o kadar eziyet çektim yani

Malesef bilmiyorum hastaneyi arıyorum bir bilgimiz yok diyorlar nasıl bilmiyorlarsa
Canım ya çok kafam karışık yaptırmasam diyet yapacağım
yaptırırsam belki düşük çıkacak diyete gerek kalmayacak bilmiyorum çok canım sıkıyor şu şeker yaa çok kararsızım

canancım benim düşük çıktı ama diete devam ediyorum doktor beslenmene dikkat etmen lasım dedi yani gene kurtuluş yok aynı şekil yemeye devam ediyorum yani nolur nolmaz die

günaadınn nisannuurrr..ayy amma zırlak hamişşleris hekaydirigubbakcemile3

O zaman benım kocıŞım Çok Şanslı kızlar ya..
ÇÜnkÜ ben de aĞlama nÖbetı felan olmuyor bu yÜzden Şanslı kocıŞım..

kızlar KAYRA ismi kuranda gecıyormu bı fıkrınız varmı bıde isim nasıl paşamıza karar veremıyoruz hıc ya offff offff

bende sana onu diom işte sonuçta seninkide benimkine yakındı benim 144 senin 147 çıkmıştı valla canancım korkutmak istemiorum ama ben çok zorlandım 6 saat hastanede kaldım kollarımı görsen ne hale geldi kan alacak damar bulamadılar 4 kere kan verdim en son kanı verdim zaten zangır zangır titremeye başladım tansiyonum düştü elim ayagım tutmadı ablam hemen bişiler yedirdi bayılcaktım yani dottorun gerek yok derse ısrar etme bence:))

elıfcım bende 2 gun öncesıne kadar öyle dıyordum burda kızlar yazdıkca eşime sen benı tepende gezdırmen lazım hıç hormonlarımdan etkılenmıyorum dıyordum
adam aksam dıyokı noldu karıcım senın hormonlarına aman da aman dıye dalga gecıyor tabıı bende o ruh halıyle uyuz oluyodummmm

Benim eşim çok güzel bir yöntem buldu bende hamileyim diyor
Benimle hamile egzersizi bile yapıyor eve gidince ne yaparsam onu yapıyor akşamları yemekten sonra oda hemen yatıyor karşımdaki koltuğa karnını ovuyor(ben öyle yapıyormuşum) :roflol: allahtan göbeği var :CüvCüv: tek farkı onun göğüsleri büyümüyor sorun yok zaten benimkileride büyümüyor. delikafadulden

Ağız tadıyla kapris bile yapamayıorum hamile hamile çekemem hiç diyorr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…