Kıslar aklıma ne takıldı bizde masaj aleti var onunla akşamları bacaklarıma masaj yapayım diyorum hem kan dolaşımım hızlanır belki selülitlerde iyi, gelir ne dersiniz.
canım haftaya kac haftalık oluyorsun sen?
yasemin cnm bişey sorcam sana...
ben doktorun verdiği monoral şase yi dün akşam içtim, içinde gebelerde B sınıfı yazıyo kullanım için bu ne demek? bide antibiyotik yazıyo bu bebeğe zarar vermezmi kıs???
onu içtikten sonra yattık varyaa kızımm fıldır fıldır nasıl dönüyo, nasıl vuruyo babasının nasıl hoşuna gitti, acaba ondan mı etkilendi eczacı arkidiş bi söle hele...
bisdede war,hatta bigün yaptırdım aletnen ama diorumki acaba titrion ya hani,bebikim rahatsıs olurmu???
26+4
İşte bende onu düşünüyorum bacaklarıma yapıyorum rahatsız olurmuki CADIARZU
kızlarr size bişey soracağım???
şimdi ben tiroit ilacınada başladımya, onu sabah aç karna alıyorum ve bu zamana kadar sabah aç karna aldığım demir hapının saatini değiştirmem gerekiyo...
hepiniz demir hapını sabah açmı alıyosunuz? nasıl yapıyosunuz?
sırtıma da ii gelio o..bişiolmas sanırsam ya..pzt onu da soruym drye
Sırtıma hiç denemedim canım Unutmazsan sor zuzumm ya Şeniz
27/06 cumartesi 24+3 de dr a gittik yine kafatası ölçümleri yaptı suyuna baktı haftasına göre herşeyi uyumlu 680 gr olmuş.
su bile içmeden gittim dr a şeker yüklemesini sordum bi sonraki kontolde yaparız dedi aç geldiğimi söyleyince madem olsun diyorsun şimdi yapalım dedi labaratuara gittim bu arada şeker yüklemesi burda 5 Tl imiş su bile içmedim dedim su etkilemez içebilirsiniz ama fazla abartmamak kaydıyla dedi neyse içmeden kan verdim akide şekerinin toz haline benzeyen glikozu plastik bi bardağa doldurdu onu suda çözdük ve içtim o kadarda iğrenç değildi tadı idare eder işte sonra su içtim tabi 1 saat bekledik ve tekrar kan verdim. sonuçlar 1 saat sonra çıktı ama biz uğrayamadık akşam üzeri gidip aldık açlıkta sınır 110 ve benim 90 çıkmış herşey normal glikoz içtikten sonra sınır 150 benim 175çıkmış çokmu aşırı kızlar dr 100 lük istiyor şimdi. 100 lükte 4 kez mikan verilecek.
27/06 cumartesi 24+3 de dr a gittik yine kafatası ölçümleri yaptı suyuna baktı haftasına göre herşeyi uyumlu 680 gr olmuş.
su bile içmeden gittim dr a şeker yüklemesini sordum bi sonraki kontolde yaparız dedi aç geldiğimi söyleyince madem olsun diyorsun şimdi yapalım dedi labaratuara gittim bu arada şeker yüklemesi burda 5 Tl imiş su bile içmedim dedim su etkilemez içebilirsiniz ama fazla abartmamak kaydıyla dedi neyse içmeden kan verdim akide şekerinin toz haline benzeyen glikozu plastik bi bardağa doldurdu onu suda çözdük ve içtim o kadarda iğrenç değildi tadı idare eder işte sonra su içtim tabi 1 saat bekledik ve tekrar kan verdim. sonuçlar 1 saat sonra çıktı ama biz uğrayamadık akşam üzeri gidip aldık açlıkta sınır 110 ve benim 90 çıkmış herşey normal glikoz içtikten sonra sınır 150 benim 175çıkmış çokmu aşırı kızlar dr 100 lük istiyor şimdi. 100 lükte 4 kez mikan verilecek.
Kısslar bacaklarıma baktıkça çok ümitsizliğe kapılıyorum yaaaa. Bi daha hiç gitmess heralde bu selülitler diyorum. Oysaki hayatımda içmediğim kadar su içiyorum, tuz da çok az tüketiyorum ama nafile mafoldumben
Bu arada çatlaklar ne alemde kısslar, göbük ya da bacakta başlayan varmı. Bana çok yakınlar gibi geliyo, şimdilik göğüslerde var sadece senağlama
Elalım ben sabah aç karnıma içiyorum demir hapımı
Canım ben bu cumartesi yaptırıcam. 27. hafta bitiyo olcak nerdeyse yaptırdığımda. Dr. öyle çağırdı
Ben demir hapı almıyorum yaa. Niye almadığımı da bilmiyorum herkese vermiş dr. lar :sm_confused:
kızlar prospektüsünd eyemeklerle birlikte veya yemeklerden sonra yazıyor ben oyle kullanıyorum ama benımkı hap şuruplar ac karna sanırım sadece...
ozaman gece yatmadan önce iç canım...
b kategorisi demek klinik bi çalışma sağlanamamış demek yani ben doktora sormuştum bi zararı olmaz dedi bana :kedi:
evet sabah aç alıyorum bende
Kısslar bacaklarıma baktıkça çok ümitsizliğe kapılıyorum yaaaa. Bi daha hiç gitmess heralde bu selülitler diyorum. Oysaki hayatımda içmediğim kadar su içiyorum, tuz da çok az tüketiyorum ama nafile mafoldumben
Bu arada çatlaklar ne alemde kısslar, göbük ya da bacakta başlayan varmı. Bana çok yakınlar gibi geliyo, şimdilik göğüslerde var sadece senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?