2009 Ekim Anneleri

Nisasum canım bütün gün oturuyoruz hareketsiz ve benim varisim var bacağımda masaj aletiyle yaparsam kan dolaşımı hızlanır diye düşündüm hem beklkim selülitlerime iyi gelirr

Kıslar aklıma ne takıldı bizde masaj aleti var onunla akşamları bacaklarıma masaj yapayım diyorum hem kan dolaşımım hızlanır belki selülitlerde iyi, gelir ne dersiniz.

bisdede war,hatta bigün yaptırdım aletnen ama diorumki acaba titrion ya hani,bebikim rahatsıs olurmu???

canım haftaya kac haftalık oluyorsun sen?

26+4

b kategorisi demek klinik bi çalışma sağlanamamış demek yani ben doktora sormuştum bi zararı olmaz dedi bana :kedi:

evet sabah aç alıyorum bende

27/06 cumartesi 24+3 de dr a gittik yine kafatası ölçümleri yaptı suyuna baktı haftasına göre herşeyi uyumlu 680 gr olmuş.
su bile içmeden gittim dr a şeker yüklemesini sordum bi sonraki kontolde yaparız dedi aç geldiğimi söyleyince madem olsun diyorsun şimdi yapalım dedi labaratuara gittim bu arada şeker yüklemesi burda 5 Tl imiş su bile içmedim dedim su etkilemez içebilirsiniz ama fazla abartmamak kaydıyla dedi neyse içmeden kan verdim akide şekerinin toz haline benzeyen glikozu plastik bi bardağa doldurdu onu suda çözdük ve içtim o kadarda iğrenç değildi tadı idare eder işte sonra su içtim tabi 1 saat bekledik ve tekrar kan verdim. sonuçlar 1 saat sonra çıktı ama biz uğrayamadık akşam üzeri gidip aldık açlıkta sınır 110 ve benim 90 çıkmış herşey normal glikoz içtikten sonra sınır 150 benim 175çıkmış çokmu aşırı kızlar dr 100 lük istiyor şimdi. 100 lükte 4 kez mikan verilecek.

Kısslar bacaklarıma baktıkça çok ümitsizliğe kapılıyorum yaaaa. Bi daha hiç gitmess heralde bu selülitler diyorum. Oysaki hayatımda içmediğim kadar su içiyorum, tuz da çok az tüketiyorum ama nafile mafoldumben

Bu arada çatlaklar ne alemde kısslar, göbük ya da bacakta başlayan varmı. Bana çok yakınlar gibi geliyo, şimdilik göğüslerde var sadece senağlama

bebeğine maşallah fatımacım..şeker olayı niye herkeste yüksek çıkıo böle yaaa..uff gözüm korkuyo..

FATIMACIM MAŞALLAHH BEBıŞıNE CANIM , ŞEKERıN YÜKSEK ÇIKMIŞ TATLIM YA inş 100mg bişi çıkmaz benim 144 çıkmıştı 100lük ii çıktı , efet 4 kez kan veriosun canım önce aç karna sınra 2 bardak o şeydn içiosun 3 saat saat başı kan veriosun kolay gelsin inş düşük çıkar

Canım ben daha yaptırmadım ama daha önce yaptıranlara göre yüksek görünüyo.Ama sınırı 1-2 puan bile geçince yapıyolar galiba. Nerdeyse normal çıkan olmadı yaw, herkesin yüksek çıkıyo. Ben napcam bakalım. Çok da tatlı ve hamur yedim bu aralar

canım selülit bendede baslamıstı bacaklarada brıaz yüryüş yaptım azaldı..umutsuzluga kapılma göğsün catladıysa hemen yagları sürmeye basla

Elalım ben sabah aç karnıma içiyorum demir hapımı

Şeniz

her dr. farklı bişiler diyo bende bilmiyom wallafisfisfis

kızlar prospektüsünd eyemeklerle birlikte veya yemeklerden sonra yazıyor ben oyle kullanıyorum ama benımkı hap şuruplar ac karna sanırım sadece...
ozaman gece yatmadan önce iç canım...

cnm benim demir ilacımda hap, bende gece yatmadan önce içeyim ama o zaman pek aç olmuyorumki ben acaba kötü etkisi olurmu kiCADIARZU

b kategorisi demek klinik bi çalışma sağlanamamış demek yani ben doktora sormuştum bi zararı olmaz dedi bana :kedi:

hmm içtim zatii zararı olsa dr. vermezdi heralde, ama içtikten sonra kızım çok hareketlendi zaten tadı portakallı gibi bişeydi çok kötü değildi ve tatlıydı hoşunamı gittiki acaba bilemiyom...

evet sabah aç alıyorum bende

Şeniz

fatımacım maşallah bebişine
ayy her hastanenin sınırı farklımı yaa sizde 150ymiş benimki 145 çıktığı halde dr. bana 100lük yapalım dedi 100lüğü beceremedim ayrı mevzu:çok üzgünüm:
100lükte allah yardımcın olsun cnm inşallah güzel çıkar sonuçların:Saruboceq:

handan 2 bardak bi andamı içiliyo çok feci.
işin tuhafı ben tatlı sevmem çikolata hemen hemen hiç yemem arada yerim sadece. oldum olası tatlıyla arası olmayan biriyim. ama pirinç makarna yerim onlarda şekerli malum. bu gebelik şekeri herkeste olurmuşta bizim labaratuara bakınca sınır 150 bende 175 çok tatlı biriyim dimi bari böyle avutuyum kendimi.kaydirigubbakcemile3

geçer yafrim geçer..hele bi çıkırtalım,masajdı spordu kremdi hallederis:))

henüs çatlamadım şükür ama yakındır kanımca..unutuyorum çünkü 2 günde 1 sürüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…