2009 Ekim Anneleri

yafrum benim aldığım badilerin haddi hesabı yok 20yi geçmiştir kesin, ama hepsi farklı boyutlarda...
yeni doğan aldığım 2 takım hastane çıkışının içinde var zaten almadım 0-3 aylık aldım, 3-6 aylık aldım bunların çoğu yarım kol 3-6 aylıklardanda 4 tane falan uzun kol aldım...

koptum ya zuzum varya:roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şey

cücüm 0-3 aldım ben..yenidoğanı 2 hafta soora giyemicek..1-2 tane al istiosan ilk günner için sen bilin...ben hep yrm kolluya denk geldim öle aldım,efet uzun kolluda alabilirsin..yeter cicim o sayıda ilk 3 ay için..
pisikolojimi düzeltti öpmemmikaydirigubbakcemile3 istersen senide öpemmmŞeniz

git aazını yıka da ööle öpsırnaşık şey

canım ben her boyundann aldımm...0-3,3-6,6-9 v.s.genelde yarım kollularından aldım çünküü kış olsa bile ev hamam gibi oluoooo-tatlicadiarzu-
canım ciciler bölümünde sana cvp yazdım yerimseniben

canım sonunda cinsiyeti belli olmus sevındım... ama canım kızım oglusum yazmısın ikizmi

selam kızlar... nasılsısınız? pc bozuk pek giremıyorum... şeker yüklemesı yaptıranlar varmı? doktor buhafta dedı ama haftaya gıtmeyı düşünüyorum..28.haftaya kadarmı süre

biçoğu yaptırdı canım ben haftaya pzt yaptırcam iişallahh

Kıslar aklıma ne takıldı bizde masaj aleti var onunla akşamları bacaklarıma masaj yapayım diyorum hem kan dolaşımım hızlanır belki selülitlerde iyi, gelir ne dersiniz.

bende o çıtçıtlı badilerin 0-3 ay oalnından uzun kollu aldım
birde sadece zıbın aldım yeni doğan için 3-4 tane takım oluyor onalrda zıbın bide altı
çok lazım oluyo dediler

canım sonunda cinsiyeti belli olmus sevındım... ama canım kızım oglusum yazmısın ikizmi

saol canımmmmopuyorumnanaktanbitanem benim birde kızım var :asigim:ikiz değilllllll yaniŞeniz6 aydan sonra bide ikiz olsaydı bide onun şokunu kaldıramazdımmmm:bbo:

selam kızlar... nasılsısınız? pc bozuk pek giremıyorum... şeker yüklemesı yaptıranlar varmı? doktor buhafta dedı ama haftaya gıtmeyı düşünüyorum..28.haftaya kadarmı süre

hoşgeldin ajkımmm evet canım 24 ile 28 arası yapılıyor yani ben öyle biliyorum kaydirigubbakcemile5

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Kıslar aklıma ne takıldı bizde masaj aleti var onunla akşamları bacaklarıma masaj yapayım diyorum hem kan dolaşımım hızlanır belki selülitlerde iyi, gelir ne dersiniz.

bence iyi olur cnmyerimseniben

canım ben her boyundann aldımm...0-3,3-6,6-9 v.s.genelde yarım kollularından aldım çünküü kış olsa bile ev hamam gibi oluoooo-tatlicadiarzu-
canım ciciler bölümünde sana cvp yazdım yerimseniben

ayy çok saolun kısslar yaa siz de olmasanız kimseye soramıcam vallla donsuz kalcak bebe. Haftasonu heryerde %50 indirim vardı, ama süpürmüş hemen millet, bi de kalabalıktı çok. Hafta içi akşam çıkcam ben de 0-3 ve 3-6 alıyım ben de o zaman yaa. zaten 2 tane hastane çıkışı alcam onnar yeter miniğe Şeniz

ben yarın yaptırıcam ama ne zamana kadar süresi var bilmiyorum

benim masaj aletim kocişim ona masaj yaptırıyorum bacaklarıma kaydirigubbakcemile3

yasemin cnm bişey sorcam sana...
ben doktorun verdiği monoral şase yi dün akşam içtim, içinde gebelerde B sınıfı yazıyo kullanım için bu ne demek? bide antibiyotik yazıyo bu bebeğe zarar vermezmi kıs???
onu içtikten sonra yattık varyaa kızımm fıldır fıldır nasıl dönüyo, nasıl vuruyo babasının nasıl hoşuna gitti, acaba ondan mı etkilendi eczacı arkidiş bi söle hele...

saol canımmmmopuyorumnanaktanbitanem benim birde kızım var :asigim:ikiz değilllllll yaniŞeniz6 aydan sonra bide ikiz olsaydı bide onun şokunu kaldıramazdımmmm:bbo:
allah bagıslasın bitanem ne güzel bir kız bir oglan ben bılmıyordum canım benim...

bende o çıtçıtlı badilerin 0-3 ay oalnından uzun kollu aldım
birde sadece zıbın aldım yeni doğan için 3-4 tane takım oluyor onalrda zıbın bide altı
çok lazım oluyo dediler
bende cıtcıtlı body bıkactane aldım yarım kollu daha ayrıntılı alısverıse cıkmadım ..

hoşgeldin ajkımmm evet canım 24 ile 28 arası yapılıyor yani ben öyle biliyorum kaydirigubbakcemile5
hosbulduk şeker...tamam ozaman ben haftaya yaptırayım....

ben yarın yaptırıcam ama ne zamana kadar süresi var bilmiyorum

benim masaj aletim kocişim ona masaj yaptırıyorum bacaklarıma kaydirigubbakcemile3
bende var canım msaj aletı ama cesaret edemedım.. ne olacakkı baclara yapmaktan....

kızlarr size bişey soracağım???
şimdi ben tiroit ilacınada başladımya, onu sabah aç karna alıyorum ve bu zamana kadar sabah aç karna aldığım demir hapının saatini değiştirmem gerekiyo...
hepiniz demir hapını sabah açmı alıyosunuz? nasıl yapıyosunuz?

Canım ben bu cumartesi yaptırıcam. 27. hafta bitiyo olcak nerdeyse yaptırdığımda. Dr. öyle çağırdı

Ben demir hapı almıyorum yaa. Niye almadığımı da bilmiyorum herkese vermiş dr. lar :sm_confused:

kızlar prospektüsünd eyemeklerle birlikte veya yemeklerden sonra yazıyor ben oyle kullanıyorum ama benımkı hap şuruplar ac karna sanırım sadece...
ozaman gece yatmadan önce iç canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…