kısslarr yaa konuyla alakasız ama alışverişini yapanlara bişiy sorcam. Ben haftasonu bişeyler bakmaya çıktım da bebiş için. Bu çıtçıtlı badileri 0-3 ay mı aldınız bi de yenidoğan diye daha küçükleri var. Bi de kış bebeği olacağı için ben yarım ya da uzun kollu alayım diyorum. Bu 0-3 aylıklardan 4 tane falan kısa kollu kollu 4-5 tane de uzun kollu alsam yeter mi ilk 3 ay için
koptum ya zuzum varya:roflol::roflol::roflol:
kısslarr yaa konuyla alakasız ama alışverişini yapanlara bişiy sorcam. Ben haftasonu bişeyler bakmaya çıktım da bebiş için. Bu çıtçıtlı badileri 0-3 ay mı aldınız bi de yenidoğan diye daha küçükleri var. Bi de kış bebeği olacağı için ben yarım ya da uzun kollu alayım diyorum. Bu 0-3 aylıklardan 4 tane falan kısa kollu kollu 4-5 tane de uzun kollu alsam yeter mi ilk 3 ay için
pisikolojimi düzeltti öpmemmikaydirigubbakcemile3 istersen senide öpemmmŞeniz
canım ben her boyundann aldımm...0-3,3-6,6-9 v.s.genelde yarım kollularından aldım çünküü kış olsa bile ev hamam gibi oluoooo-tatlicadiarzu-
canım ciciler bölümünde sana cvp yazdım yerimseniben
selam kızlar... nasılsısınız? pc bozuk pek giremıyorum... şeker yüklemesı yaptıranlar varmı? doktor buhafta dedı ama haftaya gıtmeyı düşünüyorum..28.haftaya kadarmı süre
canım sonunda cinsiyeti belli olmus sevındım... ama canım kızım oglusum yazmısın ikizmi
selam kızlar... nasılsısınız? pc bozuk pek giremıyorum... şeker yüklemesı yaptıranlar varmı? doktor buhafta dedı ama haftaya gıtmeyı düşünüyorum..28.haftaya kadarmı süre
sırnaşık şey
cücüm 0-3 aldım ben..yenidoğanı 2 hafta soora giyemicek..1-2 tane al istiosan ilk günner için sen bilin...ben hep yrm kolluya denk geldim öle aldım,efet uzun kolluda alabilirsin..yeter cicim o sayıda ilk 3 ay için..
git aazını yıka da ööle öpsırnaşık şey
Kıslar aklıma ne takıldı bizde masaj aleti var onunla akşamları bacaklarıma masaj yapayım diyorum hem kan dolaşımım hızlanır belki selülitlerde iyi, gelir ne dersiniz.
canım ben her boyundann aldımm...0-3,3-6,6-9 v.s.genelde yarım kollularından aldım çünküü kış olsa bile ev hamam gibi oluoooo-tatlicadiarzu-
canım ciciler bölümünde sana cvp yazdım yerimseniben
yafrum benim aldığım badilerin haddi hesabı yok 20yi geçmiştir kesin, ama hepsi farklı boyutlarda...
yeni doğan aldığım 2 takım hastane çıkışının içinde var zaten almadım 0-3 aylık aldım, 3-6 aylık aldım bunların çoğu yarım kol 3-6 aylıklardanda 4 tane falan uzun kol aldım...
sırnaşık şey
cücüm 0-3 aldım ben..yenidoğanı 2 hafta soora giyemicek..1-2 tane al istiosan ilk günner için sen bilin...ben hep yrm kolluya denk geldim öle aldım,efet uzun kolluda alabilirsin..yeter cicim o sayıda ilk 3 ay için..
git aazını yıka da ööle öpsırnaşık şey
ben yarın yaptırıcam ama ne zamana kadar süresi var bilmiyorumselam kızlar... nasılsısınız? pc bozuk pek giremıyorum... şeker yüklemesı yaptıranlar varmı? doktor buhafta dedı ama haftaya gıtmeyı düşünüyorum..28.haftaya kadarmı süre
Kıslar aklıma ne takıldı bizde masaj aleti var onunla akşamları bacaklarıma masaj yapayım diyorum hem kan dolaşımım hızlanır belki selülitlerde iyi, gelir ne dersiniz.
biçoğu yaptırdı canım ben haftaya pzt yaptırcam iişallahh
bence iyi olur cnmyerimseniben
benim masaj aletim kocişim ona masaj yaptırıyorum bacaklarıma kaydirigubbakcemile3
allah bagıslasın bitanem ne güzel bir kız bir oglan ben bılmıyordum canım benim...saol canımmmmopuyorumnanaktanbitanem benim birde kızım var :asigim:ikiz değilllllll yaniŞeniz6 aydan sonra bide ikiz olsaydı bide onun şokunu kaldıramazdımmmm:bbo:
bende cıtcıtlı body bıkactane aldım yarım kollu daha ayrıntılı alısverıse cıkmadım ..bende o çıtçıtlı badilerin 0-3 ay oalnından uzun kollu aldım
birde sadece zıbın aldım yeni doğan için 3-4 tane takım oluyor onalrda zıbın bide altı
çok lazım oluyo dediler
hosbulduk şeker...tamam ozaman ben haftaya yaptırayım....hoşgeldin ajkımmm evet canım 24 ile 28 arası yapılıyor yani ben öyle biliyorum kaydirigubbakcemile5
bende var canım msaj aletı ama cesaret edemedım.. ne olacakkı baclara yapmaktan....ben yarın yaptırıcam ama ne zamana kadar süresi var bilmiyorum
benim masaj aletim kocişim ona masaj yaptırıyorum bacaklarıma kaydirigubbakcemile3
kızlarr size bişey soracağım???
şimdi ben tiroit ilacınada başladımya, onu sabah aç karna alıyorum ve bu zamana kadar sabah aç karna aldığım demir hapının saatini değiştirmem gerekiyo...
hepiniz demir hapını sabah açmı alıyosunuz? nasıl yapıyosunuz?
kızlarr size bişey soracağım???
şimdi ben tiroit ilacınada başladımya, onu sabah aç karna alıyorum ve bu zamana kadar sabah aç karna aldığım demir hapının saatini değiştirmem gerekiyo...
hepiniz demir hapını sabah açmı alıyosunuz? nasıl yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?