2009 Ekim Anneleri

demir hapını ben gece 4 de içiyorum. demir hapını içtikten 2 saat sonrasına kadar süt ve süt ürünleri ve çay içmemek gerekiyo.
elalı inşallah seninde iyi çıkar canım yaşadıklarını okudum geçmiş olsun. eskiden şekeremi bakılırmış canımm offf teknolojide adamı sinir ediyokaydirigubbakcemile3 neyseki senin değer az bişiolmaz sanırım diyet yaparsın tamamdır. insülin kullanmayalımda ne yap derlerse yaparız.

maşllah bebişine canım
işallah 100 lükde şekerin iyi çıakr canım
bende tırstım şimdi sizden duydukça yarın yaptırıcam

bende henüz çatlak yok ama fecei gerginlik ve kaşıntı varr yakındır dediğin gibi çatlamam

canım selülit bendede baslamıstı bacaklarada brıaz yüryüş yaptım azaldı..umutsuzluga kapılma göğsün catladıysa hemen yagları sürmeye basla
Valla canım göğsümde gördüğümden beri hergün sürüyorum ama pek umutlu değilim. Snırım benim vucüdum tam çatlamalık kaydirigubbakcemile3

geçer yafrim geçer..hele bi çıkırtalım,masajdı spordu kremdi hallederis:))

henüs çatlamadım şükür ama yakındır kanımca..unutuyorum çünkü 2 günde 1 sürüyorumm

Ben her gün sürmeye başladım hiç aksatmıyorum ama belki çatlak vardır da ben görmüyorumdur. Çünkü göğülerim büyüdüğü zaman hiç çatlak falan yoktu çok acıyodu geriliyodu, şimdi bir aydır yavaş yavaş indiler o zaman ortaya çıktı. Ben çatlak görünmese bile indikten sonra olacağını düşünüyorum. Napces artık çekces zemuszemus

kızlar kayımnvalıdem bebek alişverişine cıkalım dıyor.. cıkacagız artıkım ama ne aldıracagımı bılmıyorum yaa hastane cıkısı set şeklindemi satılıyor

slm kısslar nasılsınız
uzun zamndır giremedim memleketteyim..ya ben hala seker yüklemesi yaptırmadım doktor gelince yaprırırız dedi acaba cok mu gec olur daha 2 hafta sonra dönecem ..burda herkes yaptırdı mı???

gulican sen nezaman yükletiosun yafrim şekeri

Canım ben bu cumartesi gitcem, ama ödüm kopuyo yüksek çıkarsa 4 defa kan vermem gerekcek :1shok: Çarşambadan sonra maksimum dikkat ediyim diyorum, hani sınırda bi değerse bi daha eziyet çekmeyim diye :kedi:

kızlar kayımnvalıdem bebek alişverişine cıkalım dıyor.. cıkacagız artıkım ama ne aldıracagımı bılmıyorum yaa hastane cıkısı set şeklindemi satılıyor

ne görürsen aldır sen canım fırsat bu fırsat :jeyyar:
hastane çıkışı set oluyor evet
ben aldıklarımın resimlerini albüme ekledim bakabilirsiniz kaydirigubbakcemile3

yok canım geç olmaz iki hafta sonrada olur

kızlarr sizin göğsünüzden süt geliyomru
benim gelmiyor ama herkes soruyo geldimi diye
gelmesimi gerek fisfisfis

Canım ben bu cumartesi gitcem, ama ödüm kopuyo yüksek çıkarsa 4 defa kan vermem gerekcek :1shok: Çarşambadan sonra maksimum dikkat ediyim diyorum, hani sınırda bi değerse bi daha eziyet çekmeyim diye :kedi:

ben de pzt gidicem..son bikaç gün otçul besleniym diorum tamamen..bi işe yarar belkimmm

kızlarr sizin göğsünüzden süt geliyomru
benim gelmiyor ama herkes soruyo geldimi diye
gelmesimi gerek fisfisfis

yok canım bendede süt falan. erken daha ama kiminde geliyormuş kardeşimde gelmiş hatta siniro lurdum sütyen ıslanırdı diyo bence gelmemesi daha iyi.

fatmacım geçmiş olsunn ve maşallah bebişine ...
selduscum hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan

yok canım bendede süt falan. erken daha ama kiminde geliyormuş kardeşimde gelmiş hatta siniro lurdum sütyen ıslanırdı diyo bence gelmemesi daha iyi.

evet bendende gelen bişey yok
şart değilse gelmesin zaten kaydirigubbakcemile3
iş yerinde bide onla uğraşmak zorunda kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…