maşllah bebişine canım27/06 cumartesi 24+3 de dr a gittik yine kafatası ölçümleri yaptı suyuna baktı haftasına göre herşeyi uyumlu 680 gr olmuş.
su bile içmeden gittim dr a şeker yüklemesini sordum bi sonraki kontolde yaparız dedi aç geldiğimi söyleyince madem olsun diyorsun şimdi yapalım dedi labaratuara gittim bu arada şeker yüklemesi burda 5 Tl imiş su bile içmedim dedim su etkilemez içebilirsiniz ama fazla abartmamak kaydıyla dedi neyse içmeden kan verdim akide şekerinin toz haline benzeyen glikozu plastik bi bardağa doldurdu onu suda çözdük ve içtim o kadarda iğrenç değildi tadı idare eder işte sonra su içtim tabi 1 saat bekledik ve tekrar kan verdim. sonuçlar 1 saat sonra çıktı ama biz uğrayamadık akşam üzeri gidip aldık açlıkta sınır 110 ve benim 90 çıkmış herşey normal glikoz içtikten sonra sınır 150 benim 175çıkmış çokmu aşırı kızlar dr 100 lük istiyor şimdi. 100 lükte 4 kez mikan verilecek.
Kısslar bacaklarıma baktıkça çok ümitsizliğe kapılıyorum yaaaa. Bi daha hiç gitmess heralde bu selülitler diyorum. Oysaki hayatımda içmediğim kadar su içiyorum, tuz da çok az tüketiyorum ama nafile mafoldumben
Bu arada çatlaklar ne alemde kısslar, göbük ya da bacakta başlayan varmı. Bana çok yakınlar gibi geliyo, şimdilik göğüslerde var sadece senağlama
Valla canım göğsümde gördüğümden beri hergün sürüyorum ama pek umutlu değilim. Snırım benim vucüdum tam çatlamalık kaydirigubbakcemile3canım selülit bendede baslamıstı bacaklarada brıaz yüryüş yaptım azaldı..umutsuzluga kapılma göğsün catladıysa hemen yagları sürmeye basla
geçer yafrim geçer..hele bi çıkırtalım,masajdı spordu kremdi hallederis:))
henüs çatlamadım şükür ama yakındır kanımca..unutuyorum çünkü 2 günde 1 sürüyorumm
demir hapı neden ac karna içiyorsunzu ..benmi yanlış yapıyorum acaba
canım aç karnına içilmesi en iyisi ama bulantı yapıyosa akşam da içebilirsin demişti doktor
gulican sen nezaman yükletiosun yafrim şekeri
kızlar kayımnvalıdem bebek alişverişine cıkalım dıyor.. cıkacagız artıkım ama ne aldıracagımı bılmıyorum yaahastane cıkısı set şeklindemi satılıyor
slm kısslar nasılsınız
uzun zamndır giremedim memleketteyim..ya ben hala seker yüklemesi yaptırmadım doktor gelince yaprırırız dedi acaba cok mu gec olur daha 2 hafta sonra dönecem ..burda herkes yaptırdı mı???
inşallah canım ya.Fatıma canım inş. 100 mg iyi çıkar
Canım ben bu cumartesi gitcem, ama ödüm kopuyo yüksek çıkarsa 4 defa kan vermem gerekcek :1shok: Çarşambadan sonra maksimum dikkat ediyim diyorum, hani sınırda bi değerse bi daha eziyet çekmeyim diye :kedi:
kızlarr sizin göğsünüzden süt geliyomru
benim gelmiyor ama herkes soruyo geldimi diye
gelmesimi gerek fisfisfis
kızlarr sizin göğsünüzden süt geliyomru
benim gelmiyor ama herkes soruyo geldimi diye
gelmesimi gerek fisfisfis
yok canım bendede süt falan. erken daha ama kiminde geliyormuş kardeşimde gelmiş hatta siniro lurdum sütyen ıslanırdı diyo bence gelmemesi daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?