2009 Ekim Anneleri

ya kızlar bişey sorucam ben kan hapı ferrum fortla elevit hapına yeni başladım
ve iki gündür büyük tuvaletim simsiyah haplarla ilgisi varmı acaba sizde böyle oluyomuydu CADIARZU

geçmiş olsun musyascım

musyas geçmiş olsun canım diş ağrısı off offf bende iltihaplı 20 lik dişimle mücadele etmiştim ay hatırlamak istemiyorum o günleri hamileyken çok zor allah yardımcın olsun canım .
saol cNLrım benim ee işte 3dişimi kaybettim şi,mdide kök agrısı çekiyom azkaldı idare edecez artık

bende böle yapıcam cnm? ilerleyen zamanlarda peki sana test falan yapacaklarmı acaba bişey dedilermi? normal seyrinde gidip gitmedini anlamak için...
kıss 1 porsiyon kiraz 8-9 adetmi anamm ben şincik o zaman 2 porsiyon kiraz yedimkaydirigubbakcemile3

cnm çok şükür senin iyi çıkıyo kendi ölçtüklerinde...
cnm çok sağolasın Şeniz bende yediklerime dikkat edicem artıkyerimseniben

1 porsiyon meyve demek avucuna sığıcak kadar olan meyve demek ..mesela bir orta boy şeftali elma 3 kayısı 10 15 kiraz gibi...kavun karpuz çok küçük dilim olucak...

elacım evet ufuk üniver.gidiyorum artık ben..ve tek doktor ilgilenio zaten bu dr.önerdikleri için oraya başladım...yerimseniben

elacım evet ufuk üniver.gidiyorum artık ben..ve tek doktor ilgilenio zaten bu dr.önerdikleri için oraya başladım...yerimseniben

bende üniversite hastanesine gidiyorum cnm, fakat gebe polikliniğine gittiğimde her zaman aynı dr. olmuyo...
tabi sana ait herşeyi yazıyolar dosyan var herşeyi ordan takip ediyolar...

Canım açıkçası benim doktorum izinli olduğu için başka dr gittim o gerek görmedi
şöyle bir açıklama yaptı 48 yaşımdayım 50 mg 147 çıkıp 100 mg 160 çıkan hiç görmedim ne seni nede bebeği yormaya gerek yok dedi. çünkü 100 mg pankresa çok fazla yükleniyor dedi. yediklerinle takip edeceksin dedi bana tekrar test falan bahsetmedi öyle şeylerden
Şimdi benim dr 100 mg şeker yüklemesi yaparmı diye korkuyorum yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası

Kalmış 2 porsiyonluk hakkın laelaelaelaelae

bende üniversite hastanesine gidiyorum cnm, fakat gebe polikliniğine gittiğimde her zaman aynı dr. olmuyo...
tabi sana ait herşeyi yazıyolar dosyan var herşeyi ordan takip ediyolar...

canım ben bu doktora ücret farkı ödedim yarısını sağlık güvencem karşılıyor yarısınıda ben ödedim...özel gitmiş gibi ....1 ay sonra randevu alıcam tekrar, konuştuk zaten ve yine aynı doktora gidicem....yerimseniben

anammmmmmmm benn o doktorun ağzınıı öpimmm:roflol:
bizim dallamalardaa kıldan nem kapıyolar zaten pipirikliyiz üste beceremeyince psikolojisi bozuluyo insanın...

hmm öğlen 1 muzum var, akşamda bi dilim karpuz yerim günü kapatırız meyvelerde o zamankaydirigubbakcemile3

hmm iyi olmuş cnmyerimseniben özelden daha az para ödemiş olursun hemdeyerimseniben

Canım içini rahat tut canım sonuçta sınırdayız çok kasmaya gerek yok tatlıyı roblem yapmıyorum sadece meyve canımı sıkıyor yetmezz bu kadar meyve bize :lepi:

ne öpüon nan elin doktorunun aazını:mymeka:
sırnaşık şey

kısslarr yaa konuyla alakasız ama alışverişini yapanlara bişiy sorcam. Ben haftasonu bişeyler bakmaya çıktım da bebiş için. Bu çıtçıtlı badileri 0-3 ay mı aldınız bi de yenidoğan diye daha küçükleri var. Bi de kış bebeği olacağı için ben yarım ya da uzun kollu alayım diyorum. Bu 0-3 aylıklardan 4 tane falan kısa kollu kollu 4-5 tane de uzun kollu alsam yeter mi ilk 3 ay için

Canım içini rahat tut canım sonuçta sınırdayız çok kasmaya gerek yok tatlıyı roblem yapmıyorum sadece meyve canımı sıkıyor yetmezz bu kadar meyve bize :lepi:

cnmm beni inanılmaz rahatlattınızzŞeniz bende takmıcam artık dikkat edicem yediklerime, meyvede 3-4 porsiyon yeter gibime geliyo banayerimseniben

canım 6 ay özele gittim biliosun ve 0+0=0 dı...ve bencede burası daha iyi oldu....Şeniz

bencede senceyerimseniben

ne öpüon nan elin doktorunun aazını:mymeka:
sırnaşık şey

pisikolojimi düzeltti öpmemmikaydirigubbakcemile3 istersen senide öpemmmŞeniz

canım ben her boyundann aldımm...0-3,3-6,6-9 v.s.genelde yarım kollularından aldım çünküü kış olsa bile ev hamam gibi oluoooo-tatlicadiarzu-
canım ciciler bölümünde sana cvp yazdım yerimseniben

selam kızlar... nasılsısınız? pc bozuk pek giremıyorum... şeker yüklemesı yaptıranlar varmı? doktor buhafta dedı ama haftaya gıtmeyı düşünüyorum..28.haftaya kadarmı süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…