2009 Ekim Anneleri

napsın zilli gelmiş işte iyilermiş, deli tavuk gibi gezmiş :)))

Benim geliyor arasıra dr.um normal dedi. Merak etme. Lallcim senin ilk bebişinde de geliyor muydu? Sütün nasıldı emzirebildin mi_?:uhm:

canım kızımda gelmemişti ama kızımı altı ay emzirdim tabi ek olarak 3 aydan sonra mamada verdim...şükrediorum altı ay emzire bildiğime keşkem sütüm olsaydıda daha çok emzirebilseydimmm:çok üzgünüm:inşlah bu bebişimde sütüm bol olur..tabiki hepimizinnn bol bol sütü olsunnnn......:Saruboceq:

gelmiş lalcimm bende sevindim :))) iş ilk günü yoğun olur girer burayada...

kızlar moralim çok bozuk kedim pamuk hasta ablam 2 gün önce kediye dolaptan soğuk su vermiş nasıl kızdım anlatamam hayvan 2 gündür bi şey yiyip içmiyor annem birazdan kızımı getircek veterinbere götürcemn kızlar inş. iyileşir çok korkuyorum onu kaybedersem mahvolurum senağlama

yasemin nann senin kedinmi varr yaa hamilelikte sakıncalı değil mi???

yasemincim geçmiş olsun kedine.....:1hug:
fatoşum gördüm seniiiii...cadolozum naptın anlat bakiimmmopuyorumnanaktan:asigim:

kızlar merabalar... nasılsınız? biz dün evimize döndük.. bugünde doktor kontrolüm vardı hem şeker yüklemem hem de tetenoz aşımın 2. si... açlık 81 çıktı tokluk 61.. bana yüksek gibi geldi ama doktora sordum açlığın üstene 50 eklediğinde normal değer çıakr ama biz hamilelerde 2 katını geçmeyene kadar normal kabul ediyoruz dedi. ektra bi diet vermedi... sizler napıyorusnuz?????

hoşgeldin baharcım tokluk 161 mi?
yaa o nasıl hesaplamaymış ölee her dr. farklı bişey diyo yahu...
100lük yükleme yapılmayacak yani dimi cnm?

hoşgeldin baharcım tokluk 161 mi?
yaa o nasıl hesaplamaymış ölee her dr. farklı bişey diyo yahu...
100lük yükleme yapılmayacak yani dimi cnm?

hoşbulduk canım...yok canım çok şükür yapılmayacak. ya ben testi ayptırmadan önce doktora dedim ki 50 lik dimi 100 lük yapılmayacak dedim. yok canım 50 lik yapılır zaten dedi. sanki hamielere 100 lük yapılması tuhaf bişeymiş gibi tepki verdi anlamadım.. valla hesaplama içinde öyle dedi. herkes farklı şeyler söylüyo. mesela ben sitede okuyorum doktoru hamielelre kilo alıyo diye kızıyormuş. ben dedim nerdeyse 9 kilo almışım bana neden kızmıyosunuz.. kiloma da gayet normal iyi gözüküyo dedi.. anlamadımki... neyse bi sorun olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…