2009 Ekim Anneleri

karıncalanma yada kaşınma tarzı bişey yok ama benim ayağım bileklerim şişiyo özellikle akşam eve gidince çok belli oluyo.

Kızlar benımde ayaklarım akŞama doĞru felaket ŞıŞıyo, ayakkabılarımın hepsı felaket sıkıyo...
DÜn 2 Çıft terlık aldım rahat rahat onları gıyıyom...

benim ayaklarım saedece gün içinde çok fazla sarkıtırsam yada bacak bacak üstüne atarak oturursam işişiyo. onun dışında şimdilik bi şişme çok şükür yok.. bu aralar tuzu da azalttım belki onunda etkisi vardır...

Evet akşama doğru daha fena oluyor benim de ayaklarım. Tabii bir de şişmanlıktan da sanırım benimki hiç bu kiloya gelmemiştim daha önce.

baharcım benimde evdeyken haftasonlarında şişmiyo çünkü gün içinde uzatıp ayaklarımı dinlenebiliyorum...
Ama akşama kadar ofiste koltukta ayaklarım aşşa doğru olunca şişlik kaçınılmaz oluyo ((

ben şu an hiç tuz tüketmiyorum. normalde de çok tüketmem zaten. sanırım biraz da kilomla alakalı. ööle belirgin şişmem yok kaşıdan anlaşılmıyor da ben kendimi bildiğimden şiştiğini farkediyorum.

evet sarkık olunca şişlik kaçınılmaz. saatte 1 , 10 dk yürüyüşler yapıyomusun peki. ben sabahtan akşama kadar hep bi yerlerde geziyom yürüyom 1 gram şişlik yok ama evde olupta ayaklarımı sarkıtarak oturunca ayaklarım farkediyo...

kizlar ben çıkar. karnım acıktı beyim:) beni dışarı bişeyler yemeye götürsün bari.. öpüyorum sizi kendinize iyi bakın. ayakları elleri şişirmeyin:)))))

Evet akşama doğru daha fena oluyor benim de ayaklarım. Tabii bir de şişmanlıktan da sanırım benimki hiç bu kiloya gelmemiştim daha önce.

ben de hiç olmadığım kadar kiloluyum. hayatımda ilk defa 50 li rakamların üstüen çıkıyorum. inşallah şu dönemleri en hafif zorluklarla atlatırız.. malumunuz önümüz sıcak daha zor zamanlar bekliyo allah yardımcımız olsun....

malesef cnm arada yürüyorum ama bu düzenli bi şekilde saatte 10 dk değil...
öğle yemeğinden sonra bi 20-25dk yürüyorum, bide sabah 15-20 dk yürüyorum okadar...

İnşallah canım kolaylıkla atlatırız hepimiz :Saruboceq:

CANIM ÇOK SAĞOL AZ ÖNCE VETERİNERE GÖTÜRDÜK BİİZM KIZ CADI ANNEMİM KOLARINIMAHVETTİ VETERİNERE İĞNEYİ yapytırmadı oda dolvenle bactrim şurup verdi çokto ürktü veterinerde köpekte vardı artık annemde kadının tansiyonu falan düştü offf fena oldum valla :kedi:

bende uzatamıom ayaklarmın altına koli koydım yüksekte kalsınlar die akşama dogru şişio eve gidip yemek yapınca 1 saat ayakta kalıom hemen hemen işyerinden daha çok şişio ama sonra ayakalrı havaya dikiom sola yatıom dinleniom iniolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…