karıncalanma yada kaşınma tarzı bişey yok ama benim ayağım bileklerim şişiyo özellikle akşam eve gidince çok belli oluyo.Kızlar bişiy sorcam,
Yüzünüzde böcek dolaşıyormuş gibi bir his ve arkasından kaşınma hissi yaşıyor musunuz?
Bana ara sıra olmaya başladı. Bir de el ve ayaklarda hafif belli belirsiz şişmeleriniz var mı? Mesela sol yüzüğüm sağ elime de oluyordu ama şimdi olmuyor.
benim ayaklarım saedece gün içinde çok fazla sarkıtırsam yada bacak bacak üstüne atarak oturursam işişiyo. onun dışında şimdilik bi şişme çok şükür yok.. bu aralar tuzu da azalttım belki onunda etkisi vardır...
baharcım benimde evdeyken haftasonlarında şişmiyo çünkü gün içinde uzatıp ayaklarımı dinlenebiliyorum...
Ama akşama kadar ofiste koltukta ayaklarım aşşa doğru olunca şişlik kaçınılmaz oluyo((
Evet akşama doğru daha fena oluyor benim de ayaklarım. Tabii bir de şişmanlıktan da sanırım benimki hiç bu kiloya gelmemiştim daha önce.
ben de hiç olmadığım kadar kiloluyum. hayatımda ilk defa 50 li rakamların üstüen çıkıyorum. inşallah şu dönemleri en hafif zorluklarla atlatırız.. malumunuz önümüz sıcak daha zor zamanlar bekliyo allah yardımcımız olsun....
senağlama senağlama çok üzüldüm canım merak etme iyi olur. sıcak su torbası koyun yanına. Bir de bactrim şurubu şırınganın yarısına doldurup ağzının içine sıkmıştı dr.bir de yemek yememesinin sebebi de burnunun tıkalı olması. benim çilek te hasta olmuştu soğuktan burnu akıyordu hapşuruyordu ama iyileşti Allahıma çok şükür
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin :Saruboceq:
elalım çalışırken ayaklarını uzatabilme ihtimalin yokmu
öhöm öhöm öhömm cumartesi kendime çamaşır aldım büyümüşüm 75 ti 76 omuş
:roflolff ne kadar büyümüşler ne zorlanırsın şimdi taşımakta kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?