IYI GECELER ...oyle yorgunum uyku uyumak ıstıyorum ama... yataga yatonca uykum kacıyor bende bıtınceye kadar bekleyım dedım..netı astım ama çift görüyorum ..
bir sürür ciciler aldım bugün kızıma...oda bilmiş gibi tekme attı hep..yürüyen beşik bile aldım
canım görmedimmmmŞeniz
bebekim gittik işte doktoraa ...ultrasonda bebişe bakarken eşim henüz cinsiyetini tam olarak öğrenemedik dedi...dr.gülerek erkek dedi biz şok tabiiiiii....eşim ve ben ama daha önceden kız benzio demişlerdi dedik...dr.da hayır kesin erkek dedi pipisini gösterdii elimizede fotoğrafını verdiiii:roflol:kendimizi kıza odaklamışızya gerçekten ilk önce baya şaşırdık ama sonra hayırlısı olsun dedik....:asigim:böle işte canımmmmmŞeniz:asigim:
hadihayırlısı olasun bakalım... kocacığın amma sevinmiştir:)
CANIM BENİM HAYIRLISI olsun...insaalah..insan odaklanınca bırazcık şok gecırıyor
iyi geceler anacıklarrr:)
ya kızlar ben de gece 3 gibi uyanıyorum, alışkanlık oldu. salona geliyorum, tv yi açıyorum, koltuk tepesinde tv izleyerek uyuyorum. kocim de yatağında iki seksen horul da horul uyuyor :)
benim de uyumam 1 saati buluyor lalcim. aslında uyumasam uyumam yani, öyle dinç oluyorum. bi d uykum yok diye kafaya takınca hepten kaçıyor uyku. ama nette okumuştum vücut bebiş doğunca, gece uyanmalarına hazırlık amaçlı , anneyi gece zinde bir şekilde uyandırırmış gecede bir kaç defa. sanırım ondan oluyor bu durum. bütün hamişlerde oluyor genelde son aylarda.
ama sen hiç uyuyamıyosuuun, sıcaklardan mıdır nedir aceba?
günaydın can taneleri güzel ekim anneleri keyifler nasıl biz kızımla yeni uyandık kahvaltımızı yapmadan teyzelerimize günaydın diyelim dedikopuyorumnanaktan
sagol canım benim ahh ahh yaramızı deşme bazen ciddi ciddi 30saatlik uykusuzlukla ayakta kaldıgımız oluyo kramplar ve diş agrılarından bunun nedeninin günde enaz 2bardak süt içmeyi ihmal ettigimizden oldugunu ögrendik asıl kötüsü bu agrılar son 2.5ayda egerki günde 2bardak süt içmezsek 10katı artıcagına şikayetlerden çok rahatsız bir hami,lelik geçircegimizi ögrendim kıslar napmak gerekli acilllll sabah aç karnına süt 2bardak gerekirse alıyosa mide 4bardak gün içindeeekaydirigubbakcemile5günaydın canımmm...Şeniz.uykusuzluk dışında keyifler iyi canım...:1rolleyesrensesinle sana afiyet olsun bitanemmmmmopuyorumnanaktan
İki hafta önce anne oldu. Ama hamile olduğunu hiç beklemediği şekilde öğrendi.
İsrail'de Reut Yosef adlı 27 yaşındaki kadın, doğum yapmasına 4 gün kala hamile olduğunu öğrendi. Reut Yosef, iki hafta önce sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Ancak hamile olduğunu çok ilginç bir şekilde öğrendiği ortaya çıktı.
Sürekli kilo aldığını gören kadının, hamile olduğundan habersiz zayıflamak amacıyla bir diet programına başladığı, ancak eski kilosuna dönmekte başarısız kaldığı belirtildi.
Kadının en sonunda hamilelik testi uygulayınca doğum yapmasının çok yakın olduğunu öğrendi.delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:sm_cool::1shok:kafamçokkarıştı
sagol canım benim ahh ahh yaramızı deşme bazen ciddi ciddi 30saatlik uykusuzlukla ayakta kaldıgımız oluyo kramplar ve diş agrılarından bunun nedeninin günde enaz 2bardak süt içmeyi ihmal ettigimizden oldugunu ögrendik asıl kötüsü bu agrılar son 2.5ayda egerki günde 2bardak süt içmezsek 10katı artıcagına şikayetlerden çok rahatsız bir hami,lelik geçircegimizi ögrendim kıslar napmak gerekli acilllll sabah aç karnına süt 2bardak gerekirse alıyosa mide 4bardak gün içindeeekaydirigubbakcemile5
günaydın canımmm...Şeniz.uykusuzluk dışında keyifler iyi canım...:1rolleyesrensesinle sana afiyet olsun bitanemmmmmopuyorumnanaktan
bitanem ben sütümü içiorumm ama hiç ihmal etmiom süt içmeyiiiiiiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?