2009 Ekim Anneleri

manyatik güçten olsa jhon zaten zaman sapmasından dolayı eski haliyle karşılaşıyo richard a git konuş diyo ya kendisi için. ama aynı zamanlarda 1 de tabuttaki jhon var.. yani aslında jhon ölü jhon içinde kara duman var.. lostkolik sitelerde dolaşan bilgi bu şekerim...:)

ya kızlar ben bugün tetanozumun 2. sini oldum. hiç anlamadım bile, ilkinde baya bi acımıştı acaba 2. nin dozu daha mı az.????

ayy kıslar kafam karıştı iice wc gidiom ben

kıs ela canan ben kaç gecedir uyumuom ben bu kıslarsız napacam dogum izninde die:roflol: şaka maka zaten inş o zaman görüşürüz kıslar ya telle melle ne biim şimdi eve net alamayız ugraşamam bide onunla bakalım

anam bizde taşınırsak internet olayı falan nasıl olacak hiç bilmiyorum. valla bi şekilde halletemeye çalışırım yoksa kafayı yerim ben şu küçücük fethiyede...

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkeseopuyorumnanaktan

ya kızlar ben bugün tetanozumun 2. sini oldum. hiç anlamadım bile, ilkinde baya bi acımıştı acaba 2. nin dozu daha mı az.????

benimki de öyle oldu , 2 si daha az acıdı.
vuran elin hafifliğine göre de değişiyor her seferinde. vurduğu noktayla alakalı olabilir. ya da dediğin gibi dozu az olabilir bilmem kiii...
kızlar ben de çıkıyorum az işim var, yemek olayını falan halletmem lazım.
hepinizi öpooorum. mutlu bir akşam, bol uykulu geceler diliyorum.
a.s.

bizde seni öptük bebeişim...

selam kızlar akşama kadar yatım ohhh kendimize geldik 3ten beri yatıoyodum yeni kalktım gece uyuyyamıyınca gündüz sersem gezme kistemedim

lalcim buralardamısn. akaşm üstü topikde soru sordum sana ama görmedin gal,ba.. doktor ne dedi cuma günü bi özet geçiver demiştim..

IYI GECELER ...oyle yorgunum uyku uyumak ıstıyorum ama... yataga yatonca uykum kacıyor bende bıtınceye kadar bekleyım dedım..netı astım ama çift görüyorum ..
bir sürür ciciler aldım bugün kızıma...oda bilmiş gibi tekme attı hep..yürüyen beşik bile aldım

lalcim buralardamısn. akaşm üstü topikde soru sordum sana ama görmedin gal,ba.. doktor ne dedi cuma günü bi özet geçiver demiştim..

canım görmedimmmmŞeniz
bebekim gittik işte doktoraa ...ultrasonda bebişe bakarken eşim henüz cinsiyetini tam olarak öğrenemedik dedi...dr.gülerek erkek dedi biz şok tabiiiiii....eşim ve ben ama daha önceden kız benzio demişlerdi dedik...dr.da hayır kesin erkek dedi pipisini gösterdii elimizede fotoğrafını verdiiii:roflol:kendimizi kıza odaklamışızya gerçekten ilk önce baya şaşırdık ama sonra hayırlısı olsun dedik....:asigim:böle işte canımmmmmŞeniz:asigim:

huuu lalcim sen benim mesajları es geçiyon yaaaaa
yok ajkım olarmıı ...yazdım cvp....opuyorumnanaktan

ii geceler canım..ya bu uyku sorunu bendede var ve düzelmiiyor....gıjık oluom ya 3 gibi uyanııom dahada uyuyamıom...uykum var ama uyuyamıyorum 3-4 saatlik uykuyla dolaşıom resmenn:bbo:
prensesinin cicileri hayırlı olsun canımmm:asigim:iyi günlerde giyinsinopuyorumnanaktan

hadihayırlısı olasun bakalım... kocacığın amma sevinmiştir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…