elacım benim açlık 89 tokluk 117 çıkmıştı kuşum. 100 lüğe gerek görmedi.
çok çalışmam lazım çok zemuszemus
Evet siz olmadan nasıl başa çıkarım delikafadulden
Handan kısss bırak lostu tostuu eve internet alllllllllllll :mymeka:
ne karadumanı bee sen de hepten karıştırdın işi kız. adanın manyetik gücü yüzünden yaşıyo diyimm daha doğru olucak. ben bile hayret etmişti ya. adanın bu kadar güçlü olduğuna inanamıyorum falan demişti.
ya kızlar ben bugün tetanozumun 2. sini oldum. hiç anlamadım bile, ilkinde baya bi acımıştı acaba 2. nin dozu daha mı az.????
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkeseopuyorumnanaktan
benimki de öyle oldu , 2 si daha az acıdı.
vuran elin hafifliğine göre de değişiyor her seferinde. vurduğu noktayla alakalı olabilir. ya da dediğin gibi dozu az olabilir bilmem kiii...
kızlar ben de çıkıyorum az işim var, yemek olayını falan halletmem lazım.
hepinizi öpooorum. mutlu bir akşam, bol uykulu geceler diliyorum.
a.s.
lalcim buralardamısn. akaşm üstü topikde soru sordum sana ama görmedin gal,ba.. doktor ne dedi cuma günü bi özet geçiver demiştim..
yok ajkım olarmıı ...yazdım cvp....opuyorumnanaktanhuuu lalcim sen benim mesajları es geçiyon yaaaaa
IYI GECELER ...oyle yorgunum uyku uyumak ıstıyorum ama... yataga yatonca uykum kacıyor bende bıtınceye kadar bekleyım dedım..netı astım ama çift görüyorum ..
bir sürür ciciler aldım bugün kızıma...oda bilmiş gibi tekme attı hep..yürüyen beşik bile aldım
canım görmedimmmmŞeniz
bebekim gittik işte doktoraa ...ultrasonda bebişe bakarken eşim henüz cinsiyetini tam olarak öğrenemedik dedi...dr.gülerek erkek dedi biz şok tabiiiiii....eşim ve ben ama daha önceden kız benzio demişlerdi dedik...dr.da hayır kesin erkek dedi pipisini gösterdii elimizede fotoğrafını verdiiii:roflol:kendimizi kıza odaklamışızya gerçekten ilk önce baya şaşırdık ama sonra hayırlısı olsun dedik....:asigim:böle işte canımmmmmŞeniz:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?