2009 Ekim Anneleri

ben bazen unutkan oluyom ancak bigün aksatıyosam diger gün ceza veriyom kendime 1kutu süt içiyom aradaki boşlugu kapatıyım die heheopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

canım ben süt ve süt ürünlerini çok seviyorumm...ama benim uyku sorunum uykuyu sevmemem ve sıcaklardan sanırım.....:bbo:
bence süt konusunda kendine ceza verme unutmamaya çalışş....opuyorumnanaktanmesela ben hiç çay içmiyorum o yüzden kahvaltıda kesin süt...:1rolleyes:

bak buda güsel fikir ben çay içiyom vallahi günde 2bardak onsuzda yapamıyom ama peynir acaip çok yiyom tek başıma bi kilo peynir bir haftada bitiyo abartısızkaydirigubbakcemile2

bak buda güsel fikir ben çay içiyom vallahi günde 2bardak onsuzda yapamıyom ama peynir acaip çok yiyom tek başıma bi kilo peynir bir haftada bitiyo abartısızkaydirigubbakcemile2

maşallah canım....afiyet olsunnn..yarasın prensesineeeyerimseniben

herkese günaydın zemuszemus
Musyas canım bende çay içemediğim için kahvaltıda yarım litre sütümü bitririyorum çok şükür süt ve süt ürünleri ile bir problemim yok

-

:1shok: :1shok: Hiçmi sıkıntısı olmamış yada hiçmi tekme yememiş bebeğinden valla bazen uykumdan uyanıyorum kızımın tekmesiyle :CüvCüv:

günaydinnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrr özlemisim ya siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nasilsiniz?? ne var ne yok?? yeni haberler varmi??

Günaydın güzelleropuyorumnanaktan
Ben sabah tetenos aşımın 2. dozunu yaptırdım üçüncüsü 6 ay sonraymış...
inşallah ilki gibi ağrı olmaz:çok üzgünüm:

elammmm :jeyyar: günaydin yavrummm

günaydın lall cim.
kızlar herkese günaydın.
ben süt içemiyom ama ayran içiyom olur dimi???

herkese günaydın zemuszemus
Musyas canım bende çay içemediğim için kahvaltıda yarım litre sütümü bitririyorum çok şükür süt ve süt ürünleri ile bir problemim yok

-

günaydın elalımmmmmm

hoşgeldiniz günaydın günel anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın güzel hamişler

bız bugun paşamla erkencıız sabah kalktık kahvaltı hazırladık babamıza babamızı gönderdık işlerimizi yaptık yemegimizi de koyduk fırına oda pişiyorrrrrrrr e teyzelere koştuk hemen ne var ne yok bakalım dedık bırazcıkta gecmışşşı okucaz

sizler nasılsınız bakalım??*

ha bu arada sabah doktorumuzdan randevumuzuda aldık oğlumla görüşmemiz cumartesı saat 6 daaa:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…