ben bazen unutkan oluyom ancak bigün aksatıyosam diger gün ceza veriyom kendime 1kutu süt içiyom aradaki boşlugu kapatıyım die heheopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
bak buda güsel fikir ben çay içiyom vallahi günde 2bardak onsuzda yapamıyom ama peynir acaip çok yiyom tek başıma bi kilo peynir bir haftada bitiyo abartısızkaydirigubbakcemile2canım ben süt ve süt ürünlerini çok seviyorumm...ama benim uyku sorunum uykuyu sevmemem ve sıcaklardan sanırım.....:bbo:
bence süt konusunda kendine ceza verme unutmamaya çalışş....opuyorumnanaktanmesela ben hiç çay içmiyorum o yüzden kahvaltıda kesin süt...:1rolleyes:
bak buda güsel fikir ben çay içiyom vallahi günde 2bardak onsuzda yapamıyom ama peynir acaip çok yiyom tek başıma bi kilo peynir bir haftada bitiyo abartısızkaydirigubbakcemile2
teşekkürler güzel annecikkkaydirigubbakcemile5:asigim:maşallah canım....afiyet olsunnn..yarasın prensesineeeyerimseniben
İki hafta önce anne oldu. Ama hamile olduğunu hiç beklemediği şekilde öğrendi.
İsrail'de Reut Yosef adlı 27 yaşındaki kadın, doğum yapmasına 4 gün kala hamile olduğunu öğrendi. Reut Yosef, iki hafta önce sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Ancak hamile olduğunu çok ilginç bir şekilde öğrendiği ortaya çıktı.
Sürekli kilo aldığını gören kadının, hamile olduğundan habersiz zayıflamak amacıyla bir diet programına başladığı, ancak eski kilosuna dönmekte başarısız kaldığı belirtildi.
Kadının en sonunda hamilelik testi uygulayınca doğum yapmasının çok yakın olduğunu öğrendi.delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:sm_cool::1shok:kafamçokkarıştı
pembem çiçeklara günaydınyerimseniben
günaydın lall cim.
kızlar herkese günaydın.
ben süt içemiyom ama ayran içiyom olur dimi???
herkese günaydın zemuszemus
Musyas canım bende çay içemediğim için kahvaltıda yarım litre sütümü bitririyorum çok şükür süt ve süt ürünleri ile bir problemim yok
-
elammmm :jeyyar: günaydin yavrummm
günaydın lall cim.
kızlar herkese günaydın.
ben süt içemiyom ama ayran içiyom olur dimi???
herkese günaydın zemuszemus
Musyas canım bende çay içemediğim için kahvaltıda yarım litre sütümü bitririyorum çok şükür süt ve süt ürünleri ile bir problemim yok
-
günaydın elalımmmmmm:ecrin_bebek:
elammmm :jeyyar: günaydin yavrummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?