2009 Ekim Anneleri

kargolayayım ben sana handancım. 4-5 . bulamıyosan izlersin evde. ama geri yollamazsan var yaa çok pis olur bak demedi deme. :))))))

kıs geri yollamazmıyım ayıpsın valla ii olur dogum iznice çıkınca evde izler izler dururum manyak olurum bu konuyu görüşelim senle:1rolleyes:

john aslında bir ölü :))) ama adada zaman kayması var. o yüzden yaşıyo adada. adanın dışında ölü. :))) kızım karıştırma işt eya çok karışık. bulandırma aklını.

Haklısın amazon bu benim aklıma gelmedi. yoksamm nasıl görüşürüz nayır nolamaz daha doğum öyküleri , bebiş resimleri, vs vs. aa imkansız bu duruma bir çözüm bulunmalı.

evet pempem asıl yardımlaşma doğum ve sonrasında olacak, daha kızlarımızın resimlerini eklicez
aldır eve bi pc...
dandan 4 ay bizden ayrı kalmaya razı anacım baksana iplemiyo:1closedeyes:

john aslında bir ölü :))) ama adada zaman kayması var. o yüzden yaşıyo adada. adanın dışında ölü. :))) kızım karıştırma işt eya çok karışık. bulandırma aklını.

:bbo::bbo:inanmıom sadece sakat oluo yürüdünü biliodum şoktayım zaman kayması var bişiler farkındayım ama bukadarını bilmiodum:bbo:

Tamam nann sizde varsa sorun yok sen nasıl ayartılacağını söyle sengözlerimebaksanab sositososito

kız kesin lazım eve. gazı konuşçaz, uyumuyolar nasıl uyutçaz dicez. ne kadar mama veriyonuz dicez, aşıları başlıcak, ateşleri çıkçak., ek gıdalar falan. asıl o zaman lazım anacım. bi çözüm bul sen bu işe. hamişsin zaten kıramaz kocin seni :gitme:

heh taam yafrum .
bu arada ev işi için hayırlı olsun canım hakkınızda neyse. inşallah allah gönlünüze göre kolaylıkla bir ev nasip eder size. :ecrin_bebek:

amin kızlar allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

Elalım tazminat olayı bizimkiler veriyorlar biliyorsun normalde mecburi değil inş. banada veririler geri kalan izin konusunda falan bir bilgim yok bir konuşmam lazım aslında

kız amazon jhon zaman kaymasından dolayı yaşamıyo onun içindeki kara duman be.... yada belki zaman kaymasından yaşıyo bilmiyorum... çünkü en son jhon jakop un yanındayken dışardaki kutudan ceseti çıkıyo ya...

bencede sence amazoncumopuyorumnanaktan

:bbo::bbo:inanmıom sadece sakat oluo yürüdünü biliodum şoktayım zaman kayması var bişiler farkındayım ama bukadarını bilmiodum:bbo:

sadece sakattı zaten doğru biliyon da, bi numaralar oldu ben öldürdü johnu. ama adaya geri döndüler kutrulanlar tekrar. 6 kişi. john adadaki zaman kayması yüzünden yaşıyor. adanın yerini değiştirdi ya ben, o yüzden çok sık zaman atlamaya başladılar. çoook karışık izlemen lazım yafrum. başka da bişey sorma anlatmıcam he.

ne karadumanı bee sen de hepten karıştırdın işi kız. adanın manyetik gücü yüzünden yaşıyo diyimm daha doğru olucak. ben bile hayret etmişti ya. adanın bu kadar güçlü olduğuna inanamıyorum falan demişti.

Elalım tazminat olayı bizimkiler veriyorlar biliyorsun normalde mecburi değil inş. banada veririler geri kalan izin konusunda falan bir bilgim yok bir konuşmam lazım aslında

ayy kuşum bende bu hafta konuşmayı düşünüyorum bakalım, 4 aylık doğum izninden hariç 6 aylık ücretsiz iznimi kullanmak istiyorum dicem bakalım ne dicekler topu onlara atıcamkafamçokkarıştı bebeği 2 aylıkken bırakamam ama 8 aylıkken annem bakabilir o zaman dönerim belki, ama oda kesin değil-tatlicadiarzu-
ayy keşke kabul etmeyip sizinkiler gibi tazminatımı ödeselerr:Saruboceq:

ajkumm ben hamile kalmadan baya bi önce ayarttıydım:roflol: sanaa baya iş düşüyoo:roflol:

çok çalışmam lazım çok zemuszemus

Evet siz olmadan nasıl başa çıkarım delikafadulden

Handan kısss bırak lostu tostuu eve internet alllllllllllll :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…