amazoncum şimdi gene son sahneye baktım en son tekmeyi jhon vuruyo ve ateşe atıyo jakop u
kargolayayım ben sana handancım. 4-5 . bulamıyosan izlersin evde. ama geri yollamazsan var yaa çok pis olur bak demedi deme. :))))))
dandanla sen ayatın kocişleri kısımm bizde var pcde nettezemuszemus
amin bahaircim sizede bizede nasip etsin rabbim inş ev haklısın çok zor burda yaşamak allah sabrını verecek inş
amazon en son john vurulmuştu çukurda sonra nası çıktı geld feln anlanamıdm zaten ay iice kafam karıştı jacopu nerden bulduda öldürdü ya adam görünmüodu:S
dandannn senin jacopunaa başlim emiii :)))
Haklısın amazon bu benim aklıma gelmedi. yoksamm nasıl görüşürüz nayır nolamaz daha doğum öyküleri , bebiş resimleri, vs vs. aa imkansız bu duruma bir çözüm bulunmalı.
kıs geri yollamazmıyım ayıpsın valla ii olur dogum iznice çıkınca evde izler izler dururum manyak olurum bu konuyu görüşelim senle:1rolleyes:
john aslında bir ölü :))) ama adada zaman kayması var. o yüzden yaşıyo adada. adanın dışında ölü. :))) kızım karıştırma işt eya çok karışık. bulandırma aklını.
Tamam nann sizde varsa sorun yok sen nasıl ayartılacağını söyle sengözlerimebaksanab sositososito
Tamam nann sizde varsa sorun yok sen nasıl ayartılacağını söyle sengözlerimebaksanab sositososito
amin bahaircim sizede bizede nasip etsin rabbim inş ev haklısın çok zor burda yaşamak allah sabrını verecek inş
amazon en son john vurulmuştu çukurda sonra nası çıktı geld feln anlanamıdm zaten ay iice kafam karıştı jacopu nerden bulduda öldürdü ya adam görünmüodu:S
heh taam yafrum .
bu arada ev işi için hayırlı olsun canım hakkınızda neyse. inşallah allah gönlünüze göre kolaylıkla bir ev nasip eder size. :ecrin_bebek:
john aslında bir ölü :))) ama adada zaman kayması var. o yüzden yaşıyo adada. adanın dışında ölü. :))) kızım karıştırma işt eya çok karışık. bulandırma aklını.
kız kesin lazım eve. gazı konuşçaz, uyumuyolar nasıl uyutçaz dicez. ne kadar mama veriyonuz dicez, aşıları başlıcak, ateşleri çıkçak., ek gıdalar falan. asıl o zaman lazım anacım. bi çözüm bul sen bu işe. hamişsin zaten kıramaz kocin seni :gitme:
:bbo::bbo:inanmıom sadece sakat oluo yürüdünü biliodum şoktayım zaman kayması var bişiler farkındayım ama bukadarını bilmiodum:bbo:
kız amazon jhon zaman kaymasından dolayı yaşamıyo onun içindeki kara duman be.... yada belki zaman kaymasından yaşıyo bilmiyorum... çünkü en son jhon jakop un yanındayken dışardaki kutudan ceseti çıkıyo ya...
Elalım tazminat olayı bizimkiler veriyorlar biliyorsun normalde mecburi değil inş. banada veririler geri kalan izin konusunda falan bir bilgim yok bir konuşmam lazım aslında
ajkumm ben hamile kalmadan baya bi önce ayarttıydım:roflol: sanaa baya iş düşüyoo:roflol:
kız kesin lazım eve. gazı konuşçaz, uyumuyolar nasıl uyutçaz dicez. ne kadar mama veriyonuz dicez, aşıları başlıcak, ateşleri çıkçak., ek gıdalar falan. asıl o zaman lazım anacım. bi çözüm bul sen bu işe. hamişsin zaten kıramaz kocin seni :gitme:
bencede sence amazoncumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?