2009 Ekim Anneleri

Teşekkür ederim canlarım kayınvalidemlere taşındık. Daha kiralarda uğraşmak istemiyorum. Geçici bir süre böyle olacak. Fatoşcum ne zaman geldin gittin.

Günayydın kısslar
Fatoş hoşgeldin canım, maşallah görmüşşün kızını uzuunn uzuuunn. Naptın bütün canının çektiği yemekleri yedin mi

Günayydın kısslar
Fatoş hoşgeldin canım, maşallah görmüşşün kızını uzuunn uzuuunn. Naptın bütün canının çektiği yemekleri yedin mi

canim cok sagol hosbuldukkk evetttt hersey aklima ne geldiyse ne gelmediyse hepsini yedüm :))

Gamze kesinleşti yani güzel canım bende nil düşünüyorum kısmetse

evettt kesinlestii ben cok isterdim ismim gamze olsaydi keske diye, esimde beni tanidigindan beri iki omzumdada ayniyerde gamze oldugu icin Gamzelim diye severdi beni. samsundan arabasi icin gümüs harfler aldi arabaya yapistirmak icin G A M Z E L I M diye :) hem kizinin ismi hemde beni sevdigi sekilde :))

benim kocişimde bizi ela gözlüm ela kızım diye seviyorropuyorumnanaktan

benim kocişimde bizi ela gözlüm ela kızım diye seviyorropuyorumnanaktan

Ay ikinizinkide çok romantik :asigim: :asigim:

Evet canım aynı eve taşındık. Evlendiğimden beri ev konusunda yüzüm gülmedi. O yüzden geçici bir süre ev alana kadar beraber oturacaz...

Hayırlısı olsun tatlım şimdiki inş. en kısa zamanda hayırlısıyla evinizi alırsınız hem iyi olmuş kayınvaliden destek olur bebeğine bakmaya

Biz de ELA koymaya karar verdik. Elalım'ın kızıyla adaş olacak bebeklerimiz :)

Fatoş hoşgeldin. Gamze'n gezmeyi sevecek anlaşılan. şimdiden addda'lara gidiyor desene :)

Zeyno'cum,

Valla en güzelini yapmışsınız eğer anlaşabiliyorsan kayınvalidenle. Hem bebeğine bakarken sana yardımcı olur, hem de maddi açıdan rahat edersiniz.

fatoşummm hoşgeldin bitanemmm...nasıl geçti tatilinnn.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elacım geçmiş olsun ilki kadar ağrın olmaz canımm...inşlahh....:Saruboceqpuyorumnanaktan
ciceklara, demrecan, ELALI+, felisimfelis, gulican, handan2546, musyas, pembeinci opuyorumnanaktan

biz pek romantik olamıoz erkek bebeklen aslan oglum paşa oglum die sevio babası kaydirigubbakcemile3 banada erkek anası olacaksın dayanıklı olacaksın dio nie bana işkencemi yapacak oglum diomkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…