aç gitmiyorsun seker yüklemesine..kim aç gitti ki :)))))))))))))korkmaaaaaaaaaa
gülican aç yapılır diye biliyorum ben ilginç
.
aç gitmiyorsun seker yüklemesine..kim aç gitti ki :)))))))))))))korkmaaaaaaaaaa
bana şeker dimenn nann:çok üzgünüm:
banaa aç yapılmaya çalışıldıı ama başarısız oldum:çok üzgünüm:
Benim hain dr. özellikle mi yapıyo acaba. Yüksek çıksın da gözüm korksun dikkatli yiyim diye. Ne komplo teorisi ama kaydirigubbakcemile3
Canım burdaki herkes aç gitti diye biliyorum ben. Sen yaptırdın mı nasıl çıktı sonucun?
Benim hain dr. özellikle mi yapıyo acaba. Yüksek çıksın da gözüm korksun dikkatli yiyim diye. Ne komplo teorisi ama kaydirigubbakcemile3
Canım burdaki herkes aç gitti diye biliyorum ben. Sen yaptırdın mı nasıl çıktı sonucun?
hiçbir problem çıkmadı değerim normaaaaal
Ayy canımm ya haklısın belki sana da bişeyler ye deseydi dr. miden kötü olmazdı. :teselli:
yani bende olsam bende koydurmazdım elacım.....barış ı bizde sevdik..hem söylenişide kolay...ama başka bir isim daha bulmamız lazım ama erkeek ismi bulmak gerçekten zormuşşş:bbo:amin cnm inşallah:Saruboceq:
eğer eylülde doğarsa eylülde %100 olcek cücümopuyorumnanaktan
aneyy barış eski sefglimin ismi kocişte biliyo bana hayatta koydurmaz o ismikaydirigubbakcemile3 ama severim barış isminizemuszemus
hayırlı olsun cicim...hem oğluşun hem doktorun.....
valla senden korkulur sen stephan king ile bir film cevirsene kiz
yani bende olsam bende koydurmazdım elacım.....barış ı bizde sevdik..hem söylenişide kolay...ama başka bir isim daha bulmamız lazım ama erkeek ismi bulmak gerçekten zormuşşş
selam kızlar epey zamandır giremiyordum.Umarım keyifler ve bebişler iyidir.Banada xumartesi yapılcak şeker yüklemesi.Hayırlısı inş.bakalım.Kızım kıpır kıpır maş.hareketleri tekmeleri çok kuvetli tey.Şükür bu günleri gösteren rabbime.Bebşimin adınıda inş. eslem koyucağız.
Çokk sevindim canım yaa. İlk testte yüksek çıkınca devamı biras eziyetli oluyo. Darısı başımıza inşallah
Oğluşunun odası noldu bu arada, yaptırıyodun dimi. Ne zaman teslim etcekler canım
kızlr şeker yükleme testine aç gidiliyo doktor özellikle gecedenbişi yemeden gelin diyo net sonuç için
Bana da şeker testi için su iç ama aç gel dedi doktor.
Tokken de ayrıca bakılmayacak mı?
Açlık-tokluk nasıl belirleniyor yoksa?
evet yaptırıyorum..ağustosun ilk haftası teslim edilecek...inşallah
Ben de öyle biliyodumm kızlar ama dr. bööle dedi. Sanki aç gitsem daha düşük çıkar adaha iyi gibi geliyo ama artık mecbur öyle 1-2 saat önce az bişiyler yiyip öyle giderim. Nazyazın test yaptırdığı yer benimkiyle aynı. Demek onlar bööle uyguluyolarr diye düşündüm şimdii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?