2009 Ekim Anneleri

gülican aç yapılır diye biliyorum ben ilginç
.

Benim hain dr. özellikle mi yapıyo acaba. Yüksek çıksın da gözüm korksun dikkatli yiyim diye. Ne komplo teorisi ama kaydirigubbakcemile3

aç gitmiyorsun seker yüklemesine..kim aç gitti ki :)))))))))))))korkmaaaaaaaaaa

Canım burdaki herkes aç gitti diye biliyorum ben. Sen yaptırdın mı nasıl çıktı sonucun?

vallahi dr ysaptırmadan 1 saat önce hafif ye gel dedi....sonra test yapıldı 1 saat birşey yemeden bekledim...ve kan alındı:))))))

hiçbir problem çıkmadı değerim normaaaaal

valla senden korkulur sen stephan king ile bir film cevirsene kiz

selam kızlar epey zamandır giremiyordum.Umarım keyifler ve bebişler iyidir.Banada xumartesi yapılcak şeker yüklemesi.Hayırlısı inş.bakalım.Kızım kıpır kıpır maş.hareketleri tekmeleri çok kuvetli tey.Şükür bu günleri gösteren rabbime.Bebşimin adınıda inş. eslem koyucağız.

yani bende olsam bende koydurmazdım elacım.....barış ı bizde sevdik..hem söylenişide kolay...ama başka bir isim daha bulmamız lazım ama erkeek ismi bulmak gerçekten zormuşşş:bbo:
hayırlı olsun cicim...hem oğluşun hem doktorun.....

teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan

valla senden korkulur sen stephan king ile bir film cevirsene kiz

:roflol: :roflol: Hee kıss
Yalnız benim dr. gerçekten garip, gram hesabıyla yok çok kilo almışın dikkat deyip duruyo. Daha hiç bi muayenede ohh ne iyi kilon beslenmen demedi. Onun için şüpheleniyom :umursamaz:

Bana da şeker testi için su iç ama aç gel dedi doktor.
Tokken de ayrıca bakılmayacak mı?
Açlık-tokluk nasıl belirleniyor yoksa?

yani bende olsam bende koydurmazdım elacım.....barış ı bizde sevdik..hem söylenişide kolay...ama başka bir isim daha bulmamız lazım ama erkeek ismi bulmak gerçekten zormuşşş

Valla canım gerçekten zor erkek ismi. Bis de bulamıyoss. Herkesler sorup duruyo 13. haftadan beri cinsiyeti de belli.
Bisim beğendiklerimiz : Emir, Demir, Baran, Ömer, Efe, Aras, Selim, Murat şimdilik....
Ama hiç birini tam yakıştıramıyorum oğluma :kedi:

Eslem çok güzel isimmiş canım. Anlamı ne?

Çokk sevindim canım yaa. İlk testte yüksek çıkınca devamı biras eziyetli oluyo. Darısı başımıza inşallah

Oğluşunun odası noldu bu arada, yaptırıyodun dimi. Ne zaman teslim etcekler canım

evet yaptırıyorum..ağustosun ilk haftası teslim edilecek...inşallah

kızlr şeker yükleme testine aç gidiliyo doktor özellikle gecedenbişi yemeden gelin diyo net sonuç için

Bana da şeker testi için su iç ama aç gel dedi doktor.
Tokken de ayrıca bakılmayacak mı?
Açlık-tokluk nasıl belirleniyor yoksa?

Ben de öyle biliyodumm kızlar ama dr. bööle dedi. Sanki aç gitsem daha düşük çıkar adaha iyi gibi geliyo ama artık mecbur öyle 1-2 saat önce az bişiyler yiyip öyle giderim. Nazyazın test yaptırdığı yer benimkiyle aynı. Demek onlar bööle uyguluyolarr diye düşündüm şimdii...

evet yaptırıyorum..ağustosun ilk haftası teslim edilecek...inşallah

evet canım yaa yaptırınca en az 1.5 ay diyolar bize de. Biran önce karar verip şipariş vermek lazım galiba. Benim aklımı boyasız masif mobilyalar var, onlar karıştırdı. zararlı olur bebek için falan dediler, onlar fazla doğal duruyo düz ağaç yani. Nasıl yapsak karar vremedik. Seninki nasıl bişey canım. Yani malzemesi fala biliyomusun. Üstünde boya olcak mı. Yani ağacı tamamen kapatan bi boya.
Çok sordum ama :kedi:

düzende yaptıracaksan limon almana gerek yok yanına....limonata gibi zaten miden bulanmıyor....8 lira...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…