biz pek romantik olamıoz erkek bebeklen aslan oglum paşa oglum die sevio babası kaydirigubbakcemile3 banada erkek anası olacaksın dayanıklı olacaksın dio nie bana işkencemi yapacak oglum diomkaydirigubbakcemile3
Evet canım aynı eve taşındık. Evlendiğimden beri ev konusunda yüzüm gülmedi. O yüzden geçici bir süre ev alana kadar beraber oturacaz...
Ay ikinizinkide çok romantik :asigim: :asigim:
Biz de ELA koymaya karar verdik. Elalım'ın kızıyla adaş olacak bebeklerimiz :)
Fatoş hoşgeldin. Gamze'n gezmeyi sevecek anlaşılan. şimdiden addda'lara gidiyor desene :)
onun ismide ercüment ende ona kısaca "cü"derimdelikafadulden
fatoşummm hoşgeldin bitanemmm...nasıl geçti tatilinnn.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elacım geçmiş olsun ilki kadar ağrın olmaz canımm...inşlahh....:Saruboceqpuyorumnanaktan
ciceklara, demrecan, ELALI+, felisimfelis, gulican, handan2546, musyas, pembeinci opuyorumnanaktan
biz pek romantik olamıoz erkek bebeklen aslan oglum paşa oglum die sevio babası kaydirigubbakcemile3 banada erkek anası olacaksın dayanıklı olacaksın dio nie bana işkencemi yapacak oglum diomkaydirigubbakcemile3
elacım ismi kesinleşti demi bebişiniinnnyerimseniben
ooo çok sevindim canımmmm....yerim ben kısının totosunu.....:asigimllallimmmmmmmm:asigim::asigim::asigim: sagol canim benimmm hosbuldukkk cok güzel gecti tatilim kizimida gördüm bol boll resmen enerji depoladim cok iyi geldi bu tatil
günaydın tatlılar...ne zamandır giremiyordum işlerden hep dışarılarda şantiyelerdeyim.....lalcim canım ne yaptın cinsiyet belli mi?
ooo çok sevindim canımmmm....yerim ben kısının totosunu.....:asigimpuyorumnanaktan
canım evet öğrendim oğluşum olacak.....opuyorumnanaktan
ooo çok sevindim canımmmm....yerim ben kısının totosunu.....:asigimpuyorumnanaktan
canım evet öğrendim oğluşum olacak.....opuyorumnanaktan
hele sükürrrr gözünüz aydinnn tatlimmmmmmmmmmmmmmmm masallah oglusunaaa
Kısslar ben şeker yüklemesi için dr.u aradım aç gelme diyo yaa. Tıka basa yiyip gelme de diyo, bi kaç saat önce hafif bişeyler ye, yanında da limon getir diyo. Ben anlamadım yaa. Herkes aç yaptırmadı mı bu testi, ya iyice yüksek çıkmaz mı tok gidersem, zaten ödüm kopuyo kanvercem diye :uhm:
gülican aç yapılır diye biliyorum ben ilginç
Kız nazyaz ne işin var şantiyelerde hamilie hamile dikkatli ol birtanem .
canııım çok sevindim 1 kız, 1 oğlan süpeeeer:))))))))))))))))))))) doktor işini ne yaptın?:dance:
ela eylül gerçekten güzel bir isim canım adıyla yaşasın prensess...yerimseniben...
ya ben erkek ismi istiom...
kızım barış istioo ama bir isim daha istioss bakalımm..
saol canım ..ufuk üniversitesine başladım..orada dr.cemil kaya var ona gidiyorum...zaten cinsiyetinide o söyledi....yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?