2009 Ekim Anneleri

biz pek romantik olamıoz erkek bebeklen aslan oglum paşa oglum die sevio babası kaydirigubbakcemile3 banada erkek anası olacaksın dayanıklı olacaksın dio nie bana işkencemi yapacak oglum diomkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:
nazyazcım günaydın.....Şeniz

Evet canım aynı eve taşındık. Evlendiğimden beri ev konusunda yüzüm gülmedi. O yüzden geçici bir süre ev alana kadar beraber oturacaz...

olsun hemson hem daha iyi suan sana yardimci olur yemekti felan ugrasmazsin iste bebege yardim eder. sonradan insallah istedigin gibi bir eve cikarsin tatlim

Ay ikinizinkide çok romantik :asigim: :asigim:

:asigim::asigim:

Biz de ELA koymaya karar verdik. Elalım'ın kızıyla adaş olacak bebeklerimiz :)

Fatoş hoşgeldin. Gamze'n gezmeyi sevecek anlaşılan. şimdiden addda'lara gidiyor desene :)

canim cok sagol hosbulduk. ehehehe anasi gibi olacak :))

onun ismide ercüment ende ona kısaca "cü"derimdelikafadulden

o ne kiz Cü hahahahahahhaa

llallimmmmmmmm:asigim::asigim::asigim: sagol canim benimmm hosbuldukkk cok güzel gecti tatilim kizimida gördüm bol boll resmen enerji depoladim cok iyi geldi bu tatil

biz pek romantik olamıoz erkek bebeklen aslan oglum paşa oglum die sevio babası kaydirigubbakcemile3 banada erkek anası olacaksın dayanıklı olacaksın dio nie bana işkencemi yapacak oglum diomkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

günaydın tatlılar...ne zamandır giremiyordum işlerden hep dışarılarda şantiyelerdeyim.....lalcim canım ne yaptın cinsiyet belli mi?

Kısslar ben şeker yüklemesi için dr.u aradım aç gelme diyo yaa. Tıka basa yiyip gelme de diyo, bi kaç saat önce hafif bişeyler ye, yanında da limon getir diyo. Ben anlamadım yaa. Herkes aç yaptırmadı mı bu testi, ya iyice yüksek çıkmaz mı tok gidersem, zaten ödüm kopuyo kanvercem diye :uhm:

:roflol::roflol::roflol:

elacım ismi kesinleşti demi bebişiniinnnyerimseniben

cnm ela kesin, eylül %90 zemuszemus

llallimmmmmmmm:asigim::asigim::asigim: sagol canim benimmm hosbuldukkk cok güzel gecti tatilim kizimida gördüm bol boll resmen enerji depoladim cok iyi geldi bu tatil
ooo çok sevindim canımmmm....yerim ben kısının totosunu.....:asigimpuyorumnanaktan
günaydın tatlılar...ne zamandır giremiyordum işlerden hep dışarılarda şantiyelerdeyim.....lalcim canım ne yaptın cinsiyet belli mi?

canım evet öğrendim oğluşum olacak.....opuyorumnanaktan

ela eylül gerçekten güzel bir isim canım adıyla yaşasın prensess...yerimseniben...
ya ben erkek ismi istiom...
kızım barış istioo ama bir isim daha istioss bakalımm..

ooo çok sevindim canımmmm....yerim ben kısının totosunu.....:asigimpuyorumnanaktan

canım evet öğrendim oğluşum olacak.....opuyorumnanaktan

canııım çok sevindim 1 kız, 1 oğlan süpeeeer:))))))))))))))))))))) doktor işini ne yaptın?:dance:

gülican aç yapılır diye biliyorum ben ilginç

Kız nazyaz ne işin var şantiyelerde hamilie hamile dikkatli ol birtanem .

aç gitmiyorsun seker yüklemesine..kim aç gitti ki :)))))))))))))korkmaaaaaaaaaa

ben şeker testini aç yaptırmadım....ankara düzen lab.da yapıldı benim şeker testim......

ela eylül gerçekten güzel bir isim canım adıyla yaşasın prensess...yerimseniben...
ya ben erkek ismi istiom...
kızım barış istioo ama bir isim daha istioss bakalımm..

amin cnm inşallah:Saruboceq:
eğer eylülde doğarsa eylülde %100 olcek cücümopuyorumnanaktan

aneyy barış eski sefglimin ismi kocişte biliyo bana hayatta koydurmaz o ismikaydirigubbakcemile3 ama severim barış isminizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…