2009 Ekim Anneleri

Ne biliyim ya, ztaen ilk günde hastanedeki bütün bayan nüfus görcek ona yapacak bişiy yok da. Kadınlar çok meraklı oluyo ya, başka odaya geçmek isteyeni falan garipsiyolar. Bana da uluorta emzirmek bi garip geliyo. Yok sanırsam açamam ben heryerlerde.

meme deyince aklıma geldi. bizim bi akraba var 100 kilo. bebeği olunca o iki meme hep ortada gezmişti kadın ya. kocası falan yanımızdayken hiç utanmazdı hort diye açardı. iki meme birden ortada düşünsenize. kocaman bi de. çocuk oynar oynar gelir emer giderdi. hay allam yaa. kocası da bişey demezdi napıyon sen diye. ne kadındı yaw.

Benimkinde damarların yanında bi de çatlaklar var. Çok sinir oluyorum, hiç görmek istemiyoru. Üstelik şimdi bebek olunca olur olmaz herkesin içinde açıp emzirmek gerekcek mafoldumben

Benimde en uyuz olduğum konudur otursun kadın lap diye göğsünü açar ya ben mecburmuyum senin gögsünü görmeye şahsen büyük konuşmamakla birlikte kimsenin yanında emzirmeyi düşünmüyorum anne abla falan onların yanında olurda başlarının yanında olmaz göstermemmmmm :umursamaz: :umursamaz:

amaan bebişim garipseyen garipsesin walla hiiç tınmam..işlerine gelirse :)

ıykk canlandırma yaptımda hakkaten igrenç yaaa:roflol: kıslar bide emzirdikten sonra kuruması için braz havalandırmak lazımmış memişleri hemen kapatmıcakmışız e nası öle mal maydanda beklicez yawkaydirigubbakcemile3 ben kaynanamın yanında emziremem ya :kedi:

:roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile5

ıyyy gözümün önüne geldi de bi annkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile5

bence de canım. ben anneme bile gösteremem utanırım. sanki şeref madalyası vercekler hort diye açanlara, bi halt sananlar yapıyo onu. cehalet işte.

kıs canan senin göstercek bişiyin varmıki:roflol: sen emziremek iinçin açtıgında hani memik die büyüteçle ararlar:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

peçeteynen silsek olmuomuymuş...yelpaze tutarısskaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…