selamm canımm biraz daha zaman gecsin bu sefer iştahım oyle acıldı biri beni durdursun diceksin kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: bende hiç bir bulantı kusma yok ama acaip halsizimm uyuşuklar var gun boyuncaa :bbo:
canim seninde gozun aydin Allah saglikla kucaklarimiza almak nasip etsin:)galiba bir ben kaldim bebisini gormeyen duymayanbu saattede kimse yok burda ben de kendi basima konusuyorum iste:)
merhaba
benim sat ım 10 ocak ve çoook bilgisiz ve hazırlıksız bi anne adayıyım :)
okadar ki nasıl hesapladıysam kasım diye hesaplamıştım neyseki yerimi buldum v aranıza katıldım
[/QUOTE
Hosgeldinnn :))
Merak etme yanliz degilsin ben de nasil hesapladiysam 26 kasim diye kasim annelerine gittim once sonra ordaki kizlar beni uyardi ekim annesi oldugumu anladim :))
merhaba
benim sat ım 10 ocak ve çoook bilgisiz ve hazırlıksız bi anne adayıyım :)
okadar ki nasıl hesapladıysam kasım diye hesaplamıştım neyseki yerimi buldum v aranıza katıldım
[/QUOTE
Hosgeldinnn :))
Merak etme yanliz degilsin ben de nasil hesapladiysam 26 kasim diye kasim annelerine gittim once sonra ordaki kizlar beni uyardi ekim annesi oldugumu anladim :))
kizlar mesela benim muhtemel dogum tarihim 3 kasım gozokuyor
acaba genelde bu takvimlerde cıkan tarihlerde mi doguyor bebekler?
benim icime daha erken dogacak gibi geliyor sanki..
günaydın anneciklerrrrrrrr nasısınız
heyecan dorukda bulantı midede devam dimi :)))))))
:1hug:canım benim bende 6+2 de gittim sadece kese gözüktü sonra 7+3 de gittim o zaman vajinal ultrasonla meleğimii gördüm ve kalp atışını duydum içini ferah tut giderken temiz git normal ultrasonla belli olmazsa vajinalde mutlaka çıkıyo bebişlerimiz oyuncu olcekler teyzeleri şimdiden saklanbaç oynuyorlar:CüvCüv:kendinize dikkat edin kızlar .......Şeniz
bende hamilelikle ilgili hicbir belirti yok kızlar ..
garipsemeye basladım nerdeyse midesi bulananları kıskancam :)klava:
zaten saglık ocagının kapısında da ılk 3 ay icinde kayıt yaptırın diye yazıyor kaydımı yaptı bır suru sorular soruldu not alındı.
bi daha ki gidişimde ası yapılacak baska asılar da var gidin mutlaka onemli
canım çok teşekkkür ederim ilgin için doktor vajinal baktı en son 6+2 de gözükmedi şimdi gittiğimdede vajinal bakacak 6+6 olacak kızlar bebek yine gözükmezse ne yaparım bilmiyorum
canım gözükecek ınsaalah... sıkıntılanmamaya calıs bebeişide etkıleyebılrısın.insalalah senınledır bebişin..cuma falan gıdeceksın heralde konrtole...
Nisacım özgecim günaydın sizlerede
doktorumun verdiği ilaçlar aldım elevit ve ferro sanol diye iki ilaç ama benm ilaç yutmama gibi bi problemim var ya folibol küçüktü bunlar çok büyük nasıl yutucak diye düşünüyorummm((
qünaydın herkese.. ben buqün armutluya qidiyorum bi 15 qün kadar olmayacaqım qeldiğimdede hemen meleimi qörmeye qideceqim umarm o zaman kalp atışınıda qörürüm kendinizee we meleklerinize çok iyi bakın qüsel anneler iyi dileklerim sizinle :1hug:
arkadaslar doktor bana sadece folik asit verdi baska bir ilac kullanıyormusubuz siz vitamin falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?