2009 Ekim Anneleri

selamm canımm biraz daha zaman gecsin bu sefer iştahım oyle acıldı biri beni durdursun diceksin kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: bende hiç bir bulantı kusma yok ama acaip halsizimm uyuşuklar var gun boyuncaa :bbo:

Sanki hep boyle istahsiz halsiz kalacakmisim gibi geliyor hic duzelmeyecekmisim gibi psikolojim bozuldu ( cok kotu hissediyorum

canim seninde gozun aydin Allah saglikla kucaklarimiza almak nasip etsin:)galiba bir ben kaldim bebisini gormeyen duymayanbu saattede kimse yok burda ben de kendi basima konusuyorum iste:)

Ben de varim daha kalp atislarini duymadim keseyi gormedim 12 marti bekliyorum bakalim insallah bende duyabilirim

günaydın anneciklerrrrrrrr nasısınız
heyecan dorukda bulantı midede devam dimi :)))))))

canım çok teşekkkür ederim ilgin için doktor vajinal baktı en son 6+2 de gözükmedi şimdi gittiğimdede vajinal bakacak 6+6 olacak kızlar bebek yine gözükmezse ne yaparım bilmiyorum

bende hamilelikle ilgili hicbir belirti yok kızlar ..
garipsemeye basladım nerdeyse midesi bulananları kıskancam :)klava:

hiç dert etme yok diyee buantın zaten 7.haftadan sonra ortaya çıkıyo bulantı bendede yoktu şimdi var ama yine öyle istifra etmiyorum bulanıyor sadece olmaması daha iyi

berincim acaba boluya özgü bişeymi? ben duymamıştım hiç...
sonuçta ben hastaneye gidiyorum ne aşısıki acaba?
detaylı bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa seviirim...
herkese sevgilera.s.

canım çok teşekkkür ederim ilgin için doktor vajinal baktı en son 6+2 de gözükmedi şimdi gittiğimdede vajinal bakacak 6+6 olacak kızlar bebek yine gözükmezse ne yaparım bilmiyorum

canım gözükecek ınsaalah... sıkıntılanmamaya calıs bebeişide etkıleyebılrısın.insalalah senınledır bebişin..cuma falan gıdeceksın heralde konrtole...

günaydın arkadaşlar
nasılsınız melekleriniz nasıl ben 2 3 gündür işe yürüyerek gelmeye başladım zaten oturarak çalışıyorum işe de eşim bırakıyordu artık tek geliyorum ancakbenim sağ bacağım inanılmaz kasılıyor evde de aynı şey oluyor kasıkktan gelen bir kramp gibi sizde de aynı şey oluyor mu yaaa

canım gözükecek ınsaalah... sıkıntılanmamaya calıs bebeişide etkıleyebılrısın.insalalah senınledır bebişin..cuma falan gıdeceksın heralde konrtole...

evet canım cuma günü giceğim sabahtan yine gözükmezse başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum eğer bunuda aldırmak zorunda kalırsam ikinci olacak canımı sıkmamaya çalışıyorum ama hiç aklımdan gitmiyor cuma günü inşallah rahatlıyacağım dua edin kızlar ne olur bebeğim benimle olsun :Saruboceq:

Nisacım özgecim günaydın sizlerede
doktorumun verdiği ilaçlar aldım elevit ve ferro sanol diye iki ilaç ama benm ilaç yutmama gibi bi problemim var ya folibol küçüktü bunlar çok büyük nasıl yutucak diye düşünüyorummm ((

arkadaslar doktor bana sadece folik asit verdi baska bir ilac kullanıyormusubuz siz vitamin falan

qünaydın herkese.. ben buqün armutluya qidiyorum bi 15 qün kadar olmayacaqım qeldiğimdede hemen meleimi qörmeye qideceqim umarm o zaman kalp atışınıda qörürüm kendinizee we meleklerinize çok iyi bakın qüsel anneler iyi dileklerim sizinle :1hug:

iyi yolculuklar cnm sende kendine ve meleğine dikkat et. Allaha emanet olun. :1hug:

günaydın kızlar hepinize iyi bir gün olsun ...bu haftayıda ortaladık bebeklerimiz biraz daha büyüyorlar..ben haftaya cuma 10 haftalık olucam ...ne çabuk geçiyo zaman dimi...inşallah kucağımıza aldığımız günleride görebilirz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…