2009 Ekim Anneleri

Kızlar az önce benim kahverengi bir akıntım gelmiş onu farkettim sizce devamı olurmu böyle bişey yaşayan varmı?

kayaemel koyu kahverengimi canım benimde çok açık kahverengi akıntılarım vardı dr korkulacak birşey yok rengi koyulaşırsa problem olur demişti canım

kayaemel koyu kahverengimi canım benimde çok açık kahverengi akıntılarım vardı dr korkulacak birşey yok rengi koyulaşırsa problem olur demişti canım

Yok açık renk, inş. bişey olmaz korkutuyor böyle şeyler beni bide çalışıyorum işyerindeyim,evde olsam yatardım ama off of.

slm kızlar bende bugun saglık ocagına gidip kaydımı yaptırdım sizlerde ihmal etmeyin kayıt yaptırın

Kayaemel korkma canım vesvese yapma ablamdada olmuştu şimdi plesenta gelişiyor ya o aşamada bazı kadınlarda lekelenme olurmuş yerleşio die endişe etme canım

selam berincim...
sağlık ocağına neden kayıt yaptırıyosun cnm?

Berin saglık ocakları kaça kadar açık canım ya ben çalışıyorum testlerimi orda yaptırsam ne ii olurdu

Kızlar az önce benim kahverengi bir akıntım gelmiş onu farkettim sizce devamı olurmu böyle bişey yaşayan varmı?

Bebek artık plesantadan beslenmeye başlıyormuş bu durumda. yani görev plesentaya devredilirken böyle sıvı gelebiliyormuş. azsa ve devamı yoksa endişelenme

Kayaemel korkma canım vesvese yapma ablamdada olmuştu şimdi plesenta gelişiyor ya o aşamada bazı kadınlarda lekelenme olurmuş yerleşio die endişe etme canım

Sağol canım içimi rahatlattın, doktorumu aradım meşgulmüş hemşiresi ile görüştüm kahverengi çok korkulacak bişey değil dedi dinlenmeniz gerek dedi 7den sonra doktorla görüşeceğim.

Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
gebelik.org sitesinden aldım

kayaemel green olive 'nin dediğine bakılırsa korkulacak birşey yok gibi gözüküyor.
Sağlık ocağın neden kayıt yaptıracağız bende anlamadım

Sağol tatlım içim gerçekten rahatladı sayenizde , bu anlattığın hafta peki benim gebelik haftama uyuyormu yani 7hafta+3gün yani benimki.

Kayaemel uyuyor canım bu olay 8. Haftada oluyor sende 8.haftanın içindesin ablamdada 8.hafta oldu rahat ol:)

selam berincim...
sağlık ocağına neden kayıt yaptırıyosun cnm?

zaten saglık ocagının kapısında da ılk 3 ay icinde kayıt yaptırın diye yazıyor kaydımı yaptı bır suru sorular soruldu not alındı.
bi daha ki gidişimde ası yapılacak baska asılar da var gidin mutlaka onemli

kızlar bana yardım edin en olur dün doktora gittim 6+2 gebelik kesesini ve yolk sacı gördü bebeği göremedi cuma günü tekrar gideceğim 5+2 kese 5+4 kese ve yol sacı görmüştü bebek yoksa kürtaj olacağım bebeği geç göreniniz varmı bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…