kahverengiyse korkulacak bişe yok canımm ama yinede istersen bi doktorunu ara sor...bu arada yat ve dinlen canımm yorma kendiniKızlar az önce benim kahverengi bir akıntım gelmiş onu farkettim sizce devamı olurmu böyle bişey yaşayan varmı?
kayaemel koyu kahverengimi canım benimde çok açık kahverengi akıntılarım vardı dr korkulacak birşey yok rengi koyulaşırsa problem olur demişti canım
slmm kızlarrrr şimdii bennn 13 martta doktora gidecem ..7+3 te gidecez yanii...ben kalp atışlarını duyabilirim dimii meleğiminnn.....
Kızlar az önce benim kahverengi bir akıntım gelmiş onu farkettim sizce devamı olurmu böyle bişey yaşayan varmı?
Kayaemel korkma canım vesvese yapma ablamdada olmuştu şimdi plesenta gelişiyor ya o aşamada bazı kadınlarda lekelenme olurmuş yerleşio die endişe etme canım
Bebek artık plesantadan beslenmeye başlıyormuş bu durumda. yani görev plesentaya devredilirken böyle sıvı gelebiliyormuş. azsa ve devamı yoksa endişelenme
slm kızlar bende bugun saglık ocagına gidip kaydımı yaptırdım sizlerde ihmal etmeyin kayıt yaptırın
merhaba
benim sat ım 10 ocak ve çoook bilgisiz ve hazırlıksız bi anne adayıyım :)
okadar ki nasıl hesapladıysam kasım diye hesaplamıştım neyseki yerimi buldum v aranıza katıldım
Kızlar az önce benim kahverengi bir akıntım gelmiş onu farkettim sizce devamı olurmu böyle bişey yaşayan varmı?
Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
gebelik.org sitesinden aldım
selam berincim...
sağlık ocağına neden kayıt yaptırıyosun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?