2009 Ekim Anneleri

canım benm o şekilde değil de daha önceki gebeliğimde kese vardı içindeki sıvı miktarı hormonların çalışması herşey normaldi ancak bebek yoktu ve beni bekletti belki sonradan çatlar yumurta gözükür diye nitekim ben 3 aylıkken kürtaj oldum bunda da aynı şey olur diye o kadar korkuyorum ki haftaya gideceğim doktora eğer bebeği göremez o kalp atışlarını duyamazsam yıkılırm:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

Canım korkma aynı korkuları bende yaşadım ama internetten okuduğum kadarıyla yolk sacı göründüğünde korkmamak gerkiyormuş..Senin bebişte azıcık nazlı galiba annesii içini ferah tut cuma günü görürsün bebişini....

canım sen gördünmü bebeğini gördüysen ne zaman gördün kaç haftalıktı

canım sen gördünmü bebeğini gördüysen ne zaman gördün kaç haftalıktı

Canım ben 6+2 de gördüm bebişi ama daha öncesinde yolk sac bile görülmemişti şuan neler yaşadığını çok iyii anlıyorum senin benim doktorum beni çok korkutmuştu aradaki 3 gün nasıl geçti neler çektim burdaki arkadaşlarda biliyor..Sende içini ferah tut bu herkese gör değişiyor tatlım bazıları 7 haftada görüyor bebişi geç döllenmedir rahat ol iyi düşün lütfen boşyere stres yapma ben pişmanım inan okadar streslendiğim için bebişe zarar veriyoruzzz...

sagol canım inşallah cuma bebeği görürümde içim rahatlar bebeği görmeden rahatlayamıycağım çünkü ilk gebeliğim ikiz bebelikti kalp atışları durunca kürtaj olmuştum buda böyle olursa ne yaparım bilmiyorum ilkinde kendimi zor topladım bu nasıl olur allahım yardım etsin

ayrıca senin bebeğini görmenede çok sevindim inşallah hamileliğin boyunca hep güzel geçer bir sorun yaşamadan kucağına alırsın tekrar teşekkürler:Saruboceq:

Canım benim teşekkür ederim ..Lütfen içini ferah tut bukadar üzme kendinnii ilki böle oldu diye ikinciside öle olmak zorunda değilkii lütfeennnn.....

canim moralini yuksek tut.baska bir doktora gitsen birde o baksa?umudunu yitirme ins. bebisini gorur doktor

hoşgeldin cnm Allah saglıcakla kucagınada almayı nasip etsin :) evet sende ekim annesisin a.s.

hoşgeldiiiin canııım:))) nasıl gidiyor hamilelik?a.s.

neden gitmedin canim?cogu arkadasimiz gitti bebisini gordu sesini duydu geldi.ben hollandadayim burda 17 .haftadan once ultrason yok ama yarin ebe randevum var ne olacak bilmiyorum

bilmiyorum tam olarak nedenini ama ayalarım geri geri gidiyo
üstüne düşmekten korkuyorum yani kötü bişey duymaktansa üstünde durmamak daha iyi gibi geliyor

:1hug:canım benim bende 6+2 de gittim sadece kese gözüktü sonra 7+3 de gittim o zaman vajinal ultrasonla meleğimii gördüm ve kalp atışını duydum içini ferah tut giderken temiz git normal ultrasonla belli olmazsa vajinalde mutlaka çıkıyo bebişlerimiz oyuncu olcekler teyzeleri şimdiden saklanbaç oynuyorlar :CüvCüv:kendinize dikkat edin kızlar .......Şeniz

benim yarisi uyumakla yarisida oturarak gecti cok SIKILIYORUM icim daraldi resmen
bugun kusmadim ama kussam rahatlayacagim midem agriyor ve basim donuyor istah sifir!
sanirim birde melen koli sarmaya bAsladi beni 23yasindayim acaba erken mi oldu ben bu anneligi kaldirabilecekmiyim deli dolu gunlerime elvedami diyorum vs. dusuncelere daldim sanirim NEFSIME agir geliyor farkindayim ins. bu durumu atlatirim

bugün günümüz nasıl geçti
kızlar

şekerim bende 23 yaşındayım herşey zamanında güzel bence bizim içinde zamanı bu zamanmış allahın izniyle meleklerimizi kucağımıza alınnca geçcek hepsi
canım :CüvCüv:

galiba benim dilimden konuşuyorsun..
bebek için sevinenler ,erkendi diynler, bu dünyaya hangi akılla çocuk getireceksin diyenler..
ya ben ?ben ne diyorum..sorulan sorular aldığım eleştiriler okadar çok kafamı kurcalıyor ki
tam anlamıyla svinemiyorum bile..
yeni mezun oldun evlndin tamam ama hani kariyer diyenler..
rabbim hazır görmüş olmalı.. ya da başka bi bildiği var her neyse bana anneliği armağan etti aslolan bu..
şuan hiçbişeye cevabım yok tek bildiğim dünyada gezmekten tozmaktan özgürlükten yemekten içmkten kariyerden çok daha önemli çok daha güzl çok daha özl bişi var;annelik..
rabbim sermemiş mi cenneti ayaklarına?
hakkımızda daima hayırlısı olsun..

ins. o gunler bir gelsin ins. gecerr
şekerim bende 23 yaşındayım herşey zamanında güzel bence bizim içinde zamanı bu zamanmış allahın izniyle meleklerimizi kucağımıza alınnca geçcek hepsi
canım :CüvCüv:

valla kariyeri dusunmuyorum cokta ozgurluk gezip tozmak rahatlik tam benim istedigimdi ya belki simdiden gereksiz kuruntular belkibebekle hayat daha eglenceli olacak dunyamiza nese katacak ama acikcasi kafami mesgul etmiyorda degil.annelik guzel birsey elbet.kafamda olusmus birtakim onyargilar var umarimki anneligi tattikca ne kadar bosmus diyebilirim ve yanildigimi gorurum ins.

merhaba kızlar..nasılsın bebeişler nasıl ben bugun yattım hep uykum yok ama :) yarın kalbını duyacagım bebeişimin ınsaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…