- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 643
- 40
Sağol tatlım içim gerçekten rahatladı sayenizde , bu anlattığın hafta peki benim gebelik haftama uyuyormu yani 7hafta+3gün yani benimki.
Kayaemel uyuyor canım bu olay 8. Haftada oluyor sende 8.haftanın içindesin ablamdada 8.hafta oldu rahat ol:)
kızlar bana yardım edin en olur dün doktora gittim 6+2 gebelik kesesini ve yolk sacı gördü bebeği göremedi cuma günü tekrar gideceğim 5+2 kese 5+4 kese ve yol sacı görmüştü bebek yoksa kürtaj olacağım bebeği geç göreniniz varmı bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen
kızlar bana yardım edin en olur dün doktora gittim 6+2 gebelik kesesini ve yolk sacı gördü bebeği göremedi cuma günü tekrar gideceğim 5+2 kese 5+4 kese ve yol sacı görmüştü bebek yoksa kürtaj olacağım bebeği geç göreniniz varmı bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen
Canım korkma aynı korkuları bende yaşadım ama internetten okuduğum kadarıyla yolk sacı göründüğünde korkmamak gerkiyormuş..Senin bebişte azıcık nazlı galiba annesii içini ferah tut cuma günü görürsün bebişini....
canım sen gördünmü bebeğini gördüysen ne zaman gördün kaç haftalıktı
Canım ben 6+2 de gördüm bebişi ama daha öncesinde yolk sac bile görülmemişti şuan neler yaşadığını çok iyii anlıyorum senin benim doktorum beni çok korkutmuştu aradaki 3 gün nasıl geçti neler çektim burdaki arkadaşlarda biliyor..Sende içini ferah tut bu herkese gör değişiyor tatlım bazıları 7 haftada görüyor bebişi geç döllenmedir rahat ol iyi düşün lütfen boşyere stres yapma ben pişmanım inan okadar streslendiğim için bebişe zarar veriyoruzzz...
nurefsancım kan testinden sonra gitmedim hiç hayır
sn gitin mi anlatabilirmisin?
hoşgeldin cnm Allah saglıcakla kucagınada almayı nasip etsin :) evet sende ekim annesisin a.s.
hoşgeldiiiin canııım:))) nasıl gidiyor hamilelik?a.s.
neden gitmedin canim?cogu arkadasimiz gitti bebisini gordu sesini duydu geldi.ben hollandadayim burda 17 .haftadan once ultrason yok ama yarin ebe randevum var ne olacak bilmiyorum
bugün günümüz nasıl geçti
kızlar
benim yarisi uyumakla yarisida oturarak gecti cok SIKILIYORUM icim daraldi resmen
bugun kusmadim ama kussam rahatlayacagim midem agriyor ve basim donuyor istah sifir!
sanirim birde melen koli sarmaya bAsladi beni 23yasindayim acaba erken mi oldu ben bu anneligi kaldirabilecekmiyim deli dolu gunlerime elvedami diyorum vs. dusuncelere daldim sanirim NEFSIME agir geliyor farkindayim ins. bu durumu atlatirim
benim yarisi uyumakla yarisida oturarak gecti cok SIKILIYORUM icim daraldi resmen
bugun kusmadim ama kussam rahatlayacagim midem agriyor ve basim donuyor istah sifir!
sanirim birde melen koli sarmaya bAsladi beni 23yasindayim acaba erken mi oldu ben bu anneligi kaldirabilecekmiyim deli dolu gunlerime elvedami diyorum vs. dusuncelere daldim sanirim NEFSIME agir geliyor farkindayim ins. bu durumu atlatirim
şekerim bende 23 yaşındayım herşey zamanında güzel bence bizim içinde zamanı bu zamanmış allahın izniyle meleklerimizi kucağımıza alınnca geçcek hepsi
canım :CüvCüv:
galiba benim dilimden konuşuyorsun..
bebek için sevinenler ,erkendi diynler, bu dünyaya hangi akılla çocuk getireceksin diyenler..
ya ben ?ben ne diyorum..sorulan sorular aldığım eleştiriler okadar çok kafamı kurcalıyor ki
tam anlamıyla svinemiyorum bile..
yeni mezun oldun evlndin tamam ama hani kariyer diyenler..
rabbim hazır görmüş olmalı.. ya da başka bi bildiği var her neyse bana anneliği armağan etti aslolan bu..
şuan hiçbişeye cevabım yok tek bildiğim dünyada gezmekten tozmaktan özgürlükten yemekten içmkten kariyerden çok daha önemli çok daha güzl çok daha özl bişi var;annelik..
rabbim sermemiş mi cenneti ayaklarına?
hakkımızda daima hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?