2009 Ekim Anneleri

kizlar gunde kac dilim ekmek yiyorsunuz dikkat edebiliyormusunuz yediklerinize??yoksa benim gibi ne kadar ugrassanizda edemiyormusunuz??

kizlar ben seldusu merak ediyorum seldus uzun bir zamandir gelmiyor veya ben goremiyorum haberiniz varmi ???? daha oncede sordum ama kimse birsey soylemedi

selduş geçenlerdegirdi canım, annemin yanındamıyım dedi memlekettemiyim dedi bişey dedi ama unuttum ..

kizlar gunde kac dilim ekmek yiyorsunuz dikkat edebiliyormusunuz yediklerinize??yoksa benim gibi ne kadar ugrassanizda edemiyormusunuz??

sabah 2 ince dilim, öğle yine ince 1, akşam da 1 ince dilim bu kadar kuşum. akşam yemeğinde bulgur falan varsa hiç ekmek yemiyorum.

sabah 2 ince dilim, öğle yine ince 1, akşam da 1 ince dilim bu kadar kuşum. akşam yemeğinde bulgur falan varsa hiç ekmek yemiyorum.

ayyy ben felaket yiyorum o zaman yaa benim sonum vahim bu gidisle...:a015:az ekmek yiyince hemen acikiyorum ve midem bulanmaya basliyor benim cok yiyorum o yuzden yaa nasil yetinebiliyorsunuz 2 ince dilimle yaa...ben 1 ekmek rahat yiyorumdur gunde:kedi::kedi:

kizlar degisik biseyler istemiyormu caniniz hic mesela benim bugun sekerpare istedi arkadasim yapti birazdan yiycem...

ama benim hamileliğe özel değil, eskiden beri ekmekle aram iyi değildir o yüzden.
beyaz ekmek yeme bari, tahıllı ya da kepekli ye.
olsun dert etme çoook bişey olmaz. zaten bebiş enerjinin çoğunu çekiyor, metabolizmamız hızlı çalışıyor. çok kilo da almadın hem, az kaldı bişey olmaz keyfine bak.

slm kıssslar ben geldim
ilkayım beni merak etmissin saol canım benim...yaa ben cok fenayım 1 kac haftadır hemoroitim azdı kısslar cok kötü..seyimin üzerine oturamıyorum..doktora gittim bi sürü krem fitil verdi kulln bebege zararı olmaz dedi ama içim hiç raat deil napacam bilmiyorum
aslında kabız da deilim ben de zaten hamilelikten önce vardı simdi de azdı iiice((((((

valla ben de nette gezinirken ballı çıtır gördüm, onu yaptım hemen hehehehee. tatlı oldu mu dayanamıyorum yaaa.

mehaycim korkma sisko olmazssin sanirim sizin orda en cok yenen ekmeklerden baquettes parisien :))))) onlar cok yeniyor fransada ama fazla bir besin degeri yok sen ondan fazla yeme tatlim

amazonn balli citir neymis kiz tarifini versene

bitanem çok geçmiş olsun..canım lifli ve şekerli yiyecekler ye birde doktor bana küveti sıcak su doldur içine otur iyi gelir demişti.....:teselli:ve gerçektende iii geldi...canım varya nasıl yanıodu...anlatamam...ama şimdi çok iim...:lepi:

hosbulduk mehaycım:)))) saol canım yaaa anamın yanındayım güyaaa :)))) rezil oldu tatilimsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…