kizlar ben seldusu merak ediyorum seldus uzun bir zamandir gelmiyor veya ben goremiyorum haberiniz varmi ???? daha oncede sordum ama kimse birsey soylemedi
kizlar gunde kac dilim ekmek yiyorsunuz dikkat edebiliyormusunuz yediklerinize??yoksa benim gibi ne kadar ugrassanizda edemiyormusunuz??
selduş geçenlerdegirdi canım, annemin yanındamıyım dedi memlekettemiyim dedi bişey dedi ama unuttum ..
sabah 2 ince dilim, öğle yine ince 1, akşam da 1 ince dilim bu kadar kuşum. akşam yemeğinde bulgur falan varsa hiç ekmek yemiyorum.
hosgeldin mehay canim ben sabahlari 2-3 dilim yiyorum bazende aksamlari 1.2 dilim sulu yemek olursa degilse yemiyorum
ayyy ben felaket yiyorum o zaman yaa benim sonum vahim bu gidisle...:a015:az ekmek yiyince hemen acikiyorum ve midem bulanmaya basliyor benim cok yiyorum o yuzden yaa nasil yetinebiliyorsunuz 2 ince dilimle yaa...ben 1 ekmek rahat yiyorumdur gunde:kedi::kedi:
kizlar degisik biseyler istemiyormu caniniz hic mesela benim bugun sekerpare istedi arkadasim yapti birazdan yiycem...
valla ben de nette gezinirken ballı çıtır gördüm, onu yaptım hemen hehehehee. tatlı oldu mu dayanamıyorum yaaa.
slm kıssslar ben geldim
ilkayım beni merak etmissin saol canım benim...yaa ben cok fenayım 1 kac haftadır hemoroitim azdı kısslar cok kötü..seyimin üzerine oturamıyorum..doktora gittim bi sürü krem fitil verdi kulln bebege zararı olmaz dedi ama içim hiç raat deil napacam bilmiyorum
aslında kabız da deilim ben de zaten hamilelikten önce vardı simdi de azdı iiice((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?