2009 Ekim Anneleri

Lal düşüneceğim bu çanta meselesini kafam karıştı hep handanın yüzünden şık olsun diyip durdu :mymeka: düğünemi gidiyoruz sanki

:mymeka zaman pazar çantasıyla git kısım doguma o linkteki kadar süslü olmasada olur ama valiz felanda çok kaba olur kanımca ne halin varsa gör:dilcikar:

Felisim saol canım bilgiler için, adaçayını duymuştum ben de hiç içmedim hamile kaldığımdan beri. Yalnız yeşil çay zararlı mı acaba bilen varmı. Ben zararı olur diye onu da içmiyom hiç

ayyy kızlarr eczanede hani makinayla kan alcaklarya parmamdan, patronda aldı benden hani aids falan kapmam dimi??? aklıma geldii

yasemin kızz o iğne herkes değişiyomu sölesenee....

ayyy kızlarr eczanede hani makinayla kan alcaklarya parmamdan, patronda aldı benden hani aids falan kapmam dimi??? aklıma geldii

onun ucuna iğnde takıyolar diye biliyorum her kan alındığında
teyzem benim hergün o makinayı kullanıyo ucundaki şeyi değiştiriyo hep

:mymeka zaman pazar çantasıyla git kısım doguma o linkteki kadar süslü olmasada olur ama valiz felanda çok kaba olur kanımca ne halin varsa gör:dilcikar:

Handan kız iyi aklıma getirdin. pazar arabasına koyayım ben hem tekerlekli :roflol: :roflol: rahat olur götürmesi sende öyle yap kurdale falan bağlarız süslü olur kısssss :jeyyar: :jeyyar:

niye kız patron aıdsmi anlamadım lülülülülülü
yasemin kızz o iğne herkes değişiyomu sölesenee....

evet canım normalde değişiyor sana değiştirmedi mi bak şu patronaklava:

niye kız patron aıdsmi anlamadım lülülülülülü

evet canım normalde değişiyor sana değiştirmedi mi bak şu patronaklava:

nann ne bilim aidsmi değilmi aklıma geldi iştee-tatlicadiarzu- bişey değiştirmediki makinayı çıkardı, iğneyi parmama batırdı, parmamdan ben kanı sıktım etiket gibi bişeye kanı aldı sonrada alete soktu...

felisim teşekkürler bilgiler içinyerimseniben
elam koptum yaa.....:roflol::roflol:çokmu çapkın patronun elacımmmfisfisfis

Handan kız iyi aklıma getirdin. pazar arabasına koyayım ben hem tekerlekli :roflol: :roflol: rahat olur götürmesi sende öyle yap kurdale falan bağlarız süslü olur kısssss :jeyyar: :jeyyar:

kıs allah canını almaya senle işimiz var bana pinti cimri diodunuz nan sen benden beter çıktın:roflol::roflol:

kociş yigeninin altını degiştirmiş adanadayken her açışta attıromuş koca adam gibi kaydirigubbakcemile3napcaz peki ya heryer batacakmı alla alla

kızlarr bebek şekeri malzemeleri ve hastane çantamı ekeldim ciciler topiğine...yerimseniben

ahh elamm hep seni mi bulur böyle şeylerrrr:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…