Lal düşüneceğim bu çanta meselesini kafam karıştı hep handanın yüzünden şık olsun diyip durdu :mymeka: düğünemi gidiyoruz sanki
ayyy kızlarr eczanede hani makinayla kan alcaklarya parmamdan, patronda aldı benden hani aids falan kapmam dimi??? aklıma geldii
ayyy kızlarr eczanede hani makinayla kan alcaklarya parmamdan, patronda aldı benden hani aids falan kapmam dimi??? aklıma geldii
:mymekazaman pazar çantasıyla git kısım doguma o linkteki kadar süslü olmasada olur ama valiz felanda çok kaba olur kanımca ne halin varsa gör:dilcikar:
niye kız patron aıdsmi anlamadım lülülülülülüayyy kızlarr eczanede hani makinayla kan alcaklarya parmamdan, patronda aldı benden hani aids falan kapmam dimi??? aklıma geldii
yasemin kızz o iğne herkes değişiyomu sölesenee....
:mymeka: hastanedende kapabilirsin ona bakarsan sen bu pimpirikle ohooooo
onun ucuna iğnde takıyolar diye biliyorum her kan alındığında
teyzem benim hergün o makinayı kullanıyo ucundaki şeyi değiştiriyo hep
niye kız patron aıdsmi anlamadım lülülülülülü
evet canım normalde değişiyor sana değiştirmedi mi bak şu patronaklava:
Handan kız iyi aklıma getirdin. pazar arabasına koyayım ben hem tekerlekli :roflol: :roflol: rahat olur götürmesi sende öyle yap kurdale falan bağlarız süslü olur kısssss :jeyyar: :jeyyar:
nann ne bilim aidsmi değilmi aklıma geldi iştee-tatlicadiarzu- bişey değiştirmediki makinayı çıkardı, iğneyi parmama batırdı, parmamdan ben kanı sıktım etiket gibi bişeye kanı aldı sonrada alete soktu...
Handan kız iyi aklıma getirdin. pazar arabasına koyayım ben hem tekerlekli :roflol: :roflol: rahat olur götürmesi sende öyle yap kurdale falan bağlarız süslü olur kısssss :jeyyar: :jeyyar:
kıs allah canını almaya senle işimiz var bana pinti cimri diodunuz nan sen benden beter çıktın:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?