2009 Ekim Anneleri

tesekkür ederim canim sukur bende iyiyim
hava cok sicakti bugun tikandim kaldim , simdi biraz serinledi gibi ara ara uzaniyorumda uykumda gelmiyor hele aksamlari 5-6 saat yatiyorum nedense hemen uyaniyorum

selam fistiklar nasilsiniz???
ben bugun sabahtan beri temizlik yapiyordum cok yoruldum daha simdi oturdum belim felaket agridi...bir yandanda hava cok bogucu nefes alamiyorum sanki bazen asiri sicak ....
siz ne yapiyorsunuz bakalim...???

a,selam tatlim , burda da hava cok sicakti yandik bugun , ..

tatlim sen hala calisiyormusun ?

evdeki temizligide kendine yuk etme yavas yavas yap agir falan kaldirma sakin stres cok kotu bizim icin bu donemde

a,selam tatlim , burda da hava cok sicakti yandik bugun , ..

tatlim sen hala calisiyormusun ?

evdeki temizligide kendine yuk etme yavas yavas yap agir falan kaldirma sakin stres cok kotu bizim icin bu donemde

yok canim ciktim isten gecen hafta calismiyorum..iyikide cikmisim yoksa bu sicakta duser bayilirdim biryerlerde kesin...yaa bizim ev 2 oda 1 salon ama cok buyuk degil odalar kucuk... mesela evde yer yok bebegin besigini koymaya bazi esyalari attim attikcada atasim geldi evi bosaltmak istedim bir an inankaydirigubbakcemile3 sonra tozlari al evi supur sil yataklarin altini temizle tuvalet banyoyu temizle derken aksam oldu...yarina kalmasin istedim..dinlenirim yarinda biraz..sen nasilsin canim sen calisiyormusun??

uyku sorununuz varmi kizlar ben cok az uyuyorum ve gun icinde halsiz oluyorum nedense uyku girmiyor gozume zaten yatakta pozisyon araken savas cikariyorum sag dön olmuyor sola dön olmuyor bacaklarimin arasina yastik koyuyorum birde capraz yatiyorum arti birde yan yatsam dahi tam yan degil yuz ustu oluyor rahatsiz ediyorum bebegide sanirim ama uyuyamiyorum

olmazmi canim sadece 2 gecedir biraz rahat uyuyorum sicak bir taraftan... karnimiz buyuyor istedigimiz gibi yatamiyoruz oda var ...aynen senin gibi yatiyorum sonra bebise aciyorum donuyorum sonra ben rahat edemiyorum ..artik agirlasmaya basladik sanirim ...

evet malum bebek gelecek onada yer gerekiyor iyi yapmissin ama keske tek basina yapmasaydin canim yorulma gercekten en az 36 haftaya kadar dikkat etmeliyiz..

ben iyiyim calismiyorum benim her iki haftaya bir kontorlum oluyor malum endiseleniyorum erken dogumdan , doktor rahim boyunu ölcüyor ve kasilmalarim olup olmadigini soruyor , ara ara kasiklarim ve belime agri giriyor karnimda sertlesiyor o nedenle doktorum gunde 45 dk yuruyebilirsin , fazla ayakta kalmayacaksin agir yasak sadece yemek yap yeter dedi :) haftanin iki gunu eve temizlik icin kadin cagiriyorum utu falan .. esimde cuma gunu isini birakiyor doguma kadar ailece evde olacagiz anlayacagin cunku oglumda var malum ilgilenmek gerekiyor surekli birsey istiyor onunla yoruluyorum okulda tatile giriyor o nedenle esim evde kalacak doguma kadar sansliyim bir yonden

günaydın kızlar hayırlı cumalar bu sabah topigimizi ben açıyım dedim minikleri ve sizleri kızımla koccaman öptükkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:1hug:

günaydınnn güzel göbüşlü hatunlarrrrzemuszemus
hepinizee hayırlı cumalar olsun inşalllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…