2009 Ekim Anneleri

fatoş un hiç sesi çıkmıyor bugün çok mu yoğunsun kıııı
kızlar m,bu bebeğin yanına koyulan şey varya bi cihaz sesini falan veriyor telsiz mi siz ondan alcanız mı

benim evim küçük kuşum almıcam ben. bık dese duyarım. zaten tekerlekli yatak alıcam, salona koyucam yatağını. gece de yatak odama getiricem. o yüzden gerek yok benim için.

iimiş o zaman amazın ama ne zaman gönderir bu asiye bizi allah bilirCADIARZU zaten bu ebe dogum işine uyusum hala

valla muayeneye gittiğimde Nst ye girenlere bakıyom da hep doordu doorcaklar giriyo. sanırım 8. aydan itibaren yolluyo olabilir. ya da rahimde kasılma falan görürse, riskli bi durum farkederse daha erken de yollar diye düşünüyom hendencim.

ben napsam acaba yatak odasınla çocuk oasının arasında var mesafe ama bende 1 yaşına akdar yanımda yatırcam ama kararsız kaldımCADIARZU

y akızlar şu normal doğumun hiçbirşeyinden korkmuyorum da sancın ıkınırken ebe karnını bastırıyo ya ondan çok tırsıyom yaa fffff

ben napsam acaba yatak odasınla çocuk oasının arasında var mesafe ama bende 1 yaşına akdar yanımda yatırcam ama kararsız kaldımCADIARZU

valla gerek kuşum , böle hangar gibi evimiz olsa çocuk da hep odasında yatsa neyse de, zaten anakucağında duracak epey bi süre. anakucağını da sen nereye o oraya getirceksin. ee gece de yanı aalıcaksın mecburen. telsizi napçan. amaaan
mışıl mışıl uyuyacaklarını falan sanıyon heralde yasemincüm. susturabilirsen aşkolsun yani. hatta hepimiz. :))))))

Ben almak istiyom canım. Aslında odalarımız yakın ama gündüz falan duymayabilirim. bi de ne biliyim hevesim var işte. Tabii ne kadar onu daha bilmiyorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…