2009 Ekim Anneleri

cnm garip değilsin sen üzülme :)))
bende öncedende vardı göbek, güzel gözükmek uğruna pantolan sıksada gıkım çıkmıyodu :)))
konu bebek olunca onun için bende içime çekmeden göbeğimi salına salına geziyorumkaydirigubbakcemile3

he tamam öyle de :)
kortum valla minik bi büyüme bile yok çünkü:CüvCüv: ama hevesleniyorum şiştiği zaman nasıl görünecek acaba

Benimde erkek çıktı kızlarr:)) hamile kaldıgımız aya sat ayını yazıyoruz demi ?

handancım hamile kaldığınız ay diyo, 31 ocakta öğrenmiştim o zamanlar 4 haftalık hamileydim yani ocak ayında ...
son adet tarihime bakarsam 2 aralık-tatlicadiarzu- ama aralıkta hamile değildimki-tatlicadiarzu-

Ama benim bildigim son adet tarihi baz alınıyor kafam karıştı şimdi sonuçta bizim gebelik haftamız herşeyimiz son adet tarihimizden hesaplanıyor

doğru sölüyosun benimde kafam karıştı :S
çokda önemli değil benim için cinsiyeti sağlıkla gelsinlerde bize başka bişey istemem :))
bilen arkadaşlar yardımcı olursa makbule geçer :))

bende erkek cıktı.basta erkek istıyordum.ama şimdi kız ıstıyorum. yokyok ne olurs aolsun saglıklı olsunda bebişim....
mehay şu boy ve gebelık haftası işine aklım takılde hangı sıtede baktın ona ....

benim de kız çıktı ama etrafımdaki herkes oğlun olacak diyor içlerine öle doğuyormuş...ha bide okuldaki arkadaşlarım kızın olacak diye taktılar.hatta kızımız diye seviyorlar...

amaaaan sağlıklı sihhatli olsunlar da kız erkek farketmez yeterki hayırlısıyla kucagımıza alalım bebişlerimizi...ama benim içime hiç bişey doğmuyor.ne erkek ne kız..:sm_confused::sm_confused:

canım saglıklı olsun bbeişlerimiz...de gerisi boş erkek kız.... bıtanecık onlar...

selamm kızlarr bugun sabah karın agrısıyla uyandım cok korktum gene kotu bişilermi var diye ilk hamileligim dış gebelikti. hem diyare olmuşum hemde acaip bir karın agrısı ya sizdede oluyormu bu karın agrısı benim internetten arastırdıgım kadarıyla rahim buyuyormuş ondan olurmuş normalmiş ama cok sancılı oluyor :bbo: senağlama
bende buda dıs gebelik diye agadım yemek bile yiyemedim eşim hemen doktora goturdu
doktor keseyi gorduk hersey normal korkacak bişi yokkkk dedii :sm_cool: hihoyyyt o kadar sevindim ki anlatamam 10 gun sonra bebişimide gosterecekmiş vitamin ilacı verdi folik asidi bırakacakmısım bu verdigi vit. hepsinin yerine gecermiş Allahıma binlerce sukur inş. hepimizin ki sorunsuz gecer yaa :asigim:
ben sormayı unuttum bebegimi gormemesi normalmi erken mii o kadar heycanlandım sorcaklarımıda unuttum cok sevindimm Allah ım çok sukur inş. 10 gun sonra bebişimizide gorurz

canım bırkere dıs gebelık gecıren bırının ıkıncı kere gecırme olasılıgı cok düşükmük.bebeişini görmemen normal canım... haftana gore

benimde kız çıktı bir oğlum var zaten ama hiç inanasım gelmedi ...sanki yine oğlum olucak gibi geliyo bana herşeyin hayırlısı...

bendede erkek çıktıı :))) herkezde erkek olucak diyoo zatenn hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeterr....

canım bırkere dıs gebelık gecıren bırının ıkıncı kere gecırme olasılıgı cok düşükmük.bebeişini görmemen normal canım... haftana gore
biliyorum bitanem ama genede oyle bir olasılık var. o kadar kotu gunler yasadım ki olumden dondum her bişi yasadıgım da ilk gebeligimle kıyaslama yapıyorum..bunu yapmak istemiyorum ama elimde degil o psikolojiden demekki hala kurtulamamısım yemin ederim sabah agrıdan cok aynı seyleri yasıcam korkusundan elim ayagım titredi ama cok sukur hersey yolundaymıs ya birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim ne olur Rabbim o ilk yasadıgımı kimseciklere yasatmasın senağlama

7.haftada cinsel organı belırgınlesırmıs.yani asagı yukarı hepimiz belli artık neyi oldugu ama sadece miniciklerimiz biliyor bunu :)

iyi akşamlarrr herkese.....
kaç gündür acaip bir bel ağrısı sorunu yaşıyorumm...bu sonrunlar inşlah 3.ayın sonunda geçer ve herşey normale döner........
bu takvime göre benim kız çıktı....yerimsenibenama annenin doğum tarihiyle ne alaka anlayamadım...çünkü cinsiyeti baba belirliyorrrfisfisfis

bel agrııs olanların oglu olrmus benım pek agrımıyor ama erkek cıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…