benimkide kız çıktı ne yalan söylim gönlümdede kız yatıyor :)
yanlız bu kıyafet meselesine takıldım daha erken değilmi? bende en ufak bi genişleme olmadı ben miyim acaba garip diye üzülüyorum bakk
cnm garip değilsin sen üzülme :)))
bende öncedende vardı göbek, güzel gözükmek uğruna pantolan sıksada gıkım çıkmıyodu :)))
konu bebek olunca onun için bende içime çekmeden göbeğimi salına salına geziyorumkaydirigubbakcemile3
Benimde erkek çıktı kızlarr:)) hamile kaldıgımız aya sat ayını yazıyoruz demi ?
selamm kızlarr bugun sabah karın agrısıyla uyandım cok korktum gene kotu bişilermi var diye ilk hamileligim dış gebelikti. hem diyare olmuşum hemde acaip bir karın agrısı ya sizdede oluyormu bu karın agrısı benim internetten arastırdıgım kadarıyla rahim buyuyormuş ondan olurmuş normalmiş ama cok sancılı oluyor :bbo: senağlama
bende buda dıs gebelik diye agadım yemek bile yiyemedim eşim hemen doktora goturdu
doktor keseyi gorduk hersey normal korkacak bişi yokkkk dedii :sm_cool: hihoyyyt o kadar sevindim ki anlatamam 10 gun sonra bebişimide gosterecekmiş vitamin ilacı verdi folik asidi bırakacakmısım bu verdigi vit. hepsinin yerine gecermiş Allahıma binlerce sukur inş. hepimizin ki sorunsuz gecer yaa :asigim:
ben sormayı unuttum bebegimi gormemesi normalmi erken mii o kadar heycanlandım sorcaklarımıda unuttum cok sevindimm Allah ım çok sukur inş. 10 gun sonra bebişimizide gorurz
biliyorum bitanem ama genede oyle bir olasılık var. o kadar kotu gunler yasadım ki olumden dondum her bişi yasadıgım da ilk gebeligimle kıyaslama yapıyorum..bunu yapmak istemiyorum ama elimde degil o psikolojiden demekki hala kurtulamamısım yemin ederim sabah agrıdan cok aynı seyleri yasıcam korkusundan elim ayagım titredi ama cok sukur hersey yolundaymıs ya birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim ne olur Rabbim o ilk yasadıgımı kimseciklere yasatmasın senağlamacanım bırkere dıs gebelık gecıren bırının ıkıncı kere gecırme olasılıgı cok düşükmük.bebeişini görmemen normal canım... haftana gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?