2009 Ekim Anneleri

handan ablamla konuştum bizim hastanede 7,5 falanmış nst birde yarım saat sürüyormuş şimdi telefonla konuştum.

zaten benim gittiğim hastanede birtek tansiyon ölçmeye para istemiyorlar yakında onada isterlerse hiç şaşmam :gitme: :gitme:

CADIARZU

bu gidişte ayrıntılı konuşcam zaten hep işten gidiom ya apar topar bebegi görüoz gelioz bişi sormayı unutuoz aslında bi sürü şey var ögrenilcek hastane ile ilgili dogum vs offf

:1shok:cokmu aciyormus:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 arkadaşlar abartmayın bıtek tecrubelı benmıyım aranızda korkmayın acimıyo sadece çişiniz gelır hep bazende kaçirisinizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fatoş un hiç sesi çıkmıyor bugün çok mu yoğunsun kıııı
kızlar m,bu bebeğin yanına koyulan şey varya bi cihaz sesini falan veriyor telsiz mi siz ondan alcanız mı

tatlım bebefon gır ınternettın 60 ytl cıvarı enucuzları ama yetıyo bıde arkadaşlar baya kullanişlı ta nerdeyse 2 yaşa kadar çocuk odasında yatar kapısını kıtlersın ama uyandında hemen haberın olur tabı gunduzden bahsedıyorum çunku aslında bu yaramazlar çok tehlıkelıler kendı başlarında iş yapmaya kalkarlar o yuzden çok guzel bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…