2009 Ekim Anneleri

:mymeka::dilcikar::dilcikar:

cnm şaka bi tarafa da amazonun dediği gibi 30, haftadan sonra giriyosun benim bi bebeğim karnımda öldü ya nebiliyim doktor belkide tedbir amaçlı koydu beni nst ye. çeken kadında öle dedi zaten 28-30 haftadan sonra giriliyo diye.Ama Allah'ıma bin şikir bi problem falan çıkmadı

anladım canım ,çok şükür ii çıkmış :1hug:

İnşallah sonuçlarımız iyi çıkar canım yaa. Bekliyoruss haberlerini.
Yaa ben gerçekten bilmiyom, e sonra parmağını mı ölçüyo. Ya da dr. parmağına cetvel mi çiziyo :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilkaya sorr...bi de kim ölçtürmüştü biri daha wardı ona :)

kuzular önümüzdeki ay da derdimiz bebiş döndü mü dönmedi mi olcak..doğuma kadar gider o muhabbet:))))

kıslar ben bişe merak ediom bizim yediklerimiz bebeklerimzie kan yoluyla gidio sanırım demi ozamn nasıl tat alıolar hani tat duyuları oluşmuş ya kandan tatmı alıolar anlamadım yoksa yediklerimiz püre gibimi gidio göbiklerinden midelerina :))

kuzular önümüzdeki ay da derdimiz bebiş döndü mü dönmedi mi olcak..doğuma kadar gider o muhabbet:))))
ayhh efet yaaa bide o var demikaydirigubbakcemile5
ela yine nie izne ayrılıo ayy dandanımm???

1 hafta daha kullancakmış canım iznini sonrada dogum izni gelcek zatenkaydirigubbakcemile3 bende kullancam ama karar veremdim bakalım

hee pure gibi:roflol::roflol:

bilemorum cücüm ya..bisde geçen kocimnen bunu konuşuoduk araştıralım didik unuttuk kaldı ööle..bugün kim gidiodu,gulicaann sor kıs doktoruna..ne yer ne içer bu bebikler dieee

ayy ben çok heyecanlanıyom onun için yaa. Dönerken acıtıyolarmış bi de :asigim:

acıyı duymadım da bulantıyı duydum..yani doktora gittiğimde döndüğünü gördüm 2 gün önce çok bulanmıştım demekki ozaman filan die yazıodu millet..

gulicanım güle güle..ayy ne güsel yawrusunu görceekk...

kanala girerken acıtır kanımca mehay,dönerken çok olmas..ağrı olur tabi biras da,sağa sola baskı oldukça..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…