NTS DEĞİL CNM NST DAHA ADINI BİLEM BİLMİYO Bİ DE ELİMDEN ÜNVAN ALMAYA KALKIYO. ALIRSIN BEKLE zemuszemus
:mymeka::dilcikar::dilcikar:
cnm şaka bi tarafa da amazonun dediği gibi 30, haftadan sonra giriyosun benim bi bebeğim karnımda öldü ya nebiliyim doktor belkide tedbir amaçlı koydu beni nst ye. çeken kadında öle dedi zaten 28-30 haftadan sonra giriliyo diye.Ama Allah'ıma bin şikir bi problem falan çıkmadı
İnşallah sonuçlarımız iyi çıkar canım yaa. Bekliyoruss haberlerini.
Yaa ben gerçekten bilmiyom, e sonra parmağını mı ölçüyo. Ya da dr. parmağına cetvel mi çiziyo :roflol: :roflol:
Allah!ıma binlerce kez şükürler olsun yukarda yanlış yazmışım.
kuzular önümüzdeki ay da derdimiz bebiş döndü mü dönmedi mi olcak..doğuma kadar gider o muhabbet:))))
ayhh efet yaaa bide o var demikaydirigubbakcemile5kuzular önümüzdeki ay da derdimiz bebiş döndü mü dönmedi mi olcak..doğuma kadar gider o muhabbet:))))
ela yine nie izne ayrılıo ayy dandanımm???
hoşgeldin canımm. Biss iyiyis sen napıyosun. Ben birasdan dr. a gitcem
hoşgeldin mehaycım
kıslar ben bişe merak ediom bizim yediklerimiz bebeklerimzie kan yoluyla gidio sanırım demi ozamn nasıl tat alıolar hani tat duyuları oluşmuş ya kandan tatmı alıolar anlamadım yoksa yediklerimiz püre gibimi gidio göbiklerinden midelerina :))
kıslar ben bişe merak ediom bizim yediklerimiz bebeklerimzie kan yoluyla gidio sanırım demi ozamn nasıl tat alıolar hani tat duyuları oluşmuş ya kandan tatmı alıolar anlamadım yoksa yediklerimiz püre gibimi gidio göbiklerinden midelerina :))
kuzular önümüzdeki ay da derdimiz bebiş döndü mü dönmedi mi olcak..doğuma kadar gider o muhabbet:))))
ayy ben çok heyecanlanıyom onun için yaa. Dönerken acıtıyolarmış bi de :asigim:
Kısslar ben gidiyorum, hade hepinize iyi tatiller. opuyorumnanaktan
ayy ben çok heyecanlanıyom onun için yaa. Dönerken acıtıyolarmış bi de :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?