kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 arkadaşlar abartmayın bıtek tecrubelı benmıyım aranızda korkmayın acimıyo sadece çişiniz gelır hep bazende kaçirisinizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm ızalr nasılsınız ben bugün oğlumu gördüm çok mutluyum ondannnn ya kızlar enim göğüslerimden sarı bişey geldi sonra su şeklinde geldi sizede oluyomu böyle annem normal artık gelmesi dediiii
selam kızlar....nasılsınız?????
Mavişim benden de sıvı gelmiyo zaman zaman göğüs uçlarımda beyaz bişeyler oluyo ama ıslaklık verecek kadar değilll
o olcumu bana her gittigimde doktorum yapiyor zaten..ayricada para istemiyor orda ayri bir ucretemi tabi???
kızlar az önce bizim topiğe esmeralda diye biri girdi çıktı o siteyle ilgil birisi mi kim o
Ben de ayrıca ödeme yapmadım canım.
Kızlar göğüslerden bu haftaalrda sıvı gelmesi normalmiş. Ama uçlarını sıktırmak zararlıymış. Onlar bebişlerin ilk sütleri, kıymetli. Aman sıkmayın :teytey:
benden süt gibi gelmiyo sadece beyazlıklar var ucunda ama bende 1-2 haftadır var yeni başlamadı...
bendende gelen birşey yok
koca memikli handan senden geliyormu...
senden gelmemesi normalde bendende gelmio:sinifsinif:
slmm kızlarrrrrrr.............agrega, bahair+, burcu_87, ciceklara, handan2546, hoho, kuzularim, mehay, seydahancer, xxmavisimxx, zeyno55 yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?