2009 Ekim Anneleri

slm ızalr nasılsınız ben bugün oğlumu gördüm çok mutluyum ondannnn ya kızlar enim göğüslerimden sarı bişey geldi sonra su şeklinde geldi sizede oluyomu böyle annem normal artık gelmesi dediiii

yok canim yaa saka yapmistim ben zaten...en fazla ne kadar aciyabilirki zaten...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar....nasılsınız?????
mavişim benden de sıvı gelmiyo zaman zaman göğüs uçlarımda beyaz bişeyler oluyo ama ıslaklık verecek kadar değilll

o olcumu bana her gittigimde doktorum yapiyor zaten..ayricada para istemiyor orda ayri bir ucretemi tabi???

Ben de ayrıca ödeme yapmadım canım.

Kızlar göğüslerden bu haftaalrda sıvı gelmesi normalmiş. Ama uçlarını sıktırmak zararlıymış. Onlar bebişlerin ilk sütleri, kıymetli. Aman sıkmayın :teytey:

benden süt gibi gelmiyo sadece beyazlıklar var ucunda ama bende 1-2 haftadır var yeni başlamadı...

selam herkese

mavisim benim oğlan da makat gelişi duruyormuş

dr 28 haftada döner dedi

33-34 e kadar dönerse dönecekmiş

yoksa sezeryan olacakmışım

daha erken dönme endişesi için,şimdi bi oraya bi buraya dönüp duruyo..bidahaki kontrollerde daha belli olur sanki..herkes istediği şekilde doğum yapar inşallahh

slmm kızlarrrrrrr.............agrega, bahair+, burcu_87, ciceklara, handan2546, hoho, kuzularim, mehay, seydahancer, xxmavisimxx, zeyno55 yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…