2009 Ekim Anneleri

slm ajkımopuyorumnanaktan
bidaha kopyala yapıştır yapmıcammm...bana ne işteee:bbo:

peki bu sefer affettim :1hug:gerçi bende doaşrdaydım sayfa açıktı hem işlerimi hallettim hem oğluma bi şeyler aldım çok güzeller pazartesi eklerim hepsini hastane çıkışı aldım 20 parça,pike gibi ama değil çok yumuşak beyaz boncuklu battaniye aldım nevresim takımı aldım çok şekerler ya bayıldım valla bi tanede beşik baktım şu büyüyenlerden 640 mış fiyatı çokmu sizce:asigim:

aybikecim maaşallah kızına.. lalcim hoışgeldin. bu arada sana geçenlerde kaç defa yazdım hiç tepki vermedin. hatta bebişinin cicilerine de yazdım onu da dikkate almamışsın...

opuyorumnanaktan canım güle güle kullansın oğluşun...canım beşik suntaysa pahalı ama mobilyaysa normal biz kızıma oda takımı baktık...2800 tl dediler ve büyük ihtimalle onu alıcaz çok beğendim çünkü....:asigim:ama bir yere bakma bence bi kaç yere bak..fiat al....yerimsenibenya sitelerde 3000 tl aşağı mobilya yok çilek gibi biryerdende almak istemiom...bakalım ne olacak...oğluşumada kızımın yatağı büyüyen beşikdi aparatları duruodu onu yapıcam tekrar beşik almama gerek yok iki kapılı dolabıda vardı belli bir süre idare eder....kıısımınkini yenilicem.....:asigim:

bende daha bakıcam sadece bi yere sordum daha bakalım araştırcaz beşik hakkında ne diyosun güzel demi

bende ilk baktıgımda 600 demişlerdi :) mdf felan olması önemli bide , güsel canım yatak ama ben öle çekmeceleri felan süslü almıcam büyüyüncede kullancak çünkü hatta kremli almayaı düşünüom mavili almıcam daha kullanışlı olur çocuk işi gibi durmaz büyüyünce:1rolleyes:

henden bakırköy gür çarşı da bebek şekeri yapan yer buldum. istersen adam yapıyo istersen malzemelerini alıyon. tek başıma gittim karra veremedim annem gelsin de beraber gidelim. tanesi 75 kr. tan başlıyo şekerlerin fiyatları . 2.5 liraya kadar gidiyor. çok güzel şeyler var bayıldım yaneee. beğendiklerimin resmini çektim, güzel çıktıysa koyayım da görürsün.

ayy nerde kıs bu gür çarşı meydandamı tanıdık gelmedi adı koyda bakım kıs uygunmuş fiyatı merak ettim heycanlandım abbowdelikafadulden

ayy nerde kıs bu gür çarşı meydandamı tanıdık gelmedi adı koyda bakım kıs uygunmuş fiyatı merak ettim heycanlandım abbowdelikafadulden

postane var ya.postanenin ordan sağa sapıyon, az ilerde zemin kat. gür çarşı diye kime sorsan gösterir zaten. çok güzel şeyler var bi bak yani. kendimiz alırsak malzemeyi daha da ucuza gelir. resimlerle şimdi uğraşamıcma çok yoruldum kuşum ya. yarın koyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…