biraz önce kendimi bisküvileri ikişer ikişer ağzıma atarken yakalaım. hemen durdurdum. ama 5-6 tane kaçtı o arada :)
slm ajkımopuyorumnanaktan
bidaha kopyala yapıştır yapmıcammm...bana ne işteee:bbo:
iy günlerde kullan hemşom
güle güle kullansın paşan yasemincim , ama byüyene çok demişler ben 425 e buldum dahada bakıcam
peki bu sefer affettim :1hug:gerçi bende doaşrdaydım sayfa açıktı hem işlerimi hallettim hem oğluma bi şeyler aldım çok güzeller pazartesi eklerim hepsini hastane çıkışı aldım 20 parça,pike gibi ama değil çok yumuşak beyaz boncuklu battaniye aldım nevresim takımı aldım çok şekerler ya bayıldım valla bi tanede beşik baktım şu büyüyenlerden 640 mış fiyatı çokmu sizce:asigim:
bende daha bakıcam sadece bi yere sordum daha bakalım araştırcaz beşik hakkında ne diyosun güzel demi
kızlar ben çıkar bi pazara gideyim geleyim:))))))) görüşürüz yine...
bebek şekeri için birde eminönüne bak bence
henden bakırköy gür çarşı da bebek şekeri yapan yer buldum. istersen adam yapıyo istersen malzemelerini alıyon. tek başıma gittim karra veremedim annem gelsin de beraber gidelim. tanesi 75 kr. tan başlıyo şekerlerin fiyatları . 2.5 liraya kadar gidiyor. çok güzel şeyler var bayıldım yaneee. beğendiklerimin resmini çektim, güzel çıktıysa koyayım da görürsün.
ayy nerde kıs bu gür çarşı meydandamı tanıdık gelmedi adı koyda bakım kıs uygunmuş fiyatı merak ettim heycanlandım abbowdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?