strawberry29 canım geç değil bence 12 haftada da hepsini tamamlarsın bitanem....yerimsenibenbende ağustos 15 i gibi başlıcammm,,..allah izin verirse...yerimseniben....
Canım ben böyle görünce alanları sanki geç kalıyormuşum gibi geliyor ne bilim yerimseniben
Allah sağlıkla göstersin hepimize o günleri canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Slm kızlar, bugun şeker yüklemesine gittim... 50 mg lık şerbeti içtim ve 10 dkk sonra çıkardım malesef :umursamaz: haftaya perşembeye randevu verdiler bu sefer 75mg lık olacak burda 100 mg yok bakalım ozaman ne olacak halim. Hemşire tekrar 50 yapmaktansa direk 75ligi yapalım dedi kabul ettim bende...işte böle mafoldumben
geçmiş olsun canım. e 50 liği çıkarttıysan 75 liği nasıl çıkartmadan dayanabileceksin?????
tadı gerçekten çok kötü ama resmen kireç şeker karışımı ben kendime hayret ettin nasıl çıkarmadım diye...
ben varımmmmopuyorumnanaktanhuhuuu kimsecikler yokmu? tabi cuma akşamı ya hamileler fingir fingir geziyooo
Slm kızlar, bugun şeker yüklemesine gittim... 50 mg lık şerbeti içtim ve 10 dkk sonra çıkardım malesef :umursamaz: haftaya perşembeye randevu verdiler bu sefer 75mg lık olacak burda 100 mg yok bakalım ozaman ne olacak halim. Hemşire tekrar 50 yapmaktansa direk 75ligi yapalım dedi kabul ettim bende...işte böle mafoldumben
elam geçmişimi okuosunnn yerimseniben
canım 14 temmuzdamı göreceksin prensesinii benimkine daha çok var 27 sinde kontrolüm....(çabucak geçer inşlah.....yerimseniben...özledim bebişimi..
evet ajkımm en son 24 haziranda kontole gitmiştim, ilk kez 20 gün sonrasına gün verdiler kontrol içinyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?