2009 Ekim Anneleri

hee tamam anladım dedin yeri gidince bende bakarımm , tamam kuşum ama pazartesi ekle ya ben haftasonu çalışmuıom göremem arada kaynamasın:))

ben toplarlancam kıslar ii akşamlar ii tatiller kıslar

Kızlar nasılsınız?

Bakıyorum herkes almış bebişlerinin eşyalarını hatta mevlüt şekeri planlanmaya başlamış :)
Biz de ilk olarak odasını sipariş ettik 25 gün sonra teslim edecekler. Oda geldikten sonra eşyalarını almaya başlıcam yani hazırlığa 1 ay sonra başlıcam Allahım nasip ederse.Yani 28 haftalıkken başlamak geç değil di mi? Hem belki kışlıklar da çıkar

strawberry29 canım geç değil bence 12 haftada da hepsini tamamlarsın bitanem....yerimsenibenbende ağustos 15 i gibi başlıcammm,,..allah izin verirse...yerimseniben....

strawberry29 canım geç değil bence 12 haftada da hepsini tamamlarsın bitanem....yerimsenibenbende ağustos 15 i gibi başlıcammm,,..allah izin verirse...yerimseniben....

Canım ben böyle görünce alanları sanki geç kalıyormuşum gibi geliyor ne bilim yerimseniben
Allah sağlıkla göstersin hepimize o günleri canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Canım ben böyle görünce alanları sanki geç kalıyormuşum gibi geliyor ne bilim yerimseniben
Allah sağlıkla göstersin hepimize o günleri canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan

amin canımmmm:Saruboceq:
bebişinin odası gelince gerisi çorap söküğü gibi gelir ve tamamlanır canımm....yerimseniben

Slm kızlar, bugun şeker yüklemesine gittim... 50 mg lık şerbeti içtim ve 10 dkk sonra çıkardım malesef :umursamaz: haftaya perşembeye randevu verdiler bu sefer 75mg lık olacak burda 100 mg yok bakalım ozaman ne olacak halim. Hemşire tekrar 50 yapmaktansa direk 75ligi yapalım dedi kabul ettim bende...işte böle mafoldumben

geçmiş olsun canım. e 50 liği çıkarttıysan 75 liği nasıl çıkartmadan dayanabileceksin?????
tadı gerçekten çok kötü ama resmen kireç şeker karışımı ben kendime hayret ettin nasıl çıkarmadım diye...

Saol canım, valla bimiyorum onuda çıkartırım sanırım ama hemşireye göre kötü zamana denk gelmiş çıkartmazsın diyor...tadı kötüydü evet ama sanki asitli gibiydi benim midemde cok hassaslaştı hamilelikte aside karşı...Artık bakalım ne olacak haftaya CADIARZU

huhuuu kimsecikler yokmu? tabi cuma akşamı ya hamileler fingir fingir geziyooo
ben varımmmmopuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsunnnnn:teselli:inşlah diğerinde problem yaşamazsınnnnopuyorumnanaktan

elam geçmişimi okuosunnn yerimseniben

evet bitanem geçmişi okuyodum...
2 gündür öğleden sonra giremiyorum işler çok yoğun, akşam bile geç çıktım hep...
ben yokken neler kaynattınız bakim dedimkaydirigubbakcemile3
bu arada dandan beni bu hafta izne çıkcak biliyo, aslında bu hafta çıkcaktım ama 14 temmuzda kontrolüm var işe başladığım gün bi gün sonrasına izin almak zorunda kalacaktım gene bende o yüzden 1 hafta erteledim önümüzdeki hafta sonu çıkıcam opuyorumnanaktan
sende çanta ve şeker eklemişin şimdi onlarada bakıcam zemuszemus

papatyalım geçmiş olsun, sende benim gibi olmuşsun...
ben 50likte dayanmıştım, tokluk değerim 145 çıktığı için 100lük istediler...
malesef 2 gün üstüste denememe rağmen kustum bende, doktora olmadını söledim 1 gün boyunca eczaneden şeker takibi yapıcaz...
inşallah 75liği atlatırsın kolaylıkla...

canım 14 temmuzdamı göreceksin prensesinii benimkine daha çok var 27 sinde kontrolüm....(çabucak geçer inşlah.....yerimseniben...özledim bebişimi..

canım 14 temmuzdamı göreceksin prensesinii benimkine daha çok var 27 sinde kontrolüm....(çabucak geçer inşlah.....yerimseniben...özledim bebişimi..

evet ajkımm en son 24 haziranda kontole gitmiştim, ilk kez 20 gün sonrasına gün verdiler kontrol içinyerimseniben

evet ajkımm en son 24 haziranda kontole gitmiştim, ilk kez 20 gün sonrasına gün verdiler kontrol içinyerimseniben

süper canım ya:asigim: bana doktorum 1 ay sonra görüşelim dediiii:çok üzgünüm:hayırlısı olsun..zaten günler azaldıkça acaip sabırsızlanmaya başladım biran önce bebişime kavuşmak istiorummmm:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…