2009 Ekim Anneleri

Günün ilk mesajı benden!!!! Bizim kız şimdiden hazır ola geçirdi, uyku haram oldu yaaa!!! Bir dahakine temmuzda hamile kalıp nisanda doğuracam inşallah, bu konuda hassasım :umursamaz:

günaydın kızlarr.. kimsecikler yok tabi..
ya ben birşey soracaktım..
kadıköy salı pazarının yeni adresini bilen var mı..???

günaydın kızlar elam nasılsın bakalım prensesin nasıl tatile çıktın galibaopuyorumnanaktan

Günaydın kızlaar iyi hafta sonları herkeseopuyorumnanaktan
yok yasemincim izne haftaya cuma çıkıcam bebeimzemuszemus

elifcim ben bilmiyorum kuzum...
ama eski yeri iyiydi bence...

Günün ilk mesajı benden!!!! Bizim kız şimdiden hazır ola geçirdi, uyku haram oldu yaaa!!! Bir dahakine temmuzda hamile kalıp nisanda doğuracam inşallah, bu konuda hassasım :umursamaz:

feliscim bende geceleri çok uyanıyorum ama sıcaktan benimkizemuszemus
eğer ölee danışıklı dövüşüklü hamiş kalınıyosa yöntemini bana süle cicimopuyorumnanaktan

günaydın ekim anneleri a.s.

günaydın yoncacımopuyorumnanaktan

elam şu şeker ölçme işini naptın kaç çıktı eczanede ölçtürdün mü söyle bakemmm

selam hanımlarrr.günaydın diyemiyorum çünkü biz saat 3,5 ta uyandık (( bizim ufaklık erken gelmeye niyetli gibi şimdiden başladı yalancı sancılar 2 saat tırmaladık sonunda dayanamayıp doktoru aradık. durumu anlatınca gülerek yalancı sancı bunlar gözünüz aydın artık arada bi tekrarlıcak dedi.ama dedim ne oturabiliyom ne yatabiliyom nefesimi bile kesiyo. daha iyi ya şiddetli olması senin sancı eşiğin hakkındada bilgi veriyo demezmi.güleyimmi ağlıyımmı şaşırdım.ama bi karar verdim eğer bu sancılar gerçeğe yakınsa ben epidural falan da istemiyom eski yöntemlerle doğurcam :)))

yasemincin ben şeker ölçümünü eczanede sadece 1 gün yaptırıcam...
bende izne çıktığımda 13ünde yaptırayım 14ünde kontrole gideyim diyorum...
hem tek aczanede eve yakın biyerde yaptırma istiyorum...

antikacım geçmiş olsun...
yalancı sancı nasıl bişeymiş cnm anlatsana biraz pipiriklenmeyelim bizde:)))

hmm anladım canım daha iii olur tabii inş. düşük çıkarda bunuda atlatmış oluruzz zemuszemus
]

amin cnm inşallah:Saruboceq:
yasemin yaw senin şeker olayın ne durumdaydıCADIARZU

Canım geçmiş olsun:1shok:

Kaç haftalıksın? Nasıl bişey o sancılar? Ayy korktum ya :1shok:

Kızlar günaydın herkese zemuszemus

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sımdıden sancımı olur yaw :bbo: pekı canım nasıl bı sancı bu tarıf edermısın
bu arada gunaydın kızlar Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…