Günün ilk mesajı benden!!!! Bizim kız şimdiden hazır ola geçirdi, uyku haram oldu yaaa!!! Bir dahakine temmuzda hamile kalıp nisanda doğuracam inşallah, bu konuda hassasım :umursamaz:
günaydın ekim anneleri a.s.
hmm anladım canım daha iii olur tabii inş. düşük çıkarda bunuda atlatmış oluruzz zemuszemusyasemincin ben şeker ölçümünü eczanede sadece 1 gün yaptırıcam...
bende izne çıktığımda 13ünde yaptırayım 14ünde kontrole gideyim diyorum...
hem tek aczanede eve yakın biyerde yaptırma istiyorum...
bebğim benim açlık 98 tokluk 111 çıktı doktor iyi dedi mam kzıartmalardan falan uzak dur dedi:umursamaz:amin cnm inşallah:Saruboceq:
yasemin yaw senin şeker olayın ne durumdaydıCADIARZU
Günaydın güzel bayanlar ve minik bebişleri.......
elifcim ben bilmiyorum kuzum...
ama eski yeri iyiydi bence...
selam hanımlarrr.günaydın diyemiyorum çünkü biz saat 3,5 ta uyandık(( bizim ufaklık erken gelmeye niyetli gibi şimdiden başladı yalancı sancılar 2 saat tırmaladık sonunda dayanamayıp doktoru aradık. durumu anlatınca gülerek yalancı sancı bunlar gözünüz aydın artık arada bi tekrarlıcak dedi.ama dedim ne oturabiliyom ne yatabiliyom nefesimi bile kesiyo. daha iyi ya şiddetli olması senin sancı eşiğin hakkındada bilgi veriyo demezmi.güleyimmi ağlıyımmı şaşırdım.ama bi karar verdim eğer bu sancılar gerçeğe yakınsa ben epidural falan da istemiyom eski yöntemlerle doğurcam :)))
selam hanımlarrr.günaydın diyemiyorum çünkü biz saat 3,5 ta uyandık(( bizim ufaklık erken gelmeye niyetli gibi şimdiden başladı yalancı sancılar 2 saat tırmaladık sonunda dayanamayıp doktoru aradık. durumu anlatınca gülerek yalancı sancı bunlar gözünüz aydın artık arada bi tekrarlıcak dedi.ama dedim ne oturabiliyom ne yatabiliyom nefesimi bile kesiyo. daha iyi ya şiddetli olması senin sancı eşiğin hakkındada bilgi veriyo demezmi.güleyimmi ağlıyımmı şaşırdım.ama bi karar verdim eğer bu sancılar gerçeğe yakınsa ben epidural falan da istemiyom eski yöntemlerle doğurcam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?